FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSA STEAUA 1-2

Mihai Stoica, furios după ce a văzut declarațiile lui Oprița: „E revoltător și lumea tace! Avem război civil”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, și Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, au taxat declarațiile scandaloase oferite de Daniel Oprița la finalul meciului Dinamo - CSA Steaua, scor 1-2. +20   FOTO
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, și Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, au taxat declarațiile scandaloase oferite de Daniel Oprița la finalul meciului Dinamo - CSA Steaua, scor 1-2.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 21:03 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 21:14

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, și Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, au taxat interviul dat de Daniel Oprița la finalul meciului Dinamo - CSA Steaua, scor 1-2.

„Când am venit aici suporterii asta m-au rugat, să promovăm mai repede, că le e dor de o bătaie. În Liga 4 nu aveau cu cine să se bată”, a fost declarația scandaloasă oferită de Oprița după luptele din interiorul Arenei Naționale. Antrenorul Stelei este taxat de Mihai Stoica și Andrei Vochin.

Previziune sumbră după scenele șocante de la Dinamo - Steaua: „Dacă nu se oprește sălbăticia asta, vor fi și morți”
DINAMO - CSA STEAUA 1-2
Previziune sumbră după scenele șocante de la Dinamo - Steaua: „Dacă nu se oprește sălbăticia asta, vor fi și morți”

Mihai Stoica: „Mi se pare extrem de grav ce a declarat Oprița”

„Mie mi se pare extrem de grav ce a declarat Oprița. Asta o spune un băiat care e plătit de Ministerul Apărării. Spune cu zâmbetul pe buze că unul dintre obiective este să se bată cu Jandarmeria, cu Internele... Practic avem un război civil. 

Am rămas consternat de ce spune Oprița. Ar fi bine în viață să se poată turna duble, cum era o replică în serialul Seinfeld. Să oprești timpul și să spui din nou.

Toate pentru că lasă anomalia asta să trăiască. Este revoltător! Și toate lumea tace. Eu cred că sunt generali care sunt plătiți mai prost decât fotbaliștii ăștia din Liga 2. Ar trebui să le aflăm salariile”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, crede că vorbele lui Oprița sunt extrem de grave: „E inconștiență. Tu nu-ți dai seama de ce scoți pe gură la un anumit moment. Mă gândesc să nu se întâmple o nenorocire la un moment dat și tu să scoți din sertar acea declarație. S-ar putea să devină și penală. La ce am văzut aseară, e posibil să se întâmple”.

VIDEO Bătaie generală între jandarmi și ultrași la pauza meciului Dinamo - CSA Steaua

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

FOTO Scene de neînțeles la Hermannstadt - Petrolul! A sărit la arbitru după ce echipa sa a dat gol » Colegii s-au chinuit să-l țină în frâu

Dan Petrescu se plânge din nou: „E exagerat ce se întâmplă!” » Ce spune despre Rădoi + pierdere importantă pentru CFR

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (40)
19sevilla86
19sevilla86  •  12 Septembrie 2022, 14:58

Ce asteptari poti avea de la o suma de relicve, ramasite, anomalii ale trecutului intunecat, totalitar, ticalos? 1. Ultimele unitati militare sportive infiintate de sovietici in tarile ocupate CSA si CS Dinamo. 2. Unica echipa profesionista de fotbal de cazarma din sportul european, din cel mondial. 3. Singurul stadion amplasat intr-o unitate militara din lumea libera. 4. Ultima galerie de cazarma din fotbalulul mondial. Toate aceste absurditati mai sunt tolerate, in sec.XXI, exclusiv in Romania si contamineaza la greu sportul si societatea, asa dupa cum se vede din prea multele acte reprobabile comise de fanii fanatici si disperati ai UM02301, sub inaltul patronaj al unei armate NATO!!!

Catalynn___
Catalynn___  •  11 Septembrie 2022, 13:26
Postat de rumunek pe 11 Septembrie 2022, 00:16

Nici tu nu știi ce-ai vrut sa spui. Oricum, acest grup *** Peluza Sud trebuie lăsat sa se manifeste așa cum știe, astfel va convinge pe toată lumea, mai puțin propagandiștii CSA, ce mizerie adună in rândurile sale. La fel ca cei de vizavi de la presupusul derby, alți infractori, cei de la PCH. Indiferent cât de lăudabile sau nu sunt scopurile lor, cele 2 grupuri au manifestări in afara legii cam la fiecare meci. Fiind însă masă de manevra pe la mitinguri politice, sunt tolerați. Dar scopul nu scuză mijloacele, deci ce e de arestat trebuie arestat, așa cum s-a întâmplat in cazul lui MM sau GB. Legea e aceeași pentru toți, infractor ești și când nu ești prins. Sunt mai stelist decât vei fi tu vreodată, indiferent cum se va numi echipa pe care o susțin. N-ai tu clase câte sute de meciuri pe Ghencea am văzut, pe bani, nu pe gratis in peluză, intrat cu turma. Și nu uita, ești ceea ce scrii, dar cred ca asta e prea adâncă să o prinzi, răcane.

Am spus EXACT ce am vrut, și uite, repet : ești fcsbist! Și cu asta am spus absolut tot! :-)))

Baggio
Baggio  •  11 Septembrie 2022, 09:38

Mai, 2007, opărița semnează cu Dinamo în plin campionat... Septembrie, 2022, omul delirează și este aclamat de către foștii vânzători de bilete la meciurile din deplasare, care poartă emblema desenată și gândită de cei pe care îi contestă, dar dehhh... ce să te mai mire la țara noastră cea frumoasa unde fură toți și nu se gată...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează