FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mircea Rednic îl compătimește pe prietenul Mihai Teja: „Nu ar fi trebuit să plece de la Mediaș”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 14:56

Mircea Rednic e bun prieten cu Mihai Teja și spune că acesta n-ar fi trebuit să accepte oferta FCSB și să plece de la Gaz Metan, unde formase un lot omogen.

Gigi Becali a declarat astăzi pentru GSP.ro că Mihai Teja nu va mai continua la FCSB și din sezonul viitor, după ce a ratat titlul de campioană în favoarea lui CFR Cluj.

„Îmi pare rău pentru Mihai. E păcat pentru el și nu ar fi trebuit probabil să plece de la Mediaș. Zici că Steaua și Dinamo nu se refuză, dar uite că se poate întâmpla o situație ca asta. El mai era pățit la Dinamo și poate că dacă rămânea la Gaz Metan ar fi fost altceva.

Ar fi fost o performanță importantă dacă ajungea în play-off, așa… Sper să aiba puterea și tăria să treacă peste acest moment și să o ia de la capăt în altă parte”, a spus Mircea Rednic, conform Fanatik.

Mihai Teja (40 de ani) a ajuns antrenor principal la FCSB la 27 decembrie 2018 în locul lui Nicolae Dică. Tot atunci, Becali i-a promis lui Teja că nu se va băga peste antrenor în primele 6 luni, dar dacă nu va câștiga titlul, atunci va trebui să plece.

Citește și:

EXCLUSIV Gigi Becali confirmă plecarea lui Mihai Teja: „O harababură TOTALĂ! Nu prindeam play-off-ul în sezonul viitor cu el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
916987151689845
Rica Daniel  •  13 Mai 2019, 22:28

Sumi antrenor, cu Iordănescu se duce de rapa

zorrozabal
zorrozabal  •  13 Mai 2019, 17:40

Rednic despre Teja,cica:"Ar fi fost o performanta importanta daca ajungea in play off"!Hm!Poate ca ajungea, daca nu ar fi fost interdictia de la federatie, ca o echipa in insolventa sa joace in play off!Dar Dinamo, de ce n-o fi ajuns in play off?

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  13 Mai 2019, 17:34

Poate vine la Dinamo!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează