FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Ludovic Orban, după ce DSP Arad a vrut să permită accesul fanilor pe stadion: „Au fost influențați de entuziasmul promovării”

Premierul Ludovic Orban e sceptic în vederea permiterii accesului fanilor pe stadioane la meciurile de Liga 1.
Premierul Ludovic Orban e sceptic în vederea permiterii accesului fanilor pe stadioane la meciurile de Liga 1.

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 16:10 / Actualizat marti, 25 august 2020 16:44

Premierul Ludovic Orban e sceptic în vederea permiterii accesului fanilor pe stadioane la meciurile de Liga 1. 

  • DSP Arad a anunțat prin directorul Horea Timiș, că UTA va putea juca în Liga 1 cu un număr limitat de spectatori. Detalii AICI!

Ludovic Orban le-a tăiat elanul fanilor arădeni. Premierul consideră că riscul epidemiologic este mult prea mare și exclude varianta ca la meciul dintre UTA și Voluntari, de vineri, să aibă acces pe stadion 500 de spectatori. 

Ludovic Orban nu vrea spectatori pe stadioane

„Pericolul mare la meciurile cu public, primii care vin la stadion sunt galeriile. Sunt foarte greu de controlat. Galeriile trăiesc unii lângă alții, ca să nu mai spun cântă, scandează, n-o să stea cu măști pe figură. E foarte greu să asiguri respectarea regulilor în galerii. Riscul e foarte mare.

Cred că declarația directorului DSP a fost influențată de entuziasmul promovării echipei UTA. Este un punct de vedere exprimat de un director de DSP. O decizie în acest sens se ia după evaluările de risc epidemiologic și după posibilitatea efectivă de a reuși respectarea măsurilor de protecție sanitară”

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Cristi Tănase, aproape de revenirea în Liga 1! Ce spune mijlocașul: „Este o opțiune”

Denis Alibec, acord cu Gaziantep! Turcii anunță: „Ne-am înțeles cu jucătorul” » De ce depinde mutarea

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
matchpoint
matchpoint  •  25 August 2020, 16:33

Bine că la alegeri nu va fi niciun risc, sau pe terase, la mare. Doar pe stadion reprezintă un risc. Oricum nu mă mir, nu există guvern mai slab decât cel actual, condus de un etern șomer cu o grămadă de *** in spate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1721641201311950
Nadia Si Mihai  •  25 August 2020, 17:58

Să sperăm că pe viitor se va face la un moment dat regionalizarea țării ca să scăpăm de unele decizii luate la București de oameni care nu au nici o legătură cu realitatea. La 50km de Arad în Ungaria se joacă fotbal cu spectatori fără nici o problemă

matchpoint
matchpoint  •  25 August 2020, 16:43
Postat de steaua1986. pe 25 August 2020, 16:41

:)))))))))))))Dupa cum ai vazut si la finala UCL a fost puzderie de spectatori doar la uta nu e voie. Usor pentru un prost sa critice, n-are nimic in cap.

De oameni ca tine are nevoie țara, Orban , partidul, aplaudaci de serviciu. Felicitări, ai ratat momentul să taci. ” noi muncim, nu gândim” sau ” dacă spun ei inseamnă că așa este, știu ei mai bine”. :)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează