FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

FOTO Edjouma, iertat de eliminare la Voluntari! Intrarea horror a francezului a lăsat urme: „Fault grosolan! Trebuia ROȘU direct! Ce face VAR-ul?”

Intrarea lui Edjouma asupra lui Armaș a lăsat urme +23   FOTO
Intrarea lui Edjouma asupra lui Armaș a lăsat urme

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 21:50 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 22:44

Malcom Edjouma, autorul „dublei” din partida FC Voluntari - FCSB 1-2, ar fi trebuit să fie eliminat în minutul 82, după o intrare violentă comisă asupra lui Igor Armaș, fundașul gazdelor. Arbitrul Radu Petrescu a fost blând, i-a acordat doar „galben”, deși francezul și-a înfipt serios gheata în figura apărătorului. 

Edjouma a avut protagonistul unei intrări necumpătate în minutul 82, la 2-0, la un atac al roș-albaștrilor care nu anunța mai nimic. Omul care a înscris ultimele trei goluri ale FCSB-ului în campionat s-a încăpățânat să urmărească un balon aerian, dar nu s-a mai coordonat și l-a lovit pe Igor Armaș, care a început să urle de durere. 

Decizia lui Radu Petrescu? Doar „galben”, deși moldoveanul se zvârcolea pe jos de durere și avea urmele crampoanelor lui Edjouma în zona tâmplei și în zona pectorală. 

Radu Petrescu, aspru criticat: „Decizie inexplicabilă!”

 „E inexplicabilă decizia arbitrilor de a lăsa jocul să continue. Ce-ar fi trebuit să-i facă pentru a fi eliminat? Să-i spargă capul? E o decizie din seria lungă a decziilor inexplicabile luate de-a lungul carierei de Radu Petrescu”, a punctat Dan Ștefănescu, unul dintre comentatorii Digi Sport. 

Pintilii a simțit pericolul și l-a înlocuit pe Edjouma în minutul 87.

+19 FOTO

Marius Avram, furibund: „Fault grosolan! Poate ar fi bine ca CCA să nu-i mai delege împreună pe Radu Petrescu și Marian Barbu”

La rândul său, fostul arbitru Marius Avram a criticat decizia lui Radu Petrescu de a scoate din buzunar doar cartonașul galben.

„În momentul în care mergi cu crampoanele pe fața unui adversar, cu piciorul întins, e clar că Edjouma a pus în pericol integritatea fotbalistului de la Voluntari. Fault grosolan, ar fi trebuit să vadă cartonașul roșu. Nu pot să înțeleg de ce nu au intervenit cei din cabina VAR.

Acest duo Radu Petrescu (n.r. - „centralul” meciului) - Marian Barbu (n.r. - arbitrul VAR) a mai avut faze clare pe care nu le-a judecat. Poate ar fi bine ca cei de la CCA să nu-i mai delege împreună. Ori sunt prieteni și își acoperă fiecare decizie, ori nu sunt prieteni și nu comunică!”, a spus fostul arbitru Marius Avram, la „Digi Sport Special”.

Nu pot să-mi explic de argumente a avut Radu Petrescu în așa fel încât să nu discute cu Marian Barbu pentru a verifica faza.

- Marius Avram

FOTO / Igor Armaș s-a resimțit după faultul lui Edjouma

+19 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

MM Stoica, discurs dur înainte de Voluntari - FCSB » De ce Pintilii n-a venit la flash-interviu: „S-a săturat!”

Schimbarea tactică pregătită de Gigi Becali la FCSB, criticată de un fost jucător: „Iar îl zăpăcește! Asta este politica ultimilor 7 ani, de când nu a mai luat campionatul”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (80)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  13 Februarie 2023, 15:04

Cat de prost poate sa fie mincinosul dovedit al siteului afirmand ca armas si-a bagat capul in crampoanele bar barului cu vreascurile pe sus de se credea la mma.

brera30
brera30  •  13 Februarie 2023, 11:20
Postat de sapun pe 13 Februarie 2023, 09:32

Igor e rău de carne. Abia l-a atins și i s-au făcut toate hematoamele de zici că l-a lovit tancul. Dacă avea tatuaje nu se mai vedea nimic. Fă-ți măi băiatule tatuaje, ca fotbaliștii adevărați. Acum să fim serioși, intenție n-a fost așa că hai să nu dăm cu noroi în Edjouma, dar de roșu era clar. Decizia e problema arbitrului nu a fotbaliștilor.

Asa spuneau unii despre cel care i-a rupt piciorul lui Koljic, nu a vrut. Trebuia rosu direct la Edjouma. Ca a vrut sau nu, prea multe comentarii. Rosu si gata.

sapun
sapun  •  13 Februarie 2023, 09:32

Igor e rău de carne. Abia l-a atins și i s-au făcut toate hematoamele de zici că l-a lovit tancul. Dacă avea tatuaje nu se mai vedea nimic. Fă-ți măi băiatule tatuaje, ca fotbaliștii adevărați. Acum să fim serioși, intenție n-a fost așa că hai să nu dăm cu noroi în Edjouma, dar de roșu era clar. Decizia e problema arbitrului nu a fotbaliștilor.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează