FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

"Lupii" vînează titlul » Petrolul se anunţă una dintre cele mai periculoase echipe din noul sezon

Gicu Grozav este noua
Gicu Grozav este noua "perlă" a ploieştenilor şi golgeterul din amicale

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 iulie 2012 01:22

Petrolul a arătat, ieri, împotriva echipei lui Dan Petrescu că echipa lui Rednic se poate înscrie chiar în cursa pentru cîştigarea campionatului.

Pentru o echipă formată din două loturi, Petrolul arată neaşteptat de bine. Mai bine chiar decît CFR şi Dinamo în acest moment, cîştigătoarea titlului, respectiv a Cupei României, care se vor întîlni sîmbătă în Supercupă! Pe ce se bazează Mircea Rednic cînd spune că vînează laurii de campioană la final de sezon?

Mănuşi de lux
Între buturi, concurenţa e mare, iar titularizarea lui Hamutovski sau a lui Mircea Bornescu ţine numai de inspiraţia "Puriului". Bielorusul este un adevărat lider, coordonîndu-şi, ieri, perfect apărarea.

Hoban e bun şi stoper
Mircea Rednic a început mutările-surpriză în echipă. În apărare, echipa e sigură. Hoban a fost retras ca stoper, iar alături de Galamaz n-a avut probleme. Benzile sînt ocupate de nou-venitul Sony Alcenat şi de Guilherme, cei doi fiind tari pe picioare şi arătînd calitate în centrări.

La mijloc numai glezne fine
Calitatea echipei stă în ghetele mijlocaşilor. Cu Opriţa, Cristescu, Marinescu şi Adrian Cristea, ploieştenii pasează uşor, nu duc lipsă de fantezie. Opriţa şi Cristea sînt cei care apar surprinzător în faţa porţii, ocaziile mari pornind ieri de la ei.

Atacul suferă
Atît Hamza, cît şi Grozav au calitate. Primul este mai percutant, în timp ce Grozav de multe ori preferă un dribling în plus, ceea ce încetineşte ofensiva. Cei doi încă nu se completează.

Rezerve de calitate
Pe lîngă o echipă a titularilor bine clădită, Rednic are şi soluţii pe bancă. Boudjemaa, Cojocnean, Mustivar, Bikana, Szukala sau puştiul Mihai Roman sînt jucători ce se pot strecura oricînd în primul "11".

"Petrolul are o echipă bună, cu jucători valoroşi. Îi văd bătîndu-se pentru primele locuri în campionat, poate chiar la cucerirea titlului" (Gigel Bucur, atacant Kuban)

"Am jucat bine din punct de vedere tactic, am avut ocaziile mai mari, dar încă ne lipseşte golul. Vom remedia şi acest aspect, important este că aducem mingea în careu" (Mircea Rednic, antrenor Petrolul)

Petrolul - Kuban Krasnodar 0-0

Petrolul: Hamutovski (Bornescu, 46) - Alcenat (Achim, 60), Galamaz (I. Neag, 57), Hoban (Bikana, 46), Guilherme - Opriţa (Boudjemaa, 46), L. Marinescu (Mustivar, 46), M. Cristescu, Ad. Cristea - Hamza (M. Roman II, 63), Grozav (Cojocnean, 63)

Amicalele Petrolului în această vară

Petrolul - Progresul Cernica (III) 8-1
Au marcat: Hamza, Hoban, L. Marinescu, Ad. Cristea, Grozav, S. Achim, Morar, M. Roman II

Petrolul - SV Seekirchen (Austria, amatori) 4-3
Au marcat: Grozav (2), M. Roman II (2)

Petrolul - Anorthosis Famagusta (Cipru, I) 0-0

Inbox:
- Zece suporteri ai Petrolului au făcut deplasarea în Austria cu echipa. Ei au cîntat pe toată durata partidei, încurajîndu-şi echipa şi înjurînd rivala Steaua.
- Dan Petrescu şi Mircea Rednic s-au întreţinut preţ de 15 minute înainte de startul partidei, cei doi discutînd despre noul proiect al Petrolului.
- George Galamaz a fost eliminat în minutul 57 pentru două cartonaşe galbene, el fiind schimbat de Ionuţ Neag.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Becali a înștiințat 3 jucători că le mărește salariile: „Lumea n-are încredere în el, dar eu am văzut RĂZBOI!”
Superliga
Becali a înștiințat 3 jucători că le mărește salariile: „Lumea n-are încredere în el, dar eu am văzut RĂZBOI!”
Fabulos! În timp ce Gigi Becali anunța la Palat aducerea lui Bîrligea, un alt jucător transferat azi de FCSB trecea prin spatele finanțatorului
Superliga
Fabulos! În timp ce Gigi Becali anunța la Palat aducerea lui Bîrligea, un alt jucător transferat azi de FCSB trecea prin spatele finanțatorului
Florinel Coman, condamnat definitiv pentru 3 capete de acuzare » A recunoscut că a folosit un permis fals și le-a zis procurorilor cât a plătit
Stranieri
Florinel Coman, condamnat definitiv pentru 3 capete de acuzare » A recunoscut că a folosit un permis fals și le-a zis procurorilor cât a plătit

Daniel Bîrligea, prezentat la Palat de Gigi Becali: „Eu acum am călăi, nu mai poți să le stai în față!” + „Nici la dușmani nu faci ce a făcut Șucu!”

Florinel Coman, condamnat definitiv pentru 3 capete de acuzare » A recunoscut că a folosit un permis fals și le-a zis procurorilor cât a plătit


Comentarii (9)
transilvano
transilvano  •  09 Iulie 2012, 12:02

"viseaza la titlu"... abia au reusit sezonul trecut sa obtina locul 8, iar acum viseaza la titlu! Mercenarii astia cred ca daca schimba tricoul alb-negru cu cel galben-albastru sunt direct mai buni? tinand cont ca Tzitzeiul este o ciorba formata din doua echipa, una de 8 si una de 14, cu siguranta mai mult de locul 10 nu il vor lua!

clubbers_guide
clubbers_guide  •  09 Iulie 2012, 09:53
Postat de we_are_golden pe 09 Iulie 2012, 04:20

Noi! Steaua Suntem Oi !

cel mai tare comentariu pe ziua de azi ... 'NOI! Steaua suntem OI!' ...

laurentz
laurentz  •  09 Iulie 2012, 09:49

Imi place sa cred ca sunt un tip realist, si ca mine alti multi fani petrolisti... A visa si a spera este normal, caci doar de aceea ne aliniem la startul campionatului toate cu 0 puncte. Pentru mine insa, cel mai important aspect este ca echipa mea, Petrolul, SA JOACE FOTBAL ADEVARAT ! Sa-i vad pe jucatori ca mananca pamantul, ca se bat pentru fiecare minge, ca au idee de joc si se vad rezultatetele unor antrenamente (presupun) bine conduse de un staff tehnic bine calificat si cu dorinta de a produce performanta... M-am saturat de fite si "fentarea" fotbalului, de suspiciuni de blat cu arbitrii, etc. Vom vedea ce va fi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează