FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Liderul din Serbia negociează cu fundaşul Rapidului » Partizan Bozo!

Articol de - Publicat miercuri, 02 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 februarie 2011 18:07

Liderul din Serbia i-a oferit deja un contract lui Bozovici, pe care îl vrea din iunie


Intrat în ultimele 6 luni de acord cu Rapid, Vladimir Bozovici (29 de ani) îi ţine în joc de glezne pe giuleşteni şi îşi pregăteşte plecarea la vară.

Muntenegreanul are şanse mari să semneze cu Partizan Belgrad, liderul din Serbia. "Da, e corect, sîrbii ne-au făcut deja o ofertă clară. Nu mă mai întrebaţi de Rapid! Cu cei de acolo nici nu mai discutăm! Întrebaţi-l pe Dinu Gheorghe de ce", a anunţat agentul lui Bozo, Zvonko Milojkovici.

Partizan îi oferă fundaşului stînga 750.000 de euro pentru 3 ani de angajament, plus o sumă consistentă la semnătură. Bozovici cîştigă în acest moment 150.000 de euro anual şi a condiţionat prelungirea contractului cu Rapid de un acord cu 200.000 de euro per stagiune, cu 20.000 peste ce i-au propus şefii din Grant.

"Nu ştiu dacă e vorba de un ultimatum, dar le-am spus lui Lazăr şi lui Bozovici să se hotărască mai repede şi să-mi spună ce au de gînd să facă"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Nu am discutat deocamdată cu cei de la CFR, nu ştiu de vreun interes din partea lor pentru Bozo. Sînt însă alte echipe din Liga 1 care îl doresc"
Zvonko Milojkovici, impresar Vladimir Bozovici

Citește și:

Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
Superliga
Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Nationala
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (3)
ionut_oradea
ionut_oradea  •  02 Februarie 2011, 10:10

asa nu vor rezista nici fizic jucatorii-sa joace tot aceeasi...asta cred ca a fost problema si in tur!am uitat de Spadacio mai jos-sunt 21-dar oricum nu pozitia de mijlocas central e problema-acolo avem n variante!

ionut_oradea
ionut_oradea  •  02 Februarie 2011, 10:08

plus ca aduci numai straini de 27,28,29 de ani...macar sa te uiti dupa niste tineri de aici de la noi,daca tot nu promovam nimic,ciolacu se pare ca a fost luat doar ,,la numar"! am inteles ca sunt sanse sa plece si herea...pai daca se mai si accidenteaza careva-cum se intampla acum la milan,chiar va trebui sa intre sumudica.ce plm e asta!20 de jcuatori-din care inca 3 herea,bozo si lazar nu suntem siguri ca raman....Copos fa ceva !ne ducem de rapa rau!

ionut_oradea
ionut_oradea  •  02 Februarie 2011, 10:06

pai bai dinule ce plm pazesti? avem un microlot Coman,Bornescu,Straton Costa,Glauber,Constantin,Marcos,Bozo,Ezequias Pancu,Grigorie,Roman,Cesinha,Frunza,Olberdam,Lazar,Grigore Herea,Cassio,Sburlea 20 de jucatori !si vrem titlu? nu suntem dublati pe postul de fundas dreapta,nici pe postul de fundas central,la fel si pentru atac! si asta daca vorbim doar numeric,ca daca o mai luam valoric cred ca ar mai trebui si un mijlocas stanga!si u nu esti in stare sa prelungesti cu cei 2

Vezi toate comentariile (3)
Comentează