FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, despre transferul pentru care insistă Gigi Becali: „E un alt tip de jucător. Te poți bate cu el în Europa”

Mihai Stoica are încredere că se face transferul lui Djokovic la FCSB
Mihai Stoica are încredere că se face transferul lui Djokovic la FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 07:09 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 10:25

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că transferul mijlocașului Damjan Djokovic (33 de ani) la vicecampioana României este aproape de a fi perfectat. Croatul mai are contract până la 30 iunie cu formația saudită Al-Raed, după care poate semna cu orice echipă. 

Oficialul roș-albaștrilor a spus că Gigi Becali vrea la FCSB două garnituri, pentru campionat și Europa, așa cum a avut Dan Petrescu în mai multe sezoane pe banca lui CFR Cluj. 

După impactul UE, Cosmin Olăroiu a abordat o altă temă socială delicată: „Toți cred asta despre noi!”
Profu' de Sport
După impactul UE, Cosmin Olăroiu a abordat o altă temă socială delicată: „Toți cred asta despre noi!”

FCSB este aproape de a-l aduce pe Damjan Djokovic: „E un alt tip de jucător” 

„Noi am jucat aşa, cu Şut, Olaru şi Edjouma. Variante la Ejdouma şi Olaru erau Tavi, improvizaţie, Oaidă şi Nikolov. Gigi a zis: «Vreau alt gen de jucător. Îl vreau pe Djokovic. Nu-l vreau pe Nikolov, îl vreau pe Djokovic».

E un alt tip de jucător, care a jucat la echipe care joacă diferit faţă de ce jucăm noi. E un jucător foarte bun, indiscutabil. Până la 33 de ani a schimbat multe echipe, a fost titular la toate echipele la care a fost. Djokovic a jucat peste tot, în Serie B, în Turcia.

Nu ştiu dacă se face, că Gigi vorbeşte cu el. Bănuiesc că se face, dacă Djokovic şi-a dat cuvântul. Aşa înţeleg, că e aproape făcut. Nu ştiu cum se va plia la noi, dar te poţi duce în Europa să te baţi cu el în grupele Conference League. Gigi vrea două garnituri, pentru campionat şi Europa.

Cum făcea Petrescu, aşa vrea şi Gigi să facă. Nu e grabă, pe 15-16 iulie e meci în campionat”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport. 

Crescut în fotbalul olandez, la Haaglandia, ADO Den Haag, Excelsior și Sparta Rotterdam, Damjan Djokovic a jucat la nivel de seniori la Spartak Trnava, Monza, Cosenza, Bologna, CFR Cluj (în două rânduri), Livorno, GFC Ajaccio, Greuter Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Adana Demirspor și Al Raed. 

5 trofeea cucerit Djokovic în carieră, toate cu CFR Cluj: 4 titluri și o Supercupă

VIDEO. Gigi Becali mută FCSB din București în startul campionatului: „Pe Arena Națională sunt concerte, pe Ghencea e Talpan, noi nu avem unde să jucăm!”

Citește și: 

Mihai Stoica a numit toate transferurile la care lucrează FCSB: „El va fi înlocuitor pentru Tavi Popescu!”

Adrian Mititelu a vorbit deschis despre plecarea lui Nicolo Napoli: „Lumea nu știe. Nu vedeți că sunt singurul care îl angajează?”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (16)
ortega
ortega  •  07 Iunie 2023, 20:53

*** ăsta se pricepe la fotbal exact cât ***-său ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Banila13
Banila13  •  07 Iunie 2023, 15:31

Sa vorbesc și eu cu Domnica să mi-l dea și mie împrumut pe mimisor sa-mi plimbe și mie câinii câteva zile poate reușim *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  07 Iunie 2023, 14:34

Mihai stoica e președintele consiliului de administrație de la fecefecesebe, nicidecum manager general, iar patron e Domnica Geambazi

Vezi toate comentariile (16)
Comentează