FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, informații din culisele negocierilor pentru postul de antrenor la FCSB: „Gigi Becali e dispus să îi ofere asta lui Edi Iordănescu!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 23:40

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, afirmă că Gigi Becali e gata să îi ofere lui Edi Iordănescu libertatea pe care o dorește în privința echipei, dacă i-ar prelua pe roș-albaștri.

„Nu mai propun antrenori, pentru că nu am fost foarte inspirat în ultima vreme. La momentul ăsta, nici nu ai ce să propui! Pur și simplu vreau să îmi văd de treaba mea. Indiferent cine va fi antrenor, voi încerca să îl ajut cu experiența pe care am acumulat-o. Sigur, vorbesc oricum cu Gigi despre asta, discutăm, doar nu vorbim despre politică sau de ce nu avem autostrăzi.

Trebuie un antrenor care să aibă putere mai mare decât cei care au fost. Gigi e dispus să îi ofere lui Edi Iordănescu asta. Un antrenor care să fie respectat când intră în vestiar. În vestiar, dacă un antrenor se întoarce să arate ceva la tablă iar jucătorii își dau coate, nu e în regulă”, a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

„Mangia e interesant, dar Gigi vrea antrenor român. Îmi plac Mangia, Bergodi, Zenga, mulți antrenori alături de care am lucrat. Dar a spus clar că nu vrea antrenor străin”
Mihai Stoica

De ce nu a reușit Teja la FCSB? „Mi-e foarte greu să spun. Nimeni nu îi poate reproșa că nu a fost profesionist sută la sută. Venea dimineața și pleca seara de la bază. Eu am avut rezultate în trecut cu antrenori care erau foarte diferiți unul față de celălalt. Dan Petrescu nu are nimic în comun cu Reghecampf. Nu există un secret al reușitei”, a explicat directorul sportiv al celor de la FCSB.

„Am fost doar meteoric pe primul loc. Eram pe primul loc la un moment dat și am pierdut acasă cu Chiajna. Nu felicit pe nimeni, niciodată, mai ales că niciodată nu m-a sunat cineva să mă felicite pentru ceva. Dar acum, din toată inima, felicitări pentru CFR Cluj!”Mihai Stoica

Cine mai înțelege ceva? Gigi Becali dezvăluie dialogul avut cu Edward Iordănescu: „Va avea cea mai mare libertate, doar că eu fac transferurile!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
geogeo
geogeo  •  16 Mai 2019, 10:42
Postat de poison pe 16 Mai 2019, 07:36

Fugi cu cercul, scamă FîCîSîBî-ista. FC FCSB e cel mai *** club din lume. Nicăieri nu există atâta lipsă de profesionalism. Totul pe un fond de lipsă de identitate, probleme cu carul în justiție și lipsa unui stadion propriu. Sunteți circul României. Spre exemplu, frații vostri din Ilfov, Chiajna sau Voluntari, chiar dacă vor retrograda, o vor face cu demnitate, fără a fii circul și râsul României. Dinamo? Oricât de amărât e Negoita, suntem la ani lumină distanță. Imaginea actuală a FîCîSîBî-ului e al unui club interlop, smecheresc, ***. Fugi în peluza PRA. Vin clujenii să vă bată cu juniorii. :))

Sa fii in play-out si sa te simti fericit ca scapi de retrogradare, da aia e performanta, sa n-ai niciun titlu in ultimii 12 ani, aia da performanta, sa ai in conducere de-a lungul vremii o multime de personaje cu probleme penale (Ianul, Giovani Becali, Borcea, Turcu, Netoiu, Walter etc.) si sa vorbesti de alti ca sunt interlopi, e cam mult, ca sa nu vorbim de bancruta frauduloasa a lui Negoita, care va inflori curand.

herman25
herman25  •  16 Mai 2019, 08:51
Postat de tinn pe 16 Mai 2019, 07:51

vezi-ti ba miau miau de play out. aia-i conditia si imaginea voastra. o porcarie de echipa

fcsb? Stim cu totii asta.

burgman
burgman  •  16 Mai 2019, 08:39

Pacaliciule, de-aia nu mai dau mileul jos de pe TV, te vad pe tine!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează