FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mesaj în ceasul al 12-lea pentru jucătorii Craiovei: "Nu vă aşteptaţi la o minune din Cer!"

Articol de - Publicat sambata, 09 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2011 21:21

Jucătorii care au retrogradat cu Craiova în 2005 le transmit actualilor alb-albaştri să nu repete greşelile lor şi să se trezească pînă nu e prea tîrziu

"Vreţi să vă faceţi de băşcălie?! Nu faceţi cum am făcut noi!" e mesajul comun al lui Ionuţ Luţu, Constantin Schumacher, Mădălin Murgan şi Zeno Bundea sau linia de mijloc a Universităţii în sezonul negru 2004-2005. Cei patru au vorbit despre situaţia critică a grupării alb-albastre şi s-au pus de acord că oltenii mai au o şansă să evite dezastrul la care ei au fost părtaşi în urmă cu şase stagiuni.

"Părerea mea e că încă se mai poate face ceva. Toţi jucătorii trebuie să se strîngă şi să stea de vorbă. Dacă aş fi eu antrenor, asta aş face, i-aş scoate la o bere şi i-aş trezi la realitate: «Băi băieţi, vreţi să ne facem de rîsul lumii? Chiar nu mai aveţi ambiţie deloc?»", a spus Ionuţ Luţu (35 de ani). "Totul depinde doar de ei. Să nu mai invoce scuza lipsei de experienţă. Noi am avut atîta şi tot nu ne-a fost de folos. Au destui jucători care au cochetat cu loturile naţionale, trebuie să-şi aducă aminte să joace fotbal şi să adune puncte pînă nu e prea tîrziu! Situaţia e dificilă, dar eu zic că încă se mai poate", e de părere Constantin Schumacher (34 de ani).

Zeno Bundea (33 de ani) le-a transmis un mesaj direct băieţilor lui Reghecampf: "Ştiu cam ce gîndiţi. Vă imaginaţi că jucînd la o echipă mare precum Universitatea e imposibil să picaţi, că trebuie să se întîmple o minune, să vă salveze cineva. Greşit! Aşa am făcut şi noi, am tot sperat că o să pice ceva din Cer. Numai de voi depindeţi, trebuie să vă treziţi la realitate, să conştientizaţi gravitatea situaţiei şi să vă luaţi soarta în mîini".

"Închizătorul" Mădălin Murgan (27 de ani) vorbeşte despre ce urmări atrage cu sine o retrogradare în viaţa unui fotbalist. "Normal că te afectează, te trage în jos în planul carierei. Eu ţin minte că a trebuit să plec de acasă, să mă transfer în altă parte şi nu mi-a picat deloc bine profesional pentru că eram tînăr şi nu eram pregătit. În situaţia mea de atunci pot ajunge mulţi fotbalişti de acum ai Craiovei, aflaţi majoritatea la începutul carierei".


"După cinci ani sînt sunat să fiu întrebat de retrogradare! Nu-mi convine situaţia asta. Îmi pare rău că am fost părtaş la căderea Universităţii în «B», mai ales că fusesem primit bine acolo, iar în primul sezon la Craiova reintrasem în circuitul naţionalei"
Zeno Bundea, mijlocaş ACU Arad

"Craiova a făcut mereu jocuri bune cu Rapid în Giuleşti. Sper că vor repeta şi-acum evoluţiile bune, sper să se salveze"
Constantin Schumacher, fost mijlocaş U Craiova

"Dacă oltenii mei n-au un om care să facă diferenţa, mă pun să dau burta jos şi revin! Acum, serios, ar fi păcat de băieţii de acolo să-şi păteze cariera şi numele echipei cu încă o retrogradare"
Ionuţ Luţu, fost mijlocaş U Craiova

4 fotbalişti din actuala echipă se aflau şi în 2004-2005 la Universitatea: Stoianof, Dănănae, Gîngioveanu şi Silviu Lung jr.


Sondaj GSP.ro
Se va salva Craiova de la retrogradare?
Da 30%
Nu 70%
Total voturi: 350


352417-craiova-6ani-copy.jpg

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (5)
bluelion71
bluelion71  •  09 Aprilie 2011, 09:40

Care Luţu, că la praful de pe teren ne-ar trebui oleacă de Balaci...

blondutu74
blondutu74  •  09 Aprilie 2011, 09:30

tare as vrea sa-l mai vad pe Lutu jucand la Craiova ,dar nu cred ca mai este posibil,mai sigur o sa-l vad la Slatioara decat la Craiova,si ca sa salveze Craiova ne trebuie cel putin 5 ca Lutu

sebas80
sebas80  •  09 Aprilie 2011, 02:26

cu ce echipa am picat atunci, era de 10 ori peste cea actuala. Portar: Guso Fundasi: Iordache, Daouda, Moti, Papura Mijloc: bastina, buhus, bundea, frunza, paduret, schumacher, lutu, murgan, plesan, vigariu Ataca: borbely, gane, njock, rubenilson, stoianof incepuseram campionatul ala cu rednic antrenor si toata lumea ne vedea favoriti la titlu. mititelu chiar crede ca se poate salva cu cadavrele din ziua de azi?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează