FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mijlocaş de Rubins

Articol de , - Publicat duminica, 10 februarie 2008 00:00

Letonul Andrejs Rubins a ajuns ieri dimineaţă în cantonamentul din Cipru, iar la prînz a efectuat primul antrenament în tricoul vişniu. Primul dintre cei doi jucători pe care Rednic i-a promis la Rapid ar putea fi deja în curtea trupei din Giuleşti. Se numeşte Andrejs Rubins, este mijlocaş ofensiv şi a evoluat ultima oară la Metalurgs Liepajas, în Letonia, ţara sa natală.
Ieri a făcut doar alergări
Rubins a ajuns în cantonamentul Rapidului de la Agia Napa ieri dimineaţă şi a fost întîmpinat de Rednic, care i-a transmis că la ora 11:00 va efectua deja primul antrenament. Letonul a primit echipamentul de joc şi a urcat în autocarul echipei, iar la baza de pregătire a efectuat o şedinţă de alergări alături de Perjă, separat de restul lotului, el fiind în urmă cu pregătirea fizică. Ultimele clipe ale antrenamentului, în care Pancu şi compania au făcut jocuri-şcoală, au fost urmărite de pe margine de Rubins, iar la final a mers la autocar alături de Rednic.
A jucat la Euro 2004
De fapt, antrenorul alb-vişiniilor a insistat pentru el deoarece poate evolua atît ca mijlocaş dreapta, post pe care tehnicianul Rapidului a spus că mai are nevoie de un jucător, dar şi ca mijlocaş stînga. În plus, la cei 29 de ani ai săi, Rubins este un fotbalist cu mare experienţă, el avînd la activ aproape 100 de selecţii în echipa sa naţională! A jucat chiar şi la un turneu final de Campionat European, în vara lui 2004, atunci cînd Letonia s-a calificat la Euro disputat în Portugalia. În plus, a trecut şi pe la o mare echipă din Est, el fiind în două rînduri la Spartak Moscova, în 2003 şi în 2005.

91 de meciuri

a jucat Rubins pentru echipa naţională a Letoniei, reuşind să marcheze şi 8 goluri

 

Lîngă terenul de antrenament al rapidiştilor, la 40-50 de metri a avut loc o partidă de vînătoare de păsări, focurile de armă auzindu-se puternic în rîndul jucătorilor.

 

În acea zonă au loc aproape zilnic partide de vînătoare, la marginea terenului pe care s-a pregătit Rapidul fiind pe jos sute de cartuşe folosite.

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (4)
 •  10 Februarie 2008, 20:41

un alt "tanar" de 29 de ani la RAPID

 •  10 Februarie 2008, 05:23

Fie-va frica, ciorilor ! ca poate va impusca !

 •  10 Februarie 2008, 03:39

ciprioti adora ciorile la ceaon:)) si nu-i gluma.. grije mare crapid !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează