FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CSU CRAIOVA 0-1

Laurențiu Reghecampf nu s-a abținut: „Să existe o diferență între oamenii vaccinați și cei nevaccinați!”

Laurențiu Reghecampf / Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova
Laurențiu Reghecampf / Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 10:19 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 11:47

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), tehnicianul Universității Craiova, s-a pronunțat pe marginea celui mai arzător subiect al momentului, cel al vaccinării, în contextul în care fanii au primit din nou interzis pe stadioanele din România.

Din cauza situației epidemiologice din țară, toate competiţiile sportive din următoarea lună se vor juca fără spectatori, chiar și fără cei vaccinați. Aceasta este propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Vestea l-a nemulțumit pe Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul Craiovei a declarat vineri seara că ar trebui ca persoanele vaccinate să aibă dreptul de a veni la stadion. 

La noi, majoritatea oamenilor din club e vaccinată. Cred că ar trebui să existe o diferență între oamenii vaccinați și cei nevaccinați. Noi încurajăm pe toată lumea să se vaccineze. Noi ne dorim să fim sănătoși, e cel mai important lucru. 

Nu vreau să comentez ce spun ceilalți oameni din fotbal. Pentru noi e cel mai important să avem jucătorii sănătoși. După 14 zile de stat acasă, e foarte greu să recuperezi un jucător”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la microfonul Digi Sport, imediat după victoria de aseară, 1-0 cu Chindia Târgoviște

Ce se întâmplă cu Transylvania Open, după propunerea CNSU: „Suntem șocați!”
Transylvania Open
Ce se întâmplă cu Transylvania Open, după propunerea CNSU: „Suntem șocați!”

Bătălie în 3: vaccinare vs. nevaccinare » Diferențe uriașe între CFR Cluj, CSU Craiova și FCSB

Contrast incredibil în strategia cluburilor care se bat la titlu: Gigi Becali anunță că aproape nimeni nu s-a imunizat la FCSB, care e puternică afectată acum de Covid-19, în frunte cu Edi Iordănescu, în vreme ce rivalele CS Universitatea Craiova și CFR Cluj sunt aproape de a atinge procentul de 100% în lot și în rândul staff-ului tehnic.

Între aceste 3 cluburi se duce acum o bătălie pe ideea de vaccinare versus nevaccinare. Gigi Becali a dezvăluit că în clubul său sunt extrem de puține, spre deloc, persoane care s-au vaccinat.

Procentul jucătorilor din lotul FCSB-ului, dar și din staff-ul tehnic care sunt vaccinați nu depășește 10%. În schimb, Universitatea Craiova și CFR Cluj se apropie de 100%.

VIDEO Klaus Iohannis: „Cei nevaccinați vor avea o sumedenie de restricții”

Citește și alte știri de actualitate:

România - Islanda, fără spectatori! Vestea momentului: fanii interzişi din nou pe stadioanele din România!

Torje ia atitudine în privința vaccinului: „Dacă voiau să ne omoare, aruncau o bombă, nu ne chinuiau 7 ani”. Rednic: „Suntem cobai”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
suporterucv
suporterucv  •  23 Octombrie 2021, 15:17

Intr-0 tara civilizata (si evident e valabil si la cluburile de fotbal) oamenii se VACCINEAZA !! In alte tari si la alte cluburi se ...roaga !!

suporterucv
suporterucv  •  23 Octombrie 2021, 15:11

Diferenta exista oricum...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

notebook
notebook  •  23 Octombrie 2021, 12:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează