FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lista de cumpărături a Stelei! Campioana are 10 zile la dispoziţie pentru a-şi întări lotul » 7 jucători urmăriţi de Rădoi

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2015 19:24

Steaua a anunţat prin vocea antrenorului său, Mirel Rădoi, că va mai face cel puţin două transferuri pînă la returul cu Trencin. În cele 10 zile campioana României urmăreşte mai mulţi jucători. 

Posturile pe care Steaua vrea să le acopere sînt cele de atacant şi mijlocaş. Cele 7 nume urmărite de stelişti sînt următoarele. 

ATACANT

Gregory Tade: Vîrful celor de la CFR Cluj pare principala ţintă a campioanei. Cele două cluburi au negociat intens şi sînt şanse mari ca săptămîna viitoare acesta să semneze. 

Mihai Roman: Atacantul celor de la Pandurii a fost dorit în mai multe rînduri la Steaua. Acesta a fost urmărit şi de Laurenţiu Reghecampf şi a fost chiar şi ofertat. Nu s-a ajuns la un consens, însă faptul că acum Steaua are un lot foarte subţire, i-ar putea forţa mîna lui Gigi Becali. 

Raul Rusescu:  Sevilla nu mai contează pe serviciile lui şi vrea să scape cît mai repede de salariul său. Rusescu n-ar spune nu unei reveniri la Steaua, mai ales că acolo a trăit cele mai bune momente din carieră. De asemenea este cunoscut de Gigi Becali, "calitate" care i-ar facilita venirea. 

Constantin Budescu: E polivalent, tehnic şi e văzut de mulţi drept unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Preţul piperat este o problemă, însă Steaua ar putea face un sacrificiu financiar pentru a-l convinge pe Ioan Niculae să-l lase să plece. 

MIJLOCAŞ 

 Paul Anton: A fost dorit de mai multe ori la Steaua, iar în această vară campioana se înţelesese cu Pandurii pentru transferul său. Steaua s-a lovit de refuzul jucătorului, care nu a acceptat condiţiile din contract. Negocierile s-ar putea relua, mai ales după ce Rădoi a observat ce probleme are la mijloc, unde doar Muniru pare într-o revenire de formă. 

Lucian Sînmărtean: Plecarea lui Piţurcă de la Al Ittihad este sinonimă şi cu plecările jucătorilor aduşi de el acolo. Cel mai probabil atît Sînmărtean, cît şi Szukala vor părăsi echipa. Nu este exclusă o revenire a mijlocaşului la Steaua, care a recunoscut că după ce va pleca din Arabia Saudită ar fi tentat să vină din nou la echipa campioană. 

William de Amorim: Gigi Becali îl cunoaşte foarte bine şi a recunoscut la începutul verii că este interesat de el. Sînt şanse mari ca pînă la urmă patronul Stelei să scoată din buzunar suma cerută de Ioan Niculae şi să-l cumpere pe acesta. 

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (27)
bdgeorge
bdgeorge  •  13 Iulie 2015, 08:57

Avioane..... nu da *** niciodata 700 mii pe Tade sau 1.5 mil pe Budescu si De Amorim astia sunt exclusi..Pe Anton nu-l mai inghite ca a indraznit sa-l refuze ..Rusescu vine daca ii plateste Sevilla salariul sau daca ii reziliaza contractual si ii dau banii spaniolii..la fel "arabii" nu pleaca fara sa ia niste bani de la Al Ittihad (si aubani multi de luat) ..mai ales Sanmartean asta nu a plecat nicaieri fara sa-si ia banii..iar Roman e"scump" pt ***..asa ca ceva de la Cluj,Galati,daca e disponibil transfera

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

823925891011690
Tudorache Silviu  •  13 Iulie 2015, 01:41

Imi plac de ei ca au tinte bune in ceea ce priveste portarii .....

robertocavali
robertocavali  •  13 Iulie 2015, 01:16

ba da, macar Sanmartean

Vezi toate comentariile (27)
Comentează