FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mirel Rădoi a vorbit despre revenirea la Steaua: "Nu aş veni pentru bani"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 18:52

Fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi, a vorbit despre revenirea în Ghencea. Jucătorul lui Al Ahli nu crede că ar mai putea ţine pasul cu pregătirea care se face acum la echipa lui Costel Gâlcă. 

"Mi-aş dori să revin la Steaua, dar este foarte greu. Familia este aici, plus aspectul financiar. Sigur, la Steaua nu m-aş întoarce pentru bani, ci pentru suporteri, pentru atmosferă.

Dar mai e şi vîrsta, la 35 de ani va fi greu să te pregăteşti cot la cot cu puştii. Decît sa mă fac de rîs, mai bine stau acasă.

Să vin de la un campionat nu aşa puternic precum cele din Europa, ca sa nu mai zic de temperatura şi umiditatea care sînt aici, e foarte greu. Aş veni stors de oboseală", a spus Rădoi la DolceSport.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
rolando
rolando  •  16 Iulie 2014, 20:50

Nu ar avea loc.... La ce gafe a facut, mai ales in cupele europene, lasa loc tinerilor, e mai ok!

vasilepopa
vasilepopa  •  16 Iulie 2014, 20:42

Eu cred ca ar fi un team manager mai bun decat mache sau cine o mai fi acolo

gabonne1982
gabonne1982  •  16 Iulie 2014, 20:03

la cat de slab este fotbalul din Romania,cred ca mai poate juca un sezon doua in Liga I.Dar mai bine n-ar face-o.Decat sa ajunga ca G.Popescu sa rada lumea de el,mai bine se retrage.Daca eram in locul lui,nu veneam nici ca antrenor sau ca oficial in Liga I.Aici este un haos total.Si cred ca Olaroiu stie mai bine ce sa-l sfatuiasca pentru viitor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close