FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri tari despre fostul antrenor de la FCSB: „Mă suna să-mi spună cum vrea să facă, era obișnuit de la Steaua”

Laurențiu Roșu a fost „secundul” lui Constantin Gâlcă la ultimul titlu cucerit de FCSB. FOTO: Gazeta Sporturilor
Laurențiu Roșu a fost „secundul” lui Constantin Gâlcă la ultimul titlu cucerit de FCSB. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 12:35 / Actualizat luni, 24 mai 2021 13:25

Alexandru Meszar, acționar la UTA, patron la Atletico Arad și politician UDMR, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit pe larg despre experiența sa în conducerea „Bătrânei Doamne”. 

Om cu state vechi la UTA, Alexandru Meszar a rememorat un dialog purtat cu fostul antrenor Laurențiu Roșu, cel care a pregătit echipa între 2016 și 2017, când arădenii se aflau în liga secundă. 

Acționarul UTA-ei spune că Roșu a venit la Arad cu o conduită dobândită în perioada în care a fost „secund” la FCSB, și anume că nimic nu poate fi decis fără acordul primit în prealabil de la conducere. Mai jos e mărturia integrală a lui Meszar. 

Alexandru Meszar: „Laurențiu Roșu mă suna să-mi spună cum vrea să facă”

„Laurențiu Roșu a fost singurul, care, cu o zi înainte de meci, fără să-l întreb, mă suna să-mi spună cum vrea să facă. El era venit de la Steaua (râde copios). 

Vorbeam o jumătate de oră, îmi spunea cum îi simte pe jucători. Niciodată nu interveneam, eu doar îi uram succes”, a spus Alexandru Meszar, în timpul emisiunii moderate de Costin Ștucan.

Laurențiu Roșu, „secund” la ultimul titlu cucerit de FCSB

Laurențiu Roșu a fost secundul lui Costel Gâlcă la ultimul titlu câștigat de FCSB, în 2015. De-a lungul carierei, Roșu a fost antrenor secund la FC Vaslui, Petrolul și FCSB, și antrenor principal la UTA, CS Mioveni și România U18. 

Dezvăluiri tari despre fostul antrenor de la FCSB: „Mă suna să-mi spună cum vrea să facă, era obișnuit de la Steaua”
Laurențiu Roșu

Roșu a fost un jucător important pentru Steaua, echipă la care a crescut și la care a evoluat până în 2000, când a plecat în Spania, unde a jucat la Numancia, Huelva și Cadiz.

Citește și alte știri despre UTA:

EXCLUSIV Amenințată cu retrogradarea, UTA iese la atac: „Competitorii noștri nu știu să piardă!”

Retrogradarea se judecă la comisii! Cum se poate salva Astra + ce a decis FRF în două cazuri similare

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
joscenzura
joscenzura  •  24 Mai 2021, 13:51
Postat de johhny_cage pe 24 Mai 2021, 13:43

Prin 97-2000 aveam poze lipite in camera cu Laurentiu Rosu, Marius Lacatus, Cristian Ciocoiu si Damian Militaru (cumparate de la magazinul Steaua care era pe Blvd. Kogalniceanu/Brezoianu) + decupaje din ziare cu Danciulescu, Miu, Galca. In pozele respective, toti jucatorii aveau pe maneca insemnele Champions League (facute in perioada meciurilor cu Borussia lui Mattias Sammer si Juventus-ul lui Ravanelli. Vremuri bune, inaintea apocalipsei becaliote care a reprezentat o gaura neagra in istoria noastra. Din fericire, Steaua este cu un pas in liga 2, abia astept sa ma intorc pe stadionul Ghencea, unde va juca unica Steaua Bucuresti.

Vremuri bune, dar nu apocalipsa becaliota a distrus Romania, ci pacalelile din Vest, ca ne-au zis ca vom fi egali, dar ei primesc cate 200 de milioane anual la 4 echipe din Champions League, iar tari din Est ca Polonia, Cehia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Serbia nu au nici campioanele in CL. Si ne-au impus si stilul lor de viata imoral, cu destrabalarea copiilor de la 12-13, cu pierderea inocentei, sex pe internet etc. Stia Ceausescu ce pazea. Jnca din anii '80 cand s-a dat voie la cate 3 straini au inceput sa devalizeze tarile mici.

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Mai 2021, 14:30

Mai jos puteti asista la parada gigistilor

fecesebistu1986
fecesebistu1986  •  24 Mai 2021, 14:18
Postat de nae_drob pe 24 Mai 2021, 13:37

Îi intrase în reflex conduita de slugă

Nu e tataie conduita ***, e conduita celeui responsabil, celui care stie ca fara banii patronului echipa respectiva se dezmembreaza, se duce de rapa. Iar patronul trebuie sa stie tot ce se intampla la echipa, uneori chiar sa intervina, insa nu tot timpul cum o face Becali.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close