FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MILSAMI ORHEI - FCSB // Gigi Becali, ironii după CFR Cluj - Astana: „Asemenea circ nu am văzut în viața mea! Cascadorii râsului! Noi le dăm 14”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 18:08

FCSB va juca azi în Moldova, cu Milsami Orhei, dar Gigi Becali, patronul FCSB, este cu gândul la CFR Cluj și a ironizat-o pe Astana, echipa eliminată de CFR Cluj din preliminariile Ligii Campionilor, 3-2 la general.

  • Milsami Orhei -  FCSB se joacă de la ora 20:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV
  • FCSB va avea parte de un adversar modest și în turul II, urmând să dea peste învingătoarea dintre Alashkert (Armenia) și Makedonija (Macedonia). În tur, armenii au câștigat cu 3-1.

„Milsami nu e Atletico Madrid, dar nici slabă ca Astana nu e. Eu zic că Milsami e mai bună ca Astana. Asta cred. Jucătorii de la Milsami nu sunt jaloane. Asemenea circ nu am văzut niciodată! Au fost doar autogoluri, portarul lor nu ieșea bine pe centrări. Parcă au jucat la pariuri. Nu știu dacă au făcut-o, dar mă gândesc.

Nu vreau să supăr pe nimeni. Poate spun lucruri pe care nu ar trebui să le spun. Știți câte goluri le dădeam celor de la Astana? Dacă trebuia să dăm 7, dădeam 7. Dacă trebuia să dăm 9, dădeam 9. Jucătorii lor sunt jaloane.

Jucătorii de la Astana aveau 1,90 metri, dar nu știau să dea cu capul. Nu centrau pentru că nu știu să dea cu capul. Ați văzut vreo centrare? Erau de cascadorii râsului! Dacă noi jucăm cu Astana, îi batem cu 14-0. Fac pariu. Dacă ne vom duela cu Astana, plătesc pariu 1 la 10 că le dăm 5 goluri și în tur, și în retur”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Vezi și:

VIDEO A fost FCSB - Milsami aranjat? Dezvăluirea impresarei Laurette Nogo: a primit pont cu scor corect 2-0 și a pariat o sumă mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  19 Iulie 2019, 10:51

14 asa cum ați dat celor din Moldova da da hahahaha tu și mititelu sunteți ai mai prosti patroni care au existat vreodată în fotbalul romanesc!!

patrutreitrei
patrutreitrei  •  19 Iulie 2019, 08:50

Sper să pice FCSB cu ei în grupe, și să demonstreze. Eu mă tem că ar da Astana cu oile de gazonul sintetic de ar sări căcăreaza din ele. ”Nu știu dacă ar face-o, dar mă gândesc. Nu vreau să supăr pe nimeni. Poate spun lucruri pe care nu ar trebui să le spun.”

467991146719096
Costel Rosoiu  •  19 Iulie 2019, 07:46

MARE *** ESTE OMUL ASTA.EL NU VEDE CE ECHIPA ARE?pROSTUL NU ESTE PROST DESTUL ,DACA NU SE CREDE SI FIDUL.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează