FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ministrul Ionuț Stroe, veste excelentă pentru FCSB: „E făcut din bani publici, prezența acolo NU poate fi îngrădită”

Ionuț Stroe +45   FOTO
Ionuț Stroe

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 13:51 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 14:21

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a afirmat încă o dată că orice echipă de fotbal va putea să-și dispute meciurile pe noul stadion „Arcul de Triumf”.

Imediat după ce Gigi Becali și-a manifestat intenția de a folosi acel stadion, Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, s-a opus vehement, argumentând că „terenul nu poate fi folosit pentru fotbal”. Stroe îl contrazice pe oficialul FRR: 

„Nu putem vorbi despre a da la o parte rugby-ul de pe «Arcul de Triumf». Cu siguranţă, nu. Este casa rugby-ului românesc, el va găzdui meciurile echipei naţionale, turneele, finalele campionatelor de rugby 

Evident că prezenţa altor echipe, altor sporturi, acolo, nu poate fi îngrădită atâta timp cât acest obiectiv de 40 de milioane de euro este făcut din bani publici. Şi alţii, în condiţiile în care vor să plătească şi vor să închirieze acest bun din domeniul public, pot să o facă. Dar în niciun caz nu putem vorbi de eliminarea rubgy-ului de acolo”, a mărturisit Stroe, potrivit TV Telekom Sport.

Recent, inclusiv Dinamo și-a manifestat dorința concretă de a evolua pe „Arcul de Triumf” - Detalii pe larg, AICI!

+41 FOTO

Stadionul Arcul de Triumf, aproape de finalizare

Conform informațiilor furnizate de Compania Națională de Investiții, stadionul este realizat în proporție de 90 la sută. 

CNI a prezentat și un set de fotografii. „Lucrările au intrat în linie dreaptă și a început montarea gazonului, operațiune care va fi finalizată în cursul săptămânii viitoare, urmând a fi realizate ulterior lucrările de ranforsare cu fibră sintetică. Se lucrează la partea de finisaje și nocturnă, au sosit echipamentele medicale cu care urmează a fi dotat centrul medical de recuperare pentru sportivi”, au precizat oficialii CNI. 

8.207 spectatorieste capacitatea stadionului din zona de nord a Capitalei

37 de milioane de euroa costat până acum arena din sectorul 1

VIDEO Imagini din culisele lucrărilor de la „Arcul de Triumf”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV FOTO&VIDEO Gazon hibrid ca pe Allianz Arena și supercentru de recuperare: „E prima dată în Europa de Est!” + Imagini din culisele lucrărilor de la „Arcul de Triumf”

Ladislau Bölöni, OUT de la Gent? Românul ar putea fi schimbat după doar o lună de la instalare

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (660)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  13 Septembrie 2020, 21:46

Păi și de exemplu Ghencea nu-i în fix aceiași situație!?!Acolo nu-s tot bani publici!?!Că niște caschete găurite și goale,gen talpan zic altceva,asta-i fix treaba lor....Dom' ministru al apărării se aude ce zice celălat ministru sau în țara asta fiecare e cu ministrul lui???

104312381121787
George Nelu  •  13 Septembrie 2020, 16:13

DL. STROE La Craiova stadionul e construit la fel din bani PUBLICI si joaca fotbal numai O ECHIPA. De ce, fiindca santeti suporterul declarat, numai al unei ECHIPE. O echipa facuta de OLGUTA PSD. Cred ca incurcati rau borcanele. Si in POLITICA dar, si in FUNCTIA d-tra PUBLICA.

roja.azul
roja.azul  •  13 Septembrie 2020, 22:33
Postat de catalynn pe 13 Septembrie 2020, 22:31

Îl ai sau nu!? Ce sa mai prezentam in instanța mă!? Fondul s-a judecat demult! :-))))

Stai fara liniste, ca pierdeti in noiembrie!:)) Se va rejudeca, cum am spus! Constatarea doamnei Clatita, e apa de ploaie! De fapt, actiunea in constatare este apa de ploaie!:))

Vezi toate comentariile (660)
Comentează