FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-2

EXCLUSIV Marcel Pușcaș, președintele lui FCU Craiova, consideră că are în echipă un fotbalist peste Edjouma

Marcel Puscas a comentat meciul FCSB - FCU Craiova
Marcel Puscas a comentat meciul FCSB - FCU Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 23:22 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 00:10

Marcel Pușcaș (61 ani), președintele celor de la FCU Craiova, a analizat în emisiunea GSP Live remiza obținută de echipa lui pe terenul lui FCSB, 2-2. 

Oficialul a comentat mai multe aspecte, printre care jocul echipei sale, diferența de valoare dintre Asamoah și Edjouma, dar și prestația „centralului” Kovacs.

Marcel Pușcaș, încântat de jocul arătat de FCU Craiova

„Nemulțumitului i se ia darul. Sunt mulțumit, și pentru rezultat, dar mai ales pentru maniera de joc, cu mai mult curaj, cu mai multă încredere, cu tupeu mai mare, cu organizare mai bună, cu un bloc funcțional bun, cu o posesie bună. Da, pot spune că sunt mulțumit. E al treilea meci în care controlăm jocul, cel puțin la capitolul posesie, cu Farul, cu Argeșul, și iată acum al treilea meci în care avem o posesie bună. Asta înseamnă că se poate asigura o liniște a jocului, un calm.

Ne-am chinuit ceva în toamnă, nu a fost ușor, pentru că așa cum am spus-o de n ori, nu este ușor să închegi un lot cu 16-17 jucători noi. Trebuie ceva timp, și faptul că acum se cunosc mai bine, faptul că s-au integrat, că s-au obișnuit cu campionatul, cu atmosfera, că am reușit și să depășim faza accidentărilor, toate au făcut ca rezultatele să se vadă.”

Pușcaș: „Nu poți să compari CV-ul lui Asamoah cu CV-ul lui Edjouma”

De asemenea, Pușcaș a comentat și despre valoarea lotului celor de la FCU, făcând o comparație directă între Samuel Asamoah, fotbalistul de la „închidere” al Craiovei, și Malcom Edjouma, proaspătul transfer al celor de la FCSB.

„Au fost voci în toamnă care au tot spus că lotul este slab, lotul nu are valoare, jucătorii nu au valoare, dar am făcut niște comparații. Acest Asamoah are vreo 220 de meciuri în prima liga belgiană, pe când acest Edjouma, înainte să vină la Botoșani, a jucat vreo 9 meciuri în liga a treia franceză, la Red Star, și vreo 9 la Chambly, tot în liga a treia. Păi nu poți compara CV-ul lui Asamoah cu CV-ul lui Edjouma”, a explicat Pușcas la GSP Live.

Pușcaș despre „centralul” Kovacs: „A ținut jocul în mână, e stăpân pe el”

Despre prestația „centralului”, Pușcaș a spus: „A fost un arbitraj bun, în ciuda fazei dubioase de la penalty. Pot spune că se vede o diferență mare între câțiva arbitri și ceilalți arbitri. E doar o mână și jumătate de arbitri în România pe care chiar poți să-i apreciezi. A ținut jocul în mână, a fluierat ce era de fluierat. 

Nu pot să spun că sunt nemulțumit. Sigur că la faza cu penalty-ul era discutabil, putea să dea, putea să nu dea, poate trebuia să fie puțin mai atent și Sidibe, cine știe, dar una peste alta, Kovacs e stăpân pe el”.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
morisca_11
morisca_11  •  07 Februarie 2022, 16:06

Marcelica , platiti datoriile catre fosti jucatori mai intai de toate .

spinoza
spinoza  •  07 Februarie 2022, 08:47

Chiar mi-a placut cum a jucat Craiova! Nu va retrograda cu siguranță.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează