FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - RAPID, AZI, 22:00, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Marius Constantin vede Unirea favorită: "Pornim cu şansa a doua"

Articol de - Publicat sambata, 31 iulie 2010 00:00

Marius Constantin (25 de ani) crede că Unirea e favorită diseară, dar spune că Rapid merge la Urziceni să cîştige.

- Marius, urmează partida cu Unirea, vă e teamă de acest meci?
- Îi respectăm pe ialomiţeni şi eu cred că sînt favoriţi, dar noi mergem acolo să cîştigăm. Vom întîlni cea mai bine organizată echipă din campionat din punctul meu de vedere. E adevărat că nu au cîştigat nici un meci în acest sezon, dar nici nu au pierdut.

- Se va juca de la ora 22:00, nu e cam tîrziu?
- De ce? O să fie ca în club! (rîde zgomotos)

- Ai văzut meciul Unirii cu Zenit?
- Nu, pentru că am avut antrenament, dar dacă au rezistat cu un om mai puţin înseamnă că au jucat bine.

"N-am slăbit, tricoul e larg"
- Cum a reuşit Şumudică să te schimbe?
- Eu sînt acelaşi. Nici măcar nu am slăbit faţă de perioada în care se spunea că sînt gras. Singurul lucru care s-a schimbat e echipamentul. Poate e mai larg ăsta şi d-asta par mai suplu. E adevărat că antrenorul nu are prea multă experienţă în Liga 1, dar are mult entuziasm pe care ni-l transmite şi nouă.

- Te gîndeşti la echipa naţională?
- Sincer, mă gîndesc doar la partida cu Unirea Urziceni. Ar fi foarte bine dacă am cîştiga. În rest, mai vedem ce va fi.

- Ce formaţie crezi că a impresionat în prima etapă?
- E prematur să vorbim de favorite la titlu, totuşi cred că toate echipele din Bucureşti, în afară de Sportul, plus Vaslui, Urziceni, Timişoara şi CFR Cluj vor trage la primul loc.

"Nu vom face calcule anul acesta. Ne gîndim doar la noi şi trebuie să fim foarte atenţi pentru că principalii noştri adversari sîntem noi înşine"
Marius Constantin, fundaş Rapid

"Ştim totul despre ei"
Mircea Bornescu (30 de ani) îi laudă pe adversarii din această seară, dar spune că el şi colegii săi i-au studiat bine pe ialomiţeni şi pot lua toate punctele: "Ne aşteaptă un meci foarte greu împotriva unei echipe puternice. Sîntem conştienţi de asta şi vom face tot ce depinde de noi pentru a cîştiga. Îi ştim bine pe ialomiţeni, sînt foarte bine organizaţi pe teren, dar tot cred că putem să luăm toate punctele. Nu ne e frică de ei!".

"Înţepaţi" de MM
Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a prefaţat întîlnirea de azi: "Meciul cu Rapid îl vom juca practic în Giuleşti. Sînt sigur că giuleştenii se vor descurca şi vor veni în număr mare. Ştiu să-şi încurajeze echipa! Fanii rapidişti au meciul lor cu mine şi mă înjură permanent de familie! Sfertul de finală în Cupa UEFA pierdut în faţa Stelei e o frustrare pe care o vor avea pînă cînd vor muri. Chiar dacă vor lua campionatul şi vor merge în Ligă, tot nu va schimba nimic. Eu am fost deja acolo şi cu Steaua, şi cu Urziceni, iar ei niciodată!".

- Mircea Bornescu, portar Rapid: "Încă vrem să demonstrăm că sîntem puternici. Nu am realizat nimic pînă acum, doar am cîştigat un meci acasă cu Vaslui, adică trei puncte".
- Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, e chinuit în aceste zile de o răceală puternică din cauza aerului condiţionat. Din acest motiv, acesta a absentat ieri de la conferinţa de presă.
- Juliano Spadacio ştie ce trebuie să facă Rapidul pentru a cîştiga la Urziceni. "Unirea e o echipă foarte puternică, ştim ce ne aşteaptă, va fi un meci greu. Sper însă ca noi să jucăm la fel ca în prima etapă, contra Vasluiului. Aşa vom putea cîştiga".
- Pablo Brandan şi Antonio Semedo au fost reprimiţi în lot de Ronny Levy. Cei doi nu au jucat cu Zenit deoarece au petrecut în club după remiza cu Pandurii.
- Arlauskis e incert pentru partida de azi, însă medicii fac eforturi pentru a-l recupera. Portarul Unirii acuză dureri lombare şi, dacă nu va juca, locul său va fi luat de Cătălin Grigore.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (2)
alpin
alpin  •  31 Iulie 2010, 08:57

Sper sa bata Unirea! Altfel iar zbiara Memeul ca arbitri favorizeaza pe CFR Cluj!!! Dar, le va fi mai greu decat cu Zenit. Rapid are prima sansa!

mihai_s
mihai_s  •  31 Iulie 2010, 02:11

evident ca plecam cu sansa a doua - urziceniul e cea mai buna echipa din campionat - dar ne-o jucam

Vezi toate comentariile (2)
Comentează