FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL, MÎINE, ORA 21.30, ÎN DIRECT LA DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marius la pătrat » Bonetti va juca cu Alexe şi Niculae în atac

Alexe şi Niculae este cuplul preferat de Bonetti în atac.
Alexe şi Niculae este cuplul preferat de Bonetti în atac.

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 01:56

Bonetti vrea să atace Ceahlăul cu Niculae şi cu Alexe, golgeterul, respectiv revelaţia victoriei de la Chiajna. Amîndoi vor să joace, deşi sînt, încă, în recuperare, după accidentări.

La prima apariţie în Ştefan cel Mare, în mandatul său secund, Dario Bonetti vrea să atace din primul moment Ceahlăul cu doi jucători care de-abia de ieri s-au implicat în antrenamentele normale ale echipei. Marius Niculae, 31 de ani, şi Marius Alexe, 22 de ani, sînt anunţaţi să evolueze din primul moment mîine seară, cu toate că nu au jucat deloc în amicalul-test de joi, cu Dinamo II (4-1).

Sistem pentru Alexe
"Săgeată" încă mai resimte dureri după pubalgia care l-a ţinut departe de gazon şi la meciul cu Concordia (3-1). Ieri după-amiază, Niculae a făcut primul antrenament al săptămînii, a rezistat, iar dacă pînă mîine dimineaţă nu vor apărea probleme neprevăzute, atunci va reintra în formula de start a "cîinilor". Se va alege între el şi Dănciulescu. După ce joi a făcut doar alergări uşoare, Alexe a intrat şi el ieri normal, nu a acuzat dureri după mai vechile probleme medicale.

Bonetti are totală încredere în omul care a influenţat decisiv succesul de la Chiajna, şi-l va folosi atacant din primul moment. Pentru el, a renunţat la sistemul 4-1-4-1, cu care a început meciurile de la Mediaş şi de la Chiajna, şi va debuta din minutul 1 cu modulul 4-4-2.

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (8)
florinch
florinch  •  22 Aprilie 2012, 09:36

Ce bun era acum Bakaj la mijloc.Si Georgian Paun la fel ar fi fost util la mijloc.Dar ce s-i faci,Bonetti trebuie sa lucreze cu materialul clientului.Daca Ciubotariu a reusit sa faca cu acest lot BICI,atunci si Bonetti cred ca va reusi.Pacat ca au fost trimisi de la echipa jucatorii susmentionati.Vom trai si vomvedea ce va fi.Chiar daca nu reusim sa luam campionatul (desi Vasluiulne-a ajutat enorm prin victoria cu Steaua) eu cred ca lui Bonetti trebuie sa i se dea incredere si anul urmator.Abia dupa pregatirea de vara se poate spune ca echipa este formata si pregatita de italian.

biancorossi
biancorossi  •  21 Aprilie 2012, 16:44
Postat de ionut.07 pe 21 Aprilie 2012, 14:53

Mijlocul lui Dinamo este intr-o continua "crestere". Nu ma refer la cresterea formei, ci la cea de varsta. Daca nu-i va angrena incepand din sezonul urmator, deja nu vor mai fi talente, ci sperante.

daaaa creste ca aluatul de pita alba ..))

ardeardealul
ardeardealul  •  21 Aprilie 2012, 15:36

Comentariul tău...Nu aveti ce pierde, incercati ! Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare WAZZUB va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere: ://signup.wazzub.info/?lrRef=32c17259

Vezi toate comentariile (8)
Comentează