FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV GSP PRIN INTERMEDIUL STELISTI.RO, FANII STELEI AU REALIZAT UN INTERVIU CU ANTRENORUL VICECAMPIOANEI / STEAUA - FC VASLUI, VINERI, ORA 20:45, LIVE PE ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Marius Lăcătuş, cu cărţile pe faţă!

Marius Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Articol de - Publicat joi, 26 februarie 2009 00:00

Într-un dialog necenzurat cu suporterii, Marius Lăcătuş spune de ce nu poate interveni în războiul dintre fani şi patron, de ce l-a respins pe  Vali Badea, de ce Dayro Moreno nu e bătut în cuie ca titular şi ce răspuns le dă contestatarilor


Cînd aude de suporterii Stelei, Marius Lăcătuş se transformă. Nu mai e o "Fiară". Dimpotrivă. "Vreţi să răspund unor întrebări adresate de fani? Întotdeauna, cu cea mai mare plăcere", spune Lăcă. Site-ul stelisti.ro i-a invitat pe suporterii din Ghencea să-i adreseze întrebări tehnicianului, iar timp de 4 zile s-au strîns aproape 100. Lăcătuş a primit întrebările pe mail luni seara şi chiar dacă pregătirea meciului cu Vaslui îi ia cel puţin 10 ceasuri pe zi, ieri dimineaţă, la ora 11:00, a oferit răspunsurile. "Multă lume spune despre mine că sînt necomunicativ şi că refuz astfel de discuţii. Uite că nu e aşa, am dat răspunsuri la toate întrebările".

- Domnule Lăcătuş, vă place cum joacă Steaua de acum? (întrebare adresată de forzza steaua)
- Mi-aş dori să jucăm mult mai bine. Ce antrenor nu ar vrea ca echipa lui să joace bine şi foarte bine? Cert e un lucru: calităţile pe care le au elevii mei au arătat că aceştia se pot exprima mult mai bine.

"Nu toţi pot fi la fel de agresivi ca Lăcătuş jucătorul"

- Dacă dumneavoastră aţi jucat atît de agresiv şi eraţi atît de determinat, de ce nu vedem acelaşi lucru şi în jocul de acum al Stelei? (corb)
- Agresivitate în joc le cer şi eu fotbaliştilor. Fiecare are modul lui de a se exprima în teren. Nu toţi pot fi la fel de agresivi cum am fost eu. Mi-aş dori să se întîmple asta. Sper ca problema atacului să se rezolve în meciurile de campionat şi aportul jucătorilor implicaţi în faza de atac să fie mai ridicat decît în tur.

"Obiectivul meu? Nu există altul în afara cîştigării titlului sau participarea în toamnă în Champions League"
Marius Lăcătuş

Vezi aici ce a declarat Becali în legătură cu obiectivul Stelei (video)

- S-a renunţat la "un-doi"-uri şi la şuturile de la distanţă care au făcut celebră Steaua în anii '80? De ce? (stelist de mic)
- Nu s-a renunţat. Sînt lucruri pe care le exersăm şi acum la antrenament. Că nu ne ies mereu, asta e altceva.

"Să vedem dacă m-am înşelat cu Badea"

- De ce nu i-aţi dat o ultimă şansă lui Vali Badea? (setosiris)
- Badea a avut şansa să arate că merită un loc, fie de titular, fie în lotul lărgit, la Steaua. La revenirea pentru pregătirea returului, am considerat că atît Kapetanos, cît şi Liţu, Pedriel sau chiar Rusu pot aduce mai mult echipei. Să vedem dacă m-am înşelat sau nu.

- De ce îl folosiţi mereu pe Szekely pe banda stîngă, cînd el e mijlocaş dreapta?! Dacă pe dumneavoastră v-ar fi folosit antrenorul pe alt post decît cel pe care eraţi obişnuit, mai aveaţi acelaşi randament? (robert)
- Mereu discut cu jucătorii şi nu folosesc pe nimeni pe un post doar pentru că aşa doresc eu. Îi întreb întotdeauna dacă se simt bine unde urmează să joace şi dacă primesc un răspuns favorabil, atunci îi titularizez în acea zonă.

"Nu am soluţii viabile pe postul lui Dayro"

- De ce un jucător care nu joacă nimic de cînd a venit la Steaua, Dayro Moreno, continuă să fie titular?  (biggportos)
- Deocamdată nu sînt variante foarte multe în ceea ce priveşte jucătorii tineri care să poată juca pe postul lui Dayro. Fiţi siguri că dacă nu va juca bine, va fi tratat la fel ca orice altul. Pentru mine, antrenamentele şi prestaţia în meciurile oficiale determină alcătuirea primului "11".

- Este echipa actuală mai slabă valoric decît cea pe care ati avut-o la dispoziţie în returul din sezonul trecut? (bogdan)
- Asta rămîne de văzut la finalul campionatului, cînd vom trage linie. Rezultatele sînt cele care îţi arată valoarea unei echipe.


RELAŢIA SUPORTERI - BECALI

"Nu pot interveni în conflictul dintre fani şi patron"


- O dată plecat Rădoi, sînteţi singurul motiv adevărat pentru care venim încă din dragoste în peluze. Fără dumneavoastră ar fi doar ura faţă de conducere şi dispreţul faţă de lipsa de interes a fotbaliştilor! De ce nu luaţi atitudine împotriva lui Becali? (ogararu20)
- Sper ca prin jocul pe care îl facem, prin rezultatele obţinute, să-i facem pe suporteri să vină alături de echipă, pentru că avem nevoie de ei. Atitudine iau faţă de jucători şi modul în care se exprimă pe teren. Restul problemelor mă depăşesc şi nu pot interveni în conflictul dintre patron şi suporteri.

- Am fi foarte fericiţi dacă o să luaţi atitudine în relaţia cu patronul. Istoria şi munca dumneavoastră la Steaua vă dau acest drept. Vrem să vedem personalitatea lui Lăcă al nostru. Are Gigi Becali aşa putere încît să decidă absolut totul? (cata2006)
- Indiferent ce am făcut ca jucător, cred că această neînţelegere între suporteri şi patron poate fi rezolvată pe cale amiabilă, chiar între ei, fără discuţii prea multe şi jigniri.:)

"Nu mă simt terfelit de Becali"

- De ce acceptaţi să vă terfelească Becali în halul acesta? (vladpint)
- Eu nu mă simt deloc terfelit. Cînd m-am simţit jignit, am luat atitudine. Poate că pentru mulţi a fost o surpriză revenirea mea la Steaua. Cei care sînt suporteri adevăraţi ştiu ce înseamnă Steaua pentru mine, iar şansa de a antrena din nou a contat foarte mult pentru mine.

- Gigi nu a făcut nici un transfer, n-a adus pe nimeni, a renunţat la piese grele ca Rădoi, Neaga, Arthuro, Abel. De ce nu vă daţi demisia? (dany)
- O dată ce m-am întors, am discutat şi cu patronul, şi cu preşedintele clubului. Am spus că, din moment ce am revenit, nu voi mai demisiona. Voi încerca pînă la capăt, alături de colegii mei, să obţin rezultate bune.


COMPARAŢIA STEAUA 2009 - STEAUA 1986

- La echipa din '86, aproape toţi jucătorii de la mijloc în sus aveau calităţi de coordonator, acum nu avem! De ce nu a fost transferat un asemenea fotbalist? (orbeni)
- Prin ceea ce spuneţi, vă contraziceţi. Aţi spus că echipa din 1986 avea mai mulţi coordonatori, de ce am căuta unul singur acum? Pentru mine, purtătorul de balon este coordonator. Toţi trebuie să ştie să facă asta. Nu trebuie ca jucătorul X să fie acela. Toţi trebuie să fie coordonatori şi să aleagă cea mai bună soluţie pe faza de atac, fie individuală, fie colectivă.

- De ce nu le arătaţi actualilor jucători DVD-uri cu meciurile dumneavoastră ca să înţeleagă ce aşteptări avem noi de la ei? (pitiku28)
- DVD-urile cu meciurile mele? Sincer, nu ştiu dacă ar fi soluţia cea mai nimerită pentru a-i motiva pe jucători.

- Aţi încercat să-l aduceţi pe Emeric Ienei, antrenorul din 1986, lîngă dumneavoastră sau nu-l doriţi ca sfătuitor? (constantin chisinau)
- Nu se pune problema că îl vreau sau nu. Cînd am fost întrebat dacă sînt de acord ca domnul Ienei să facă parte din conducerea tehnică, nu m-am opus. Discuţiile de apoi nu vreau să le comentez eu, deoarece au fost între el şi conducere. Motivele pentru care nu s-a ajuns la o înţelegere sînt altele şi nu ţin de mine.:S

"De ce nu joc cu doi atacanţi? Pentru că la ce calităţi au jucătorii din lot, sistemul actual este cel mai nimerit. Apoi, nu contează cu cîţi atacanţi joci, ci cu cîţi oameni ajungi în careul advers"
Marius Lăcătuş


FANII, PRESA ŞI LĂCĂTUŞ

- Ce le răspundeţi celor din presă care au scris din cantonamentul din Antalya că în afara indicaţiilor , , nu aţi oferit nici un sfat tactic? (bebeto)
- Sper să le răspund prin rezultate la sfîrşitul campionatului. În ceea ce priveşte indicaţiile, jucătorii nu intră pe teren fără să ştie ce au de făcut. Aceste lucruri se discută la antrenamente şi la şedinţe. Pe parcursul unui joc trebuie făcute unele mici observaţii şi nu trebuie să ieşi la marginea terenului să dai indicaţii tactice, decît dacă apar schimbări în jocul adversarului.


LĂCĂTUŞ DESPRE

... tinerii jucători din lot (întrebare adresată de >fzcsm>)
"Deocamdată sînt mulţumit de randamentul dat de ei în antrenamente. Nu mă pot pronunţa vizavi de momentul în care vor ajunge în Vest. Au nevoie de timp să-şi demonstreze valoarea"

... cine are meritul principal al echipei din 1986 (adikadi)
"La obţinerea Cupei Campionilor, fiecare a avut un aport şi nu pot spune cine a contribuit cel mai mult. Fie cei de pe teren, fie antrenorii, fie conducerea, dar ştiu sigur că, nu în ultimul rînd, au contribuit suporterii, care ne-au susţinut în toate meciurile"

... penalty-ul executat în finala de la Sevilla (liliacu)
"Ce am simţit înainte de a bate? Nu prea multe, fiindcă eram prea concentrat asupra loviturii. Mă gîndeam cum să fac să înscriu. Văzînd că înaintea mea au ratat cei mai buni din echipă, Majearu şi Boloni, m-am decis că trebuie să bat în forţă, dar să prind cadrul porţii. Aşa am şi făcut"

... cum a ajuns simbolul Stelei (adikadi)
"În copilărie, primul meu gînd era să ajung fotbalist. Nu mi-am imaginat atunci că voi ajunge la Steaua şi la echipa naţională. Cu atît mai puţin m-am gîndit că voi deveni simbolul Stelei"

... comparaţie între munca de jucător şi cea de antrenor (adikadi)"
"Să fii antrenor e mai greu. Numai cine a trecut prin ambele ipostaze poate înţelege şi se poate exprima. Este mult mai greu ca antrenor, dar şi mai frumos"



DE CE E LĂCĂTUŞ SIMBOLUL STELEI?

-  Pentru că e cel mai galonat jucător din toate timpurile,:) cîştigînd 21 de trofee din totalul de 50 din palmaresul clubului (o Cupă a Campionilor, o Supercupă a Europei, 10 titluri, 6 Cupe ale României şi 3 Supercupe ale României)

- Pentru că a jucat la Steaua nu mai puţin de 14 sezoane (1983-1990, 1993-2000), cele mai multe, la fel ca Tudorel Stoica şi Iordănescu

- Pentru că a jucat cele mai multe meciuri în cupele europene în tricoul roş-albastru (70)

- Pentru că a marcat cele mai multe goluri în Europa pentru Steaua dintre toţi fotbaliştii care au jucat vreodată în roş-albastru, nu mai puţin de 17

- Pentru că a jucat peste 500 de meciuri în tricoul Stelei, în toate competiţiile, fiind numărul 1 în topul all-time

- Pentru că a fost timp de 7 ani căpitan de echipă, în perioada 1993-2000

- Pentru că a bifat 80 de meciuri pentru echipa naţională, fiind selecţionat de fiecare dată din postura de jucător al Stelei

Într-un dialog necenzurat cu suporterii, Marius Lăcătuş spune de ce nu poate interveni în războiul dintre fani şi patron, de ce l-a respins pe  Vali Badea, de ce Dayro Moreno nu e bătut în cuie ca titular şi ce răspuns le dă contestatarilor

Cînd aude de suporterii Stelei, Marius Lăcătuş se transformă. Nu mai e o "Fiară". Dimpotrivă. "Vreţi să răspund unor întrebări adresate de fani? Întotdeauna, cu cea mai mare plăcere", spune Lăcă. Site-ul stelisti.ro i-a invitat pe suporterii din Ghencea să-i adreseze întrebări tehnicianului, iar timp de 4 zile s-au strîns aproape 100. Lăcătuş a primit întrebările pe mail luni seara şi chiar dacă pregătirea meciului cu Vaslui îi ia cel puţin 10 ceasuri pe zi, ieri dimineaţă, la ora 11:00, a oferit răspunsurile. "Multă lume spune despre mine că sînt necomunicativ şi că refuz astfel de discuţii. Uite că nu e aşa, am dat răspunsuri la toate întrebările".

- Domnule Lăcătuş, vă place cum joacă Steaua de acum? (întrebare adresată de forzza steaua)
- Mi-aş dori să jucăm mult mai bine. Ce antrenor nu ar vrea ca echipa lui să joace bine şi foarte bine? Cert e un lucru: calităţile pe care le au elevii mei au arătat că aceştia se pot exprima mult mai bine.

"Nu toţi pot fi la fel de agresivi ca Lăcătuş jucătorul"

- Dacă dumneavoastră aţi jucat atît de agresiv şi eraţi atît de determinat, de ce nu vedem acelaşi lucru şi în jocul de acum al Stelei? (corb)
- Agresivitate în joc le cer şi eu fotbaliştilor. Fiecare are modul lui de a se exprima în teren. Nu toţi pot fi la fel de agresivi cum am fost eu. Mi-aş dori să se întîmple asta. Sper ca problema atacului să se rezolve în meciurile de campionat şi aportul jucătorilor implicaţi în faza de atac să fie mai ridicat decît în tur.

"Obiectivul meu? Nu există altul în afara cîştigării titlului sau participarea în toamnă în Champions League"
Marius Lăcătuş

Vezi aici ce a declarat Becali în legătură cu obiectivul Stelei (video)

- S-a renunţat la "un-doi"-uri şi la şuturile de la distanţă care au făcut celebră Steaua în anii '80? De ce? (stelist de mic)
- Nu s-a renunţat. Sînt lucruri pe care le exersăm şi acum la antrenament. Că nu ne ies mereu, asta e altceva.

"Să vedem dacă m-am înşelat cu Badea"

- De ce nu i-aţi dat o ultimă şansă lui Vali Badea? (setosiris)
- Badea a avut şansa să arate că merită un loc, fie de titular, fie în lotul lărgit, la Steaua. La revenirea pentru pregătirea returului, am considerat că atît Kapetanos, cît şi Liţu, Pedriel sau chiar Rusu pot aduce mai mult echipei. Să vedem dacă m-am înşelat sau nu.

- De ce îl folosiţi mereu pe Szekely pe banda stîngă, cînd el e mijlocaş dreapta?! Dacă pe dumneavoastră v-ar fi folosit antrenorul pe alt post decît cel pe care eraţi obişnuit, mai aveaţi acelaşi randament? (robert)
- Mereu discut cu jucătorii şi nu folosesc pe nimeni pe un post doar pentru că aşa doresc eu. Îi întreb întotdeauna dacă se simt bine unde urmează să joace şi dacă primesc un răspuns favorabil, atunci îi titularizez în acea zonă.

"Nu am soluţii viabile pe postul lui Dayro"

- De ce un jucător care nu joacă nimic de cînd a venit la Steaua, Dayro Moreno, continuă să fie titular?  (biggportos)
- Deocamdată nu sînt variante foarte multe în ceea ce priveşte jucătorii tineri care să poată juca pe postul lui Dayro. Fiţi siguri că dacă nu va juca bine, va fi tratat la fel ca orice altul. Pentru mine, antrenamentele şi prestaţia în meciurile oficiale determină alcătuirea primului "11".

- Este echipa actuală mai slabă valoric decît cea pe care ati avut-o la dispoziţie în returul din sezonul trecut? (bogdan)
- Asta rămîne de văzut la finalul campionatului, cînd vom trage linie. Rezultatele sînt cele care îţi arată valoarea unei echipe.

RELAŢIA SUPORTERI - BECALI

"Nu pot interveni în conflictul dintre fani şi patron"

- O dată plecat Rădoi, sînteţi singurul motiv adevărat pentru care venim încă din dragoste în peluze. Fără dumneavoastră ar fi doar ura faţă de conducere şi dispreţul faţă de lipsa de interes a fotbaliştilor! De ce nu luaţi atitudine împotriva lui Becali? (ogararu20)
- Sper ca prin jocul pe care îl facem, prin rezultatele obţinute, să-i facem pe suporteri să vină alături de echipă, pentru că avem nevoie de ei. Atitudine iau faţă de jucători şi modul în care se exprimă pe teren. Restul problemelor mă depăşesc şi nu pot interveni în conflictul dintre patron şi suporteri.

- Am fi foarte fericiţi dacă o să luaţi atitudine în relaţia cu patronul. Istoria şi munca dumneavoastră la Steaua vă dau acest drept. Vrem să vedem personalitatea lui Lăcă al nostru. Are Gigi Becali aşa putere încît să decidă absolut totul? (cata2006)
- Indiferent ce am făcut ca jucător, cred că această neînţelegere între suporteri şi patron poate fi rezolvată pe cale amiabilă, chiar între ei, fără discuţii prea multe şi jigniri.:)

"Nu mă simt terfelit de Becali"

- De ce acceptaţi să vă terfelească Becali în halul acesta? (vladpint)
- Eu nu mă simt deloc terfelit. Cînd m-am simţit jignit, am luat atitudine. Poate că pentru mulţi a fost o surpriză revenirea mea la Steaua. Cei care sînt suporteri adevăraţi ştiu ce înseamnă Steaua pentru mine, iar şansa de a antrena din nou a contat foarte mult pentru mine.

- Gigi nu a făcut nici un transfer, n-a adus pe nimeni, a renunţat la piese grele ca Rădoi, Neaga, Arthuro, Abel. De ce nu vă daţi demisia? (dany)
- O dată ce m-am întors, am discutat şi cu patronul, şi cu preşedintele clubului. Am spus că, din moment ce am revenit, nu voi mai demisiona. Voi încerca pînă la capăt, alături de colegii mei, să obţin rezultate bune.

COMPARAŢIA STEAUA 2009 - STEAUA 1986

- La echipa din '86, aproape toţi jucătorii de la mijloc în sus aveau calităţi de coordonator, acum nu avem! De ce nu a fost transferat un asemenea fotbalist? (orbeni)
- Prin ceea ce spuneţi, vă contraziceţi. Aţi spus că echipa din 1986 avea mai mulţi coordonatori, de ce am căuta unul singur acum? Pentru mine, purtătorul de balon este coordonator. Toţi trebuie să ştie să facă asta. Nu trebuie ca jucătorul X să fie acela. Toţi trebuie să fie coordonatori şi să aleagă cea mai bună soluţie pe faza de atac, fie individuală, fie colectivă.

- De ce nu le arătaţi actualilor jucători DVD-uri cu meciurile dumneavoastră ca să înţeleagă ce aşteptări avem noi de la ei? (pitiku28)
- DVD-urile cu meciurile mele? Sincer, nu ştiu dacă ar fi soluţia cea mai nimerită pentru a-i motiva pe jucători.

- Aţi încercat să-l aduceţi pe Emeric Ienei, antrenorul din 1986, lîngă dumneavoastră sau nu-l doriţi ca sfătuitor? (constantin chisinau)
- Nu se pune problema că îl vreau sau nu. Cînd am fost întrebat dacă sînt de acord ca domnul Ienei să facă parte din conducerea tehnică, nu m-am opus. Discuţiile de apoi nu vreau să le comentez eu, deoarece au fost între el şi conducere. Motivele pentru care nu s-a ajuns la o înţelegere sînt altele şi nu ţin de mine.:S

"De ce nu joc cu doi atacanţi? Pentru că la ce calităţi au jucătorii din lot, sistemul actual este cel mai nimerit. Apoi, nu contează cu cîţi atacanţi joci, ci cu cîţi oameni ajungi în careul advers"
Marius Lăcătuş

FANII, PRESA ŞI LĂCĂTUŞ

- Ce le răspundeţi celor din presă care au scris din cantonamentul din Antalya că în afara indicaţiilor , , nu aţi oferit nici un sfat tactic? (bebeto)
- Sper să le răspund prin rezultate la sfîrşitul campionatului. În ceea ce priveşte indicaţiile, jucătorii nu intră pe teren fără să ştie ce au de făcut. Aceste lucruri se discută la antrenamente şi la şedinţe. Pe parcursul unui joc trebuie făcute unele mici observaţii şi nu trebuie să ieşi la marginea terenului să dai indicaţii tactice, decît dacă apar schimbări în jocul adversarului.

LĂCĂTUŞ DESPRE

... tinerii jucători din lot (întrebare adresată de >fzcsm>)
"Deocamdată sînt mulţumit de randamentul dat de ei în antrenamente. Nu mă pot pronunţa vizavi de momentul în care vor ajunge în Vest. Au nevoie de timp să-şi demonstreze valoarea"

... cine are meritul principal al echipei din 1986 (adikadi)
"La obţinerea Cupei Campionilor, fiecare a avut un aport şi nu pot spune cine a contribuit cel mai mult. Fie cei de pe teren, fie antrenorii, fie conducerea, dar ştiu sigur că, nu în ultimul rînd, au contribuit suporterii, care ne-au susţinut în toate meciurile"

... penalty-ul executat în finala de la Sevilla (liliacu)
"Ce am simţit înainte de a bate? Nu prea multe, fiindcă eram prea concentrat asupra loviturii. Mă gîndeam cum să fac să înscriu. Văzînd că înaintea mea au ratat cei mai buni din echipă, Majearu şi Boloni, m-am decis că trebuie să bat în forţă, dar să prind cadrul porţii. Aşa am şi făcut"

... cum a ajuns simbolul Stelei (adikadi)
"În copilărie, primul meu gînd era să ajung fotbalist. Nu mi-am imaginat atunci că voi ajunge la Steaua şi la echipa naţională. Cu atît mai puţin m-am gîndit că voi deveni simbolul Stelei"

... comparaţie între munca de jucător şi cea de antrenor (adikadi)"
"Să fii antrenor e mai greu. Numai cine a trecut prin ambele ipostaze poate înţelege şi se poate exprima. Este mult mai greu ca antrenor, dar şi mai frumos"

DE CE E LĂCĂTUŞ SIMBOLUL STELEI?

-  Pentru că e cel mai galonat jucător din toate timpurile,:) cîştigînd 21 de trofee din totalul de 50 din palmaresul clubului (o Cupă a Campionilor, o Supercupă a Europei, 10 titluri, 6 Cupe ale României şi 3 Supercupe ale României)

- Pentru că a jucat la Steaua nu mai puţin de 14 sezoane (1983-1990, 1993-2000), cele mai multe, la fel ca Tudorel Stoica şi Iordănescu

- Pentru că a jucat cele mai multe meciuri în cupele europene în tricoul roş-albastru (70)

- Pentru că a marcat cele mai multe goluri în Europa pentru Steaua dintre toţi fotbaliştii care au jucat vreodată în roş-albastru, nu mai puţin de 17

- Pentru că a jucat peste 500 de meciuri în tricoul Stelei, în toate competiţiile, fiind numărul 1 în topul all-time

- Pentru că a fost timp de 7 ani căpitan de echipă, în perioada 1993-2000

- Pentru că a bifat 80 de meciuri pentru echipa naţională, fiind selecţionat de fiecare dată din postura de jucător al Stelei

Citește și:

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Nationala
Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Nationala
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (25)
 •  26 Februarie 2009, 20:19

mereu vom fi alaturi de tine, LACA!.....pt tine mai suntem alaturi de echipa acum.... FORZZA STEAUA!!!

fzcsm1
fzcsm1  •  26 Februarie 2009, 15:43

Respect total Laca.TE VOM IUBI MEREU!!!ms ca mi-ai raspuns la intrebare.FORZZA LACA!!FORZZA STEAUA!!!

 •  26 Februarie 2009, 15:03

VA RASPUNS POFTIM LACA

Vezi toate comentariile (25)
Comentează