FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marcos e rupt! » Căpitanului Rapidului ratează cantonamentul din Antalya

Marcos Antonio se tratează la o clinică din Porto.
Marcos Antonio se tratează la o clinică din Porto.

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2012 21:18

Căpitanul Rapidului va rata primul stagiu de pregătire din Antalya din cauza unor probleme musculare.

Deşi s-au reunit de doar o săptămînă, alb-vişiniii se confruntă deja cu probleme de lot. Marcos Antonio (28 de ani) a suferit o ruptură musculară la antrenamentele fizice de zilele trecute şi va rata primul stagiu de pregătire din această iarnă. Fundaşul a plecat în Portugalia, la o clinică de la Porto, pentru investigaţii amănunţite. "E o leziune mică şi se va recupera repede. În cel de-al doilea cantonament va fi apt de joc", susţin rapidiştii.

Astfel, giuleştenii vor pleca azi în Antalya fără căpitan şi cu doar 3 fundaşi centrali în lot: Burcă, Oros şi Glauber, ultimul recent refăcut după o accidentare ce l-a ţinut departe de gazon trei luni! Antonio se va întoarce la Bucureşti pe 4 februarie şi va merge cu echipa în cel de-al doilea stagiu de pregătire, tot în Turcia, programat între 7 şi 17 februarie.

"Marcos e la Porto şi se recuperează. Nu va face deplasarea pentru primul turneu, dar în al doilea va fi apt. Probabil, cînd va reveni, vom activa clauza şi îi vom prelungi contractul cu încă un an" (Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

"Straton trebuie să joace"
Fostul mare portar al Rapidului, Rică Răducanu, spune că tînărul Cătălin Straton (22 de ani) a făcut bine că a acceptat să plece la Vaslui în schimbul lui Pavlovici: "Tată, eu am zis-o mereu: copiii ăştia trebuie să joace şi ei odată. Nu devii portar doar antrenîndu-te şi tu pe-acolo, pe lîngă echipă. E un pas înainte pentru el, dar trebuie să joace. Dacă s-a dus acolo şi va fi rezervă, atunci n-a realizat nimic".

Se mută în Turcia
Începînd de azi, Rapidul se va pregăti în Antalya şi va participa la Kadîrov Cup, în perioada 28 ianuarie - 3 februarie, unde va disputa 4 meciuri. În competiţie s-au mai înscris Terek Groznîi, Polonia Varşovia, Obolon Kiev, Metalurg Harkov, Ahktakov şi Neftci Baku. Înaintea acestui turneu, alb-vişiniii vor mai disputa miercuri un amical împotriva lui Brann, locul 4 sezonul trecut, în Norvegia. Revenirea în ţară e programată pe 3 februarie. După 4 zile la Bucureşti, giuleştenii se vor duce iar în Antalya, de unde se vor întoarce pe 17 februarie.

Ezequias, pe lista neagră
Venirea lui Pavlovici nu închide campania de achiziţii a Rapidului. Giuleştenii vor să scape de Ezequias Tavares (31 de ani), fotbalist al cărui contract urmează să expire la finalul acestui sezon. Brazilianul are un salariu de 13.000 de euro pe lună, la fel ca şi Duarte, şi a pierdut lupta de titularizare cu Bozovici. "Cassio va pleca şi nu e singurul. Ne vom mai despărţi şi de un alt fotbalist", a spus Zotta. În plus, alb-vişiniii vor să mai aducă şi un portar, pentru a fi rezerva lui Dani Coman.

Inbox
- Dani Coman, despre relaţia sa cu fanii, într-un interviu apărut în Click: "Nu mai sînt la vîrsta la care să vreau să mi se scandeze numele sau să-mi facă bannere. Eu dau tot ce am mai bun pentru echipă şi aş vrea să înţeleagă şi ei asta".
- Constantin Zotta, preşedintele executiv al Rapidului, susţine că l-a convins pe Ştefan Grigorie (29 de ani) să-şi prelungească angajamentul: "Va semna un nou contract cu noi, vrem să-l păstrăm".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (2)
veverita_catalin
veverita_catalin  •  23 Ianuarie 2012, 20:18

Sanatate Marcos, pentru mine esti cel mai valoros stranier din Liga 1 !

rapidbucurestionfacebook
rapidbucurestionfacebook  •  23 Ianuarie 2012, 01:01

Sa te refaci cat mai repede , capitane !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează