FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL 2-1

Marius Niculae despre dinamoviştii prezenţi la meciul cu Oţelul: "Ăştia sînt fani adevăraţi!"

Marius Niculae e golgeterul Ligii 1, cu 5 reuşite
Marius Niculae e golgeterul Ligii 1, cu 5 reuşite

Articol de , - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 28 august 2011 23:57

Marius Niculae a ţinut să-i felicite pe cei 2.000 de dinamovişti care au decis să vină aseară la meci


- Marius, te aşteptai să vă reveniţi aşa de repede după eşecul cu Vorskla?
- Ne-a fost foarte greu să ridicăm capul din pămînt, dar am reuşit s-o facem şi am luat trei puncte importante. Am cîştigat cel mai greu meci de pînă acum din campionat. Din nefericire, am primit gol şi ne-am stricat recordul în defensivă, însă mai important e că ne menţinem seria de victorii.

- Torje ţi-a pasat decisiv la despărţire.
- Îi mulţumesc, a jucat şi acum foarte bine. Îi urez baftă, iar la vară îi voi păstra un tricou de campion. Golul îl dedic fetiţei mele, Raisa Elena. Datorită ei mă simt împlinit din toate punctele de vedere.

- Cu Oţelul au fost de şase ori mai puţini oameni decît cu Vorskla...
- Da, au fost puţini, dar ne mîndrim cu ei. Aceştia sînt suporteri adevăraţi, care sînt lîngă echipă şi la bine, şi la rău.

- Urmează Vaslui şi Rapid.
- Meciurile grele pentru noi au început de la Oţelul. Am demonstrat însă că sîntem un grup unit şi sperăm să legăm în continuare victoriile.

"Cred că domnul Borcea e supărat pe noi pentru ratarea calificării în grupele Europa League, de aceea nu a invitat la nuntă nici un fotbalist din lot"
Marius Niculae, atacant Dinamo

"Cu atît e mai mare e bucuria pentru victorie, cu cît cei de la Oţelul declaraseră că sîntem echipă de locurile 4-5. Am fost mai buni, ne doare sufletul că nu jucăm noi în Liga Campionilor"
Cosmin Moţi, fundaş Dinamo

Au cerut fault în atac
Gălăţenii au acuzat faza premergătoare golului din care Moţi a deschis scorul aseară. Fundaşul central a înscris cu capul după ce a cîştigat un duel cu Pena, însă jucătorii lui Dorinel Munteanu i-au solicitat "centralului" Cristi Balaj să nu valideze reuşita pentru că fundaşul dinamovist s-a sprijinit în săritură pe atacantul gălăţean. Arbitrul nu s-a conformat nici în minutul 54, cînd dinamoviştii au cerut sancţionarea lui Perendija cu al doilea "galben" pentru o intrare la Dănciulescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (20)
mucescu28
mucescu28  •  30 August 2011, 23:45

LIGA 1, LIGA BBVA, PREMIER LEAGUE, IL CALCIO, LIGUE 1 LIVE Doar aici IN HD! Super CALITATE www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info www.tivisport.info

policefun
policefun  •  30 August 2011, 09:28
Postat de kn0xville pe 29 August 2011, 09:23

prietene, eu am urmarit "mencester" pe Old Trafford, in schimb tu te lauzi a fi unul dintre cei 2000 care au mers la dinamU-Otelul in speranta ca vor primi o felie de tort ramasa de la ginerica

Scuza-ne ca nu ne uitam la un fotbal asa de avansat dar noi suntem romani si in Romania am dori performanta ce la englezi am vazut destula. Felicitari ca ai ales pe United e o superechipa dar hai sa ne vedem si noi fotbalisti parati si daca vom crea fonduri poate ne vom ridica din mediocritate si vom putea spera ca vom revedea si noi sferturi de liga campionilor sau de ce nu semifinale cu ai nostri?

lucabogdan223
lucabogdan223  •  29 August 2011, 17:42

o victorie importanta.,.,dar totusi sa nu uitam cum a fost obtinuta ,si anume cu o defensiva totala,..,

Vezi toate comentariile (20)
Comentează