FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CEAHLĂUL 1-0

Machado e contrariat după eliminarea din meciul cu Ceahlăul: ”Stau pe tuşă fără motiv”

Machado a fost eliminat foarte uşor de arbitrul Haţegan
Machado a fost eliminat foarte uşor de arbitrul Haţegan

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2011 21:52

Atacantul brazilian va primi cel puţin două etape de suspendare pentru cartonaşul roşu încasat gratuit de la Ovidiu Haţegan.

Descinderea mascaţilor la sediul CCA şi încătuşarea lui Vasile Avram i-au băgat în sperieţi pe arbitrii din Liga 1. În etapa din weekend s-a arbitrat cu teamă, un exemplu fiind prestaţia lui Ovidiu Haţegan de la partida U Cluj - Ceahlăul. Arădeanul l-a eliminat nejustificat pe atacantul Gabriel Machado în minutul 89, după o ciocnire involuntară a acestuia cu Lucian Cazan. Haţegan a fost indus în eroare de urmele de sînge de pe faţa fundaşului moldovean, s-a speriat şi a scos imediat cartonaşul roşu crezînd că brazilianul Universităţii a lovit cu cotul. "Nu ştiu de ce mi-a dat roşu. Nu l-am lovit şi se vede asta şi pe reluări. Dacă dădeam cu cotul, înţelegeam. Acum o să stau pe tuşă, două etape sigur, fără nici un motiv", a spus Machado.

"M-am calmat la vestiare"
Imediat după ce a fost eliminat, atacantul brazilian a făcut o adevărată criză de nervi. I-a reproşat vehement "centralului" decizia şi a intrat la vestiare doar la intervenţia oficialilor clujeni de pe banca tehnică. "M-am calmat la vestiare. Am fost foarte nervos deoarece nu am înţeles pentru ce am primit cartonaşul roşu. Abia revenisem pe teren după o accidentare şi realizam că o să stau iar pe margine, de această dată suspendat fără motiv", a menţionat jucătorul "şepcilor roşii".

3 etape a absentat Machado, din cele 8 disputate, din cauza unei inflamaţii deasupra genunchiului stîng

"Nu a fost o fază de cartonaş roşu la Machado. A fost un duel normal, dar arbitrul a dictat eliminare, ceea ce va atrage după sine şi alte comentarii" (Ionuţ Badea, antrenor "U" Cluj)

Urecheat de mama sa
Gabriel Machado se bucură în această perioadă de vizita mamei sale la Cluj. Aceasta a fost în tribună, atît etapa trecută la Tg. Mureş, cît şi sîmbătă seara la Mediaş, la meciul cu Ceahlăul. "Mama m-a certat după meci pentru reacţia mea nervoasă. Ştia că nu am lovit cu cotul, pentru că nu fac aşa ceva, dar nu i-a plăcut că m-am enervat aşa tare. I-a trecut şi ei supărarea şi acum îmi petrec ziua liberă împreună cu ea", a spus ieri atacantul brazilian.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (10)
ligax
ligax  •  26 Septembrie 2011, 23:28

Sa speram ca va lua minimum posibil!

voicu_p
voicu_p  •  26 Septembrie 2011, 11:48

acest individ merita cel putin 10 etape

double07
double07  •  26 Septembrie 2011, 11:42
Postat de mgucianu pe 26 Septembrie 2011, 08:02

Ce mai cauta Hategan in arbitraj???!!!Afara cu coruptul (sau prostul?) Hategan!!!!

nu m-as mira sa-l vedem in fruntea CCA-ului.....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează