FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL, LUNI, 20:45, ANTENA 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Lupii" asediază Capitala! » Petrolul va beneficia de o galerie numeroasă împotriva Stelei

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 aprilie 2013 21:11

Peste 3.000 de fani ploieşteni şi-au anunţat prezenţa pe Arena Naţională la meciul de luni, dintre Steaua şi Petrolul


Luni, în Capitală, pe cel mai mare stadion din ţară, de la 20:45, se va disputa adevăratul derby: ocupanta locului 1, Steaua, cu ocupanta locului 2, Petrolul. Meciul are toate şansele să se dispute cu casa înschisă, în faţa a peste 50.000 de spectatori. Oficialii stelişti au pus în vînzare biletele pentru meciul de lunea viitoare, iar în numai două zile s-au vîndut 17.000! "Începe să se formeze din nou tsunami pe Naţional Arena!", a scris MM Stoica pe pagina de facebook. Fanii au toate premisele să vină la stadion. Echipa lor favorită e pe locul 1 şi aproape viitoarea campioană, preţurile biletelor sînt ieftine, între 10 şi 30 de lei, iar luni temperatura în Bucureşti va fi undeva la 25 de grade, numai bună de fotbal.

În plus, suporterii ploieşteni i-au anunţat deja pe oficialii stelişti că vor face deplasarea la Bucureşti în număr foarte mare, mai mult, au de gînd să realizeze o coregrafie specială pentru acest meci. "Am stabilit să venim în jur de 3.000-3.500 de suporteri la Bucureşti. Urmează să vedem cum vom ajunge la stadion, mai mult ca sigur că o parte dintre noi vor veni cu autocarele puse la dispoziţie de club, iar cea mai mare parte va închiria un tren", a precizat ieri unul dintre fanii "găzarilor". Ar fi pentru prima dată de la inaugurarea Arenei Naţionale cînd o galerie oaspete ar primi peste 2.500 de bilete, ultima care a venit în număr mare la un meci cu Steaua fiind galeria dinamovistă.

"Nici măcar o victorie a noastră la Bucureşti nu mai poate schimba soarta campionatului, Steaua fiind clar viitoare campioană!"
Cosmin Constra, antrenor Petrolul

Top 5 meciuri ale Stelei în Liga 1 pe Naţional Arena
Meciul Scorul Spectatori
Steaua - Dinamo 3-1 49.112
Steaua - Rapid 1-0 42.826
Steaua - CFR Cluj 1-0 35.803
Steaua - Gaz Metan 3-0 20.000
Steaua - U Cluj 5-1 14.370


Dinamo-Steaua pe 10 mai
Ieri, LPF a decis ca meciul dintre Dinamo şi Steaua din etapa a 31-a a Ligii 1 să se desfăşoare pe data de 10 mai, cu 5 zile înaintea concertului celor de la Depeche Mode. Partida nu se va juca pe stadionul dinamoviştilor, ci pe Arena Naţională, cu începere de la ora 20:30. Meciul transmis de DigiSport va beneficia de o transmisie de excepţie, cu 25 de camere de luat vederi.

Becali a ordonat "aroganţele"
Acuzat şi criticat din toate părţile pentru că i-a provocat pe fanii Rapidului înainte şi în timpul derby-ului cu Steaua, Mihai Stoica e apărat de Gigi Becali: "Pentru că eu sînt europarlamentar şi deputat, el aşa are ordin de la mine: «Băi Mihai, vreau aroganţe!» Cînd a dat el aşa din mîini, că eu nu văzusem gestul ăla cu Rapid, şi cînd am văzut că dădea din aripi, am leşinat de rîs. I-am zis, de dragul meu, al prieteniei noastre, să facă ceva ca să mai rîd. Astea sînt trăirile cu Rapid şi cu Dinamo".

Atac la Reghe
Fost jucător al Stelei, Ladislau Boloni e dezamăgit de atitudinea steliştilor din ultima vreme, acesta criticîndu-l direct pe tehnicianul roş-albastru: "Pentru Reghecampf ar fi mai bine să fi rămas cum era la început. Să stea în banca lui. Eu am rămas stelist. Mă deranjează deosebit de mult cînd în aceste momente în loc să ne arătăm calităţile, omenia, noi arătăm cu totul alte lucruri. Unele deosebit de ieftine, lipsite de valoare, care atrag antipatii. Îmi plăcea mult de Reghecampf cînd citeam titluri cu ce crede, ce spune. Era mereu elegant".

Citește și:

Edward Iordănescu a mers la Liturghie » Mesaj în fața a zeci de români: „Suntem creștini ortodocși, care se închină la Dumnezeu, nu la caracatiță”
Nationala
Edward Iordănescu a mers la Liturghie » Mesaj în fața a zeci de români: „Suntem creștini ortodocși, care se închină la Dumnezeu, nu la caracatiță”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (54)
gabrii
gabrii  •  18 Aprilie 2013, 17:01
Postat de gardenparty pe 18 Aprilie 2013, 12:12

Scuza-ma dar ai gresit ceva:'' avem stadion mare""este total gresit.Nu este al vostru..Voi aveti Ghencea care este in paragina.Pe ArenaNationala poate juca si fcm Bacau daca vrea.In rest sper sa fie un spectacol placut si cel mai bun(PERTOLUL) sa invinga.Ne vedem luni!

nici ghencea nu-i al lor!rahat...cea mai iubita echipa ...blah!

agb87
agb87  •  18 Aprilie 2013, 16:56
Postat de r3cky pe 18 Aprilie 2013, 14:01

Ma doare in cot de faptul ca Becali este cioban. Bravo lui, daca asa a castigat un ban cinstit? E vreo rusine sa muncesti? Daca ai juca semifinala de UEFA si ai participa 9 ani consecutiv in competitiile europene, ai fi de acord sa investeasca si Salam la Betrolul. Stii vorba aia cu strugurii, nu? In alta ordine de idei, cine se sacrifica acum pt. echipa? Adica, daca scorul incepe sa ia proportii de prin prima repriza, ma sare un Grigore pe teren sa opreasca meciul? Pana mea, 3-0 la comisii... Si scapati. :)

Nu cred ca sare nimeni pe teren ca al nostru a fost pedepsit. Dar oricum, aduceti-l pe al vostru, ala de la meciul cu Charleroi pentru orice eventualitate, ca oricum pe ala l-au pus in libertate, fara sanctiuni, chiar in timpul meciului. Cat despre scor, nu iti face tu griji, va dam 2-0, iar despre meciuri castigate in comisii, ar trebui sa iti fie rusine ca stelist, sa vorbesti despre asta. Nu mai cunosc o alta echipa in afara de stelemeaua, in ultimii 10 ani, sa castige un meci la masa verde. Poate a fost otelul in anul ala cand trebuia sa ia titlul...dar in rest doar ciobanul ala care munceste din greu pentru bani cinstiti, a beneficiat de victorii la masa verde :))

r3cky
r3cky  •  18 Aprilie 2013, 14:02
Postat de alexxmr pe 17 Aprilie 2013, 12:48

Recky , tu parca esti de pe langa Ploiesti ..adica de la tara. Taci in m.m de retardat . Stiu cine esti , mi`au zis niste baieti din buda care vin la meciuri la Ploiesti . Daca bag mana`n tine iti promit ca te bat . Si te pun sa canti imnul lu` Rapid.

Am auzit de tine. :))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează