FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

GSP LIVE // VIDEO Laurențiu Roșu, despre relația dintre Caro Lopez și Adrian Porumboiu: „Mi-a interzis să mai vorbesc cu el”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 15:26

Laurențiu Roșu (43 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan astăzi la GSP Live și a vorbit despre relația cu Adrian Porumboiu.

 

 

Selecționerul României U18 a fost antrenorul secund al lui Lopez Caro la Vaslui în anul 2010 și era nevoit să comunice în mod direct cu Adrian Porumboiu și chiar să fie un mediator între el și spaniol.

„Am avut o perioadă destul de complicată, pentru că a fost prima mea experiență ca antrenor secund și atunci eram și foarte aproape de președinte. Lopez Caro nu știa engleză și trebuia să traduc tot ce discută. A fost o situație grea, pentru că noi am început campionatul și nu am câștigat decât un meci din șase. Am fost eliminați în Cupa UEFA de Lille și în Cupa României de Slatina și atunci au apărut problemele. Atunci când nu ai rezultate, apar fisuri, apar certuri. Eu am încercat să sting focul, ca să spun așa”, a spus Laurențiu Roșu.

Totodată, Roșu a dezvăluit că finanțatorul de la Vaslui nu îndrăznea să intre în vestiar în mandatul lui Lopez Caro.

„La Lopez Caro, Adrian Porumboiu nu venea în vestiar. Mai venea în sala de mese, le spunea jucătorilor ce își dorea el ca președinte. Era un președinte vulcanic, care își dorea să ajungă în Champions League și tocmai d-asta l-a luat pe Lopez Caro și un staff care să poată să obțină rezultatele astea”.

Caro I-a interzis să Comunice cu Porumboiu

Antrenorul spaniol nu a putut suporta la nesfârșit criticile lui Adrian Porumboiu și a decis să plece. Înainte de asta, Lopez Caro a vrut să îi interzică lui Laurențiu Roșu să mai păstreze legătura cu finanțatorul echipei.

„Problema a fost că nu am început bine campionatul, au apărut certurile și nu a mai fost loc de împăcare, pentru că Lopez Caro nu a mai vrut să se împace cu domnul Porumboiu.

Am avut rezultatele astea negative, au apărut aceste certuri și Lopez Caro chiar mi-a interzis să mai vorbesc cu Porumboiu. I-am spus că nu am cum să nu vorbesc, pentru că mă întreabă, sunt român, înțeleg, sunt angajat și trebuie să îi răspund”, a explicat Laurențiu Roșu.

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Laurențiu Roșu nu a vorbit niciodată cu Gigi Becali în mandatul avut la FCSB: „Nici nu vreau să mă gândesc, nu știu cum aș reacționa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează