FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezamăgit de alegerea lui Florinel Coman » De ce ar fi fost ignorat de scouterii cluburilor europene

Florinel Coman a înscris în CFR Cluj - FCSB // foto: Cristi Preda, GSP
Florinel Coman a înscris în CFR Cluj - FCSB // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2024 21:09 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 21:09

Marcel Răducanu a comentat viitorul transfer al extremei Florinel Coman (25 de ani) în Qatar, la Al Duhail.

Fostul jucător al Borussiei Dortmund se declară dezamăgit de faptul că golgeterul Superligii nu a prins un transfer într-un campionat din Europa și e de părere că anumite reacții pe care le are i-ar fi determinat pe scouteri să-l ignore.

La precedentul titlu ținea cu rivala directă, acum așteaptă să sărbătorească alături de Becali
FCSB - RAPID
La precedentul titlu ținea cu rivala directă, acum așteaptă să sărbătorească alături de Becali

Marcel Răducanu, dezamăgit de transferul lui Florinel Coman în Qatar

„Spune foarte mult. Se vorbea acum 5-6 ani de el, că trebuia să plece afară. Și totuși a rămas la FCSB. Nu știu... Zic că e păcat să ajungi să joci la arabi. Acolo te duci la 34-35 de ani.

E păcat! E păcat că nu se transferă într-un campionat puternic. S-a vorbit mereu că are oferte, dar văd acum are doar de la arabi. Pentru mine e un jucător interesant, are calități. Dar poate nu e un jucător complet. Probabil că nu e suficient pentru fotbalul internațional. A fost urmărit de multe ori și poate au văzut... Și mai e și felul în care se comportă pe teren. Gesticulează, înjură... Se văd și chestiile asta”, a spus Marcel Răducanu în emisiunea „DigiSport Special”.

Ce spune Florinel Coman

„Mă gândesc să plec, am o vârstă, 26 de ani. Am avut oferte în trecut, din păcate nu am reușit să plec. Nu am ce să fac, trebuie să iau decizia”, a spus Florinel.

El a ținut să adauge: „Sunt bărbat, îmi asum totul pentru familia mea și toți de lângă mine. Nu mă interesează ce se vorbește, am văzut ce s-a vorbit în studio la Digi. Am crezut că sare în aer studioul. Niște... nu știu. Voiam să le spun mai multe, dar mă stăpânesc”.

Al Duhail i-ar fi pregătit un contract întins pe 4 ani, cu un salariu de două milioane de dolari anual, plus eventuale bonusuri. Dacă și-ar duce contractul la capăt, Coman s-ar alege cu minimum 8 milioane de dolari.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Joyskim Dawa, înainte de FCSB - Rapid: „Nu avem nicio revanșă de luat” + „Trebuie să dăm o mare petrecere dacă luăm campionatul”

Citește și alte știri din Superligă:

Rămâne Bogdan Lobonț la Rapid dacă prinde Europa? Șucu i-a promis, Angelescu nu e atât de sigur: „Cel puțin în acest final de sezon”
RAPID
Rămâne Bogdan Lobonț la Rapid dacă prinde Europa? Șucu i-a promis, Angelescu nu e atât de sigur: „Cel puțin în acest final de sezon”
Antrenorul-revelație explică de ce a refuzat-o pe Dinamo și de ce nu vrea la FCSB: „Nu sunt obișnuit cu asta” » Ce plan are
ANTRENOR
Antrenorul-revelație explică de ce a refuzat-o pe Dinamo și de ce nu vrea la FCSB: „Nu sunt obișnuit cu asta” » Ce plan are

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
MariusN
MariusN  •  19 Aprilie 2024, 16:35

Subalternii oierului sef, s-au supus mereu si au ales banul in detrimentul sportului, valorii, progresului sau a performantei. Mediocrul roman!!! Defapt asa si trebuie, ca cel mai bun dintr-un campionat de 3 lei seminte, sa ajunga acolo unde il ia cineva... Niste zerouri, ca si sportivi, fotbalistii rumulani!!!

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  19 Aprilie 2024, 13:33

Mentalitate de "Cocalar " ... Banii .... " Lumea este in descompunere , viata este perceptie"...

magic4ever
magic4ever  •  19 Aprilie 2024, 12:03
Postat de 21lva pe 19 Aprilie 2024, 09:07

Ce reacții, nea Marcele? Reacția de a conduce fără carnet?

Nu ai vazut cand injura arbitrii ca la usa cortului si gesticuleaza??? Asta crezi ca nu conteaza pentru cluburile de afara? Plus ca nu stie o boaba de engleza,nu face faza defensiva,simuleaza la greu...astea conteaza enorm pentru cluburile din vest! Coman nu o sa joace niciodata intr-un campionat de top,nimeni nu vrea astfel de fotbalisti si nu merita 5 milioane euro!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează