FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID

FOTO Lovitură pentru Rapid! Săpunaru, accidentat după două dueluri tăioase cu același adversar

Cristian Săpunaru (39 de ani), căpitanul Rapidului, a părăsit terenul accidentat în minutul 16 al meciului cu CFR Cluj / FOTO: Raed Krishan +7   FOTO
Cristian Săpunaru (39 de ani), căpitanul Rapidului, a părăsit terenul accidentat în minutul 16 al meciului cu CFR Cluj / FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 10 februarie 2024 22:43 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 22:49

Cristian Săpunaru (39 de ani), căpitanul Rapidului, a părăsit terenul accidentat în minutul 16 al meciului cu CFR Cluj, din runda cu numărul 25 a Superligii. Giuleștenii conduceau cu 1-0 în acel moment. 

Derby-ul „feroviar” din Gruia a început în forță. Rapid a deschis scorul în minutul 9, având și o doză de șansă. Șutul lui Damjan Djokovic a fost deviat și l-a păcălit pe Răzvan Sava.

Laszlo Dioszegi, revoltat de ce au făcut CFR Cluj și Rapid: „Așa ceva nu ar trebui să existe! Dar asta e, ne-am învățat lecția”
SESPI
Laszlo Dioszegi, revoltat de ce au făcut CFR Cluj și Rapid: „Așa ceva nu ar trebui să existe! Dar asta e, ne-am învățat lecția”

Cristian Săpunaru, accidentat în CFR Cluj - Rapid 

Imediat după reușită a avut loc primul duel între Săpunaru și Bîrligea. „Șifonat” a ieșit atacantul lui CFR Cluj, acuzând dureri la spate.

Un minut mai târziu, disputa s-a repetat. De această dată, vârful gazdelor a venit puternic din spate, a ratat mingea, și l-a doborât pe căpitanul giuleștenilor.

+3 FOTO

Săpunaru a aterizat prost și a acuzat dureri la ceafă. A primit îngrijiri medicale, a încercat să ducă meciul mai departe, dar la prima fază a cerut înlocuirea.

Cristiano Bergodi l-a trimis în locul lui pe Iulian Cristea. 

Cristian Săpunaru a fost titular în toate cele 25 de meciuri disputate de Rapid în actuala stagiune. Fundașul central are la dispoziție 6 zile pentru recuperare până la următorul duel, contra lui FC Hermannstadt.

Cristian Săpunaru, moment emoționant cu Adrian Mutu

Înaintea fluierului de start, Cristian Săpunaru s-a îmbrățișat și a schimbat câteva cuvinte cu Adrian Mutu. Cei doi au păstrat o relație bună din perioada petrecută de „Briliant” pe banca Rapidului.

Mutu s-a întreținut cu toți foștii colaboratori. A existat un moment special și alături de Cristiano Bergodi, înlocuitorul lui în Giulești. 

VIDEO. Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj: „Nu am vorbit niciodată cu Alexandru Albu sau cu Rapid”

Citește și alte știri din Superligă: 

Sepsi, decimată înaintea duelului cu FCSB: „E mare păcat!”
FCSB - Sepsi
Sepsi, decimată înaintea duelului cu FCSB: „E mare păcat!”
Basarab Panduru se implică în disputa Mutu – Munteanu: „Să facă schimb de echipe ca să vedem dacă sunt rezultate și cu antrenamentele!”
REACȚIE
Basarab Panduru se implică în disputa Mutu – Munteanu: „Să facă schimb de echipe ca să vedem dacă sunt rezultate și cu antrenamentele!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
1945sv0509
1945sv0509  •  11 Februarie 2024, 18:16

Sapun al vostru este un inger , asa e ?

Kogalniceanu16
Kogalniceanu16  •  11 Februarie 2024, 14:25

Barligea, un țăran răzbunător, numele îl definește, un frustrat !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează