FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Dumitru Dragomir are un nou favorit în Liga 1: „Reţineţi ce vă spun! FCSB n-are jucător cum e el!”

Dumitru Dragomir i-a făcut o caracterizare spectaculoasă lui Mihai Căpățână +29   FOTO
Dumitru Dragomir i-a făcut o caracterizare spectaculoasă lui Mihai Căpățână

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 08:00 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 09:52

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit la superlativ despre Mihai Căpățână (24 de ani), fotbalistul lui FC Voluntari.

Într-o intervenție avută la GSP Live, cel poreclit „Corleone” i-a făcut o caracterizare spectaculoasă mijlocașului ilfovenilor. Cunoscut pentru pariurile sale îndrăznețe atunci când vine vorba de fotbaliștii din Liga 1, Dragomir e ferm convins că „FCSB n-are vreun jucător precum Căpățână” și că „sigur se va duce la o echipă mare”.

„Notați! Un jucător în primii cinci ca valoare din țară joacă la FC Voluntari. E vorba de Mihai Căpățână, e jucător de echipa națională. Îl urmăresc, iar eu nu prea mă înșel la fotbaliști. E un fotbalist cu o capacitate de efort ieșită din comun, e ca Radu Nunweiller! 

Nu iese în evidență mult, dar e de o eficacitate ieșită din comun. Este foarte util echipei, lovește cu stângul, lovește cu dreptul. Sigur se va duce la o echipă mare. FCSB n-are niciun jucător cum e Căpățână, rețineți ce vă spune Dragomir! E un jucător metronom, duce echipa în spate, e locomotivă”, a declarat Dumitru Dragomir, la GSP Live.

750.000 de eurovalorează Mihai Căpățână, potrivit Transfermarkt

19 goluriîn 163 de meciuri are Căpățână pentru FC Voluntari. Evoluează la ilfoveni din 2015, când a fost adus de la FC Olt Slatina

EXCLUSIV Dumitru Dragomir are un nou favorit în Liga 1: „Reţineţi ce vă spun! FCSB n-are jucător cum e el!”
Căpățână a ajuns căpitan la FC Voluntari

FOTO. Imagini spectaculoase din meciul FC Voluntari - FCSB 2-1:

+25 FOTO

Citește și alte știri din Liga 1:

FCSB. Justin Ștefan confirmă GSP.ro: „Doi membri din staff-ul FCSB au fost confirmați pozitiv pe 10 septembrie” » Ce va face oficialul LPF

VIDEO + FOTO CFR Cluj, gest superb pentru medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj: „Voi sunteți eroii noștri! Ne înclinăm în fața voastră!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
ge0x
ge0x  •  16 Septembrie 2020, 10:34

De câți fotbaliști nu a zis asta ca sunt scula pe bascula.. Si nimic!

bogdzsch
bogdzsch  •  16 Septembrie 2020, 10:30

asa zicea si de vali negru...si stim ce s-a ales de el

1566178743642986
Vlad Hartea  •  16 Septembrie 2020, 11:36

Lasati-l sa delireze cat mai poate !! Acum cativa ani ne spunea ca Gardos si Chiriches vor ajunge mai mari decat Pique si Ramos !! Fara alte comentarii !!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează