FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Bocciu” rămâne în arest preventiv » Decizia anunțată azi de instanță

Liviu Ungurean, poreclit „Bocciu”
Liviu Ungurean, poreclit „Bocciu”

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2024 17:11 / Actualizat joi, 28 martie 2024 17:44

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, rămâne în spatele gratiilor. „Bocciu” împreună cu alți doi șefi de brigăzi ale suporterilor au făcut ieri apel la măsura de arest preventiv de 30 de zile dictată de instanță pe 16 martie, după ce aceștia fuseseră reținuți cu o zi mai devreme, în Dosarul materialelor pirotehnice.

Dintre cei trei, numai unul, Ciprian Gabriel Andrei, din brigada Chitila, a fost eliberat și pus sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, în perioada 28.03-26.05. 2024.

Dan Șucu a decis: ce face la meciul cu Universitatea Craiova + I-a luat apărarea lui „Bocciu”: „Măsură prea dură!”
RAPID
Dan Șucu a decis: ce face la meciul cu Universitatea Craiova + I-a luat apărarea lui „Bocciu”: „Măsură prea dură!”

Acesta este obligat ca, în respectivul interval, să nu părăsească România, să nu comunice în niciun fel cu ceilalți inculpați, să nu dețină arme, să nu participe la manifestări sportive, culturale ori la alte adunări publice.

Ungurean și Fifială rămân în spatele gratiilor

Celorlalți doi, Liviu Ungurean și Valentin Fifială, instanța le-a respins apelurile și a menținut măsura arestului preventiv de 30 de zile, început în urmă cu 12 zile. Ei sunt acuzați de formarea unui grup infracțional organizat care avea drept scop introducerea și folosirea de materiale pirotehnice în interiorul stadioanelor de fotbal.

Astfel, ”Bocciu” nu va putea să însoțească galeria sâmbătă, la meciul din deplasare cu Universitatea Craiova.

În plus, Ungurean și Fifială au fost obligați și la plata a câte 300 de lei cheltuieli de judecată către stat.

În dosar mai figurează ca suspect și Daniel Niculae, președintele Rapidului, singurul care, în urma interogatoriilor din 15 martie, a fost lăsat în libertate.

VIDEO / Cristiano Bergodi, despre suporterii Rapidului: „La Rapid nu a fost niciodată liniște. E important că Șucu va merge cu suporterii la Craiova”

CITEȘTE ȘI:

Andrei Borza, la prima conferință de presă după scandalul de la Iași: „E regretul vieții mele, dar a venit la momentul potrivit”

De ce se teme Bergodi înainte de plecarea în Bănie: „Ar fi o mare problemă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
atthur
atthur  •  30 Martie 2024, 09:32
Postat de lefter_popescu pe 29 Martie 2024, 00:29

Amice, gândești mărunt.

Iar tu defel,că doar ești lefter de .... știi tu...!!!..

Shogun01
Shogun01  •  29 Martie 2024, 10:59
Postat de atthur pe 28 Martie 2024, 17:58

Să-i dea drumul când o să-i rog eu....!!!....

Sunt ca acasă, împreuna cu frății lor

atthur
atthur  •  29 Martie 2024, 06:54
Postat de Catalynn.17 pe 28 Martie 2024, 18:37

Posibil, însă nu în arest preventiv. Nu prea am înțeles ce “previne” păstrarea acestei măsuri în cazul Bocciului, măsura care ar trebui să fie absolut excepțională … asta presupunând desigur ca România mai este încă o tara democratică, ca alea la care faci tu referire!

Păi normal,ești prea talambache să înțelegi ceva din...orice!!! Tu nu pricepi nici cum oribilitatea aia de csacazarmatalpania e pe drumul sigur spre C și spre DESFIINȚARE!!! Nu pricepi nici cum e cu "schimbarea legii",cum e cu "promovarea",cu Steaua in Ghencea.....Nu mai zici nimic din toate blestemetiile astea făcute de gurru al tău,numitul talpa(iadului)n.Hal fugi la cazarmă,că dau ăia ciorbă de potroace pomană și apoi o baie-n posterul cu palmieri de pe perete...!!!....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close