FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șumudică a intrat în direct, după Rapid - Universitatea Craiova, și l-a compătimit pe Șucu: „Nu cred că George Copos a făcut asta vreodată”

Marius Șumudică +49   FOTO
Marius Șumudică

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 13:18 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 18:07

Marius Șumudică (53 de ani), antrenor liber de contract în acest moment, i-a făcut portretul lui Dan Șucu, patronul Rapidului. Declarațiile au fost făcute după eșecul cu Universitatea Craiova, scor 1-2, în etapa #7 din play-off-ul Superligii.

Șumudică, ultima oară antrenor la Gaziantep, este unul dintre antrenorii favoriți să-l înlocuiască pe Bogdan Lobonț pe banca giuleștenilor la finalul sezonului. El l-a compătimit pe Dan Șucu, pe fondul rezultatelor echipei din ultima perioadă.

Mihai Rotaru se aliază cu Becali și Varga! Vrea să schimbe o regulă de impact în Superligă: „Vom face adresă oficială”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Mihai Rotaru se aliază cu Becali și Varga! Vrea să schimbe o regulă de impact în Superligă: „Vom face adresă oficială”

Marius Șumudică deplânge situația prin care trece Dan Șucu: „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit...”

„Păcat, să fii cu soția lângă tine în tribună și să fii amăgit... Aveau nevoie de lucruri pozitive, de un șoc, de un rezultat bun ca să iasă din starea în care se află.

Este un om care a băgat bani, care suferă pentru echipa lui, e familia lui, probabil că și eu m-aș fi manifestat la fel. Este un om echilibrat, nu este omul care să arunce cu noroi. Pentru mine este interesant cum are această capacitate de a ține lucrurile departe de ochii lumii. Trebuie să ai un echilibru extraordinar, vine dintr-o altă lume, este un om de business, a știut să facă bani, știe să evalueze lucrurile.

Este opusul multora, îmi pare rău pentru dânsul, eu mi-am dorit foarte mult, ca suporter rapidist, să avem un om potent financiar. Este mare lucru să ai un Șucu lângă Rapid, să-ți dea o stabilitate financiară, mai vorbesc și eu cu jucători de acolo, condițiile sunt incredibile.

Eu nu cred că George Copos a băgat 7-8 milioane de euro în transferuri doar într-o perioadă de mercato”, a declarat Marius Șumudică, pentru Fanatik.

Marius Șumudică, „săgeți” către Bogdan Lobonț: „Nu s-a văzut nicio îmbunătățire”

Tehnicianul a făcut și o scurtă analiză a jocului cu Universitatea Craiova, care a consemnat al șaselea eșec din acest play-off pentru Rapid. El a explicat faptul că Bogdan Lobonț a riscat foarte mult, iar ocuparea unui loc de cupele europene la finalul sezonului a devenit un obiectiv aproape imposibil de atins.

„Lobonț a riscat absolut tot, n-a păstrat un închizător în primele minute din repriza a doua. Nici la stadion nu mă mai duc, ca să nu se mai interpreteze că pun presiune. S-a pierdut orice speranță la Europa, șansele sunt de 0,001%. După schimbarea lui Bergodi acest obiectiv era plauzibil.

În momentul de față, nu văd nicio descătușare, nicio îmbunătățire, absolut nimic, sunt foarte supărat, nu știu care sunt cauzele, eu sufăr și nu-mi place ce se întâmplă”, a declarat Șumudică, pentru sursa citată.

VIDEO. Ionel Ganea, declarații la GSP Live după ce Rapid a pierdut și cu CSU Craiova: „Locul 5 e o rușine! L-aș aduce pe Dani Coman în funcția de președinte”

Citește și alte știri:

Ionel Ganea propune o mutare majoră la Rapid: „L-aș pune președinte! Daniel Niculae nu e potrivit”
RAPID
Ionel Ganea propune o mutare majoră la Rapid: „L-aș pune președinte! Daniel Niculae nu e potrivit”
Aproape de oficializare » Rapid va avea un nou antrenor sezonul următor: „Am promis!”
RAPID
Aproape de oficializare » Rapid va avea un nou antrenor sezonul următor: „Am promis!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (17)
supereduardo10
supereduardo10  •  02 Mai 2024, 16:11
Postat de roman_adrian pe 30 Aprilie 2024, 13:46

Sucu se curăță rapid dacă mai aruncă așa cu banii 2 sezoane. Ajunge în sapă de lemn dacă o ține tot așa. Din păcate nu este primul și nu va fi nici ultimul pe care fotbalul îl ruinează.

Mori u de grija lui Sucu. Lasa ca nu are gaura mare in buget a vandut jucatori pe bani buni daca il vinde pe Kraznici si Rahmanii iese pe plus mult . Da prazaru cu miros de balega in nari ce sa stie el :)) .

nautilus
nautilus  •  30 Aprilie 2024, 19:41
Postat de babinu pe 30 Aprilie 2024, 15:00

Shumulica se face presh, doar doar o prinde Cap de Dop drag de el. E cam ultima lui speranta; la turci si arabi s-a umplut de praf, de Europa n-are fata, iar in Romania la Steaua si Cluj sunt usile inchise si incuiate. Craiova are antrenor bun; doar Rapidul i-a mai ramas pe lista, asa ca tre' sa linga unde a scuipat. Altfel, ajunge la Voluntari sau la Dinamo.

Care steaua băi "***"....după ce că ești fîcîsî.bist, mai și semnalizezi!?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bunicu
bunicu  •  30 Aprilie 2024, 17:00

Sumudică nu e în toate mințile acum de când sa turcit nu știe pe ce lume trăiește și presa ca să fie scandal îl bagă în seamășȘUMUDICA;SUMUDICĂ NICIODATĂ NU AI SĂ MAI FI LA RAPID Poate la oameni de ordine sau portar la stadion.Ce mai face el acum e de râsul curcilor.Este loc liber la circul de stat.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează