FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - HERMANNSTADT 2-3

POLI IAȘI - HERMANNSTADT 2-3. Mircea Rednic se simte „vânat”: „Domnul arbitru i-a băgat în joc! Dă-le lor, dar dă-ne și nouă!”

Mircea Rednic e nemulțumit de arbitrajul lui Radu Petrescu
Mircea Rednic e nemulțumit de arbitrajul lui Radu Petrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 21:43 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 11:11

Hermannstadt a învins-o pe Poli Iași, scor 3-2. Mircea Rednic (58 de ani) contestă arbitrajul brigăzii conduse de Radu Petrescu. 

Vezi AICI clasamentul din play-out

„Domnul arbitrul i-a băgat în joc. Am avut și un penalty jumătate care nu s-a dat. Contează foarte mult. Ei au jucat foarte agresiv. L-au scos pe Andrei Cristea din joc în prima repriză, nici galben nu i-a dat. La golul 2 al lor, fault clar la Șerban, lângă abitrul de tușă, nu a dat nimic. Sigur, și noi am greșit. Am intrat în jocul lor în repriza secundă. Le-am zis la pauză să fie calmi, să paseze, să evite duelurile, că asta știu să facă. E greu să joci. Și la Voluntari am avut penalty. Mai clar de atât nu se poate. Ok, dă-le lor, dar dă-ne și nouă ce avem. Chiar nu îl recunosc pe băiatul ăsta, băi fratele meu (n.r. arbitrul Radu Petrescu)”, a declarat Mircea Rednic la Look Sport. 

Rednic se simte nedreptățit

„Și programarea... Ei au avut o zi în plus de odihnă. Contează foarte mult. Acum jucăm duminică de la ora 13:00, cu Sepsi. Poate am deranjat pe mulți la început. Noi muncim, nu trebuie să fim bătaia lor de joc. Arbitrii sunt puși acolo să arbitreze, nu să influențeze. Noi suntem singuri, asta e clar. Trebuie să obținem totul pe teren, mai mult nu putem să facem”, a spus Rednic. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Fără milă pentru antrenorii puși de Becali la FCSB: „Și-o merită! Pentru 10.000 de euro poți fi umilit”

VIDEO + FOTO Penalty-ul dat sibienilor i-a enervat pe ieșeni: „Jucăm 11 contra 14!”! A fost corectă decizia?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  01 Iulie 2020, 11:29

De cand a venit Paraschiv (Tandala ) si Rednic (strambul ) nu au deranjat decat bugetul echipei si al primariei in rest nimic !

rise
rise  •  01 Iulie 2020, 09:49
Postat de Alice Popa pe 01 Iulie 2020, 09:03

Da' ce-ati vrea voi? Sa retrogradeze echipa din orasul mult stimatului nostru conducator?!

iar a aparut proasta site-ului.

3101575123247794
Alice Popa  •  01 Iulie 2020, 09:03

Da' ce-ati vrea voi? Sa retrogradeze echipa din orasul mult stimatului nostru conducator?!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close