FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Liga 1, întreruptă de coronavirus » Varianta lui Iuliu Mureșan pentru terminarea campionatului: „Ar fi corect”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 22:40

Liga 1 a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus. Iuliu Mureșan, președintele lui FC Hermannstadt, e de acord cu decizia luată de Federație și nu ar fi deranjat dacă actualul clasament ar fi înghețat. 

„A fost realistă măsura luată de FRF şi LPF de întrerupere a campionatului. Data de 31 martie este o dată relativă, nu cred că se va relua pe 31, aşa apreciez eu.  Mai e o problemă: ce faci cu antrenamentele? Corect ar fi să nu se facă nici antrenamente. Dacă apare un contact de coronavirus şi după aceea se dovedeşte un jucător bolnav din echipă, ce se întâmplă? Dă la toată lumea. Să se închidă activitatea la cluburi, pentru că şi în cadrul echipei te poţi îmbolnăvi, nu numai în partidele cu adversari!”, a afirmat Mureșan la TV Telekom Sport. 

Liga 1, suspendată din cauza COVID-19

Hermannstadt ocupă în acest moment locul 3 în play-out, cu 17 puncte. Sibienii au un avans de 3 puncte față de Clinceni, formația care ocupă locul de baraj. Mureșan nu ar fi deranjat dacă actuala configurație ar fi și cea finală.

„În mod normal schimbarea formatului nu se poate face acum pentru campionatul 2020-2021, numai din următorul, dar în situaţii de criză se poate hotărî altceva. Ar fi corect să se îngheţe, dacă nu se va mai juca. Să se oprească în momentul în care s-au jucat 75% dintre partide, să rămână clasamentul de azi pentru că toate echipele au jucat un număr egal de partide. Ar fi corect să aibă în vedere clasamentul din momentul întreruperii”, a spus președintele lui Hermannstadt.

Sportul mondial, devastat de coronavirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânatcu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
 

2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca.  
 

3. Rugani, jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici 
 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului.Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat 
 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.
„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

7.Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 


 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
2732630796772470
Lzr Florica  •  14 Martie 2020, 06:07

*** daca era pe ultimul loc nu mai zicea așa.:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează