FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mititelu acuză că Piţurcă şi apropiaţii lui au vrut să-i fure jucătorii » Piţi, cal troian!

Articol de - Publicat joi, 06 ianuarie 2011 00:00

Adrian Mititelu suspectează că Victor Piţurcă a venit la Craiova cu un plan diabolic. Finanţatorul a povestit la GSP TV cum au încercat Piţi şi oamenii lui să facă scăpaţi gratis 8 fotbalişti din Bănie!


"Stabilisem de la început cu Piţurcă să nu dau nici un ban de la mine o perioadă. El trebuia să asigure cu un capital supravieţuirea clubului pînă în martie 2011, cînd eu trebuia să fac rost de bani şi să plătesc datoriile la Fisc. M-am speriat însă în decembrie, cînd am auzit că nu mai sînt bani de salarii. Am intrat în panică, 8 fotbalişti ai noştri, Lung jr., Găman, Prepeliţă, Bărboianu, Dănănae, Dina şi fraţii Costea, puteau să devină oricînd liberi!", a dezvăluit Mititelu.

Boss-ul oltean spune că a intervenit de urgenţă: "Am cerut evidenţele contabile, să văd care e situaţia sumei împrumutate de la Piţi, de ce nu se dau banii şi nu mi s-au pus la dispoziţie. Cînd am văzut asta, am chemat jucătorii să semneze înţelegeri prin care să evit catastrofa de a deveni liberi de contract. Ulterior, apropiaţii lui Piţurcă le-au reproşat fotbaliştilor că au semnat cu mine. Aţi mai pomenit aşa ceva?! Din momentul acela am început să-mi fac griji şi să iau în calcul toate scenariile".


"Piţi şi ai lui s-au supărat că m-am implicat eu la echipă. Ce era să fac, să stau să se întîmple un dezastru?! Eu nu-mi permit să pierd aşa jucători!"
"Le mulţumesc jucătorilor că au semnat acele documente şi am ieşit din impas. Au dat dovadă de mare caracter şi de devotament faţă de club"
Adrian Mititelu, patron U Craiova


"Ori eu, ori «ciuri-burii» tăi!"
Mititelu a dat cărţile pe faţă în ce-l priveşte pe Piţurcă şi i-a dat un ultimatum managerului general în direct la GSP TV: "Piţi s-a înconjurat de nişte «ciuri-buri» precum Cristescu, Florin Marin şi Neagoe. Ăştia făceau băşcălie de mine şi jucau poker în cantonamentul echipei! O să am într-o zi-două discuţia cu Piţurcă şi o să-l pun să aleagă: ori eu, care i-am oferit toată încrederea şi garanţiile, ori «ciuri-burii» lui!". Cristescu a replicat: "Nu ştiu ce urmăreşte Mititelu, astea sînt invenţii!".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (19)
ghostlife
ghostlife  •  06 Ianuarie 2011, 23:36

Respect Mititelu !!!

gaboiu_coco
gaboiu_coco  •  06 Ianuarie 2011, 16:41

Eu imi aduc aminte ca MITITELU afirma cu vehementa in decembrie ca o sa piarda multi jucatori de la club pentru ca nu mai sunt bani de salarii.... rezultand din aceasta faptul ca si el cunostea situatia...

thete
thete  •  06 Ianuarie 2011, 14:03

ba nu mai mai credeti toate tampenile care sunt scrise, mititelu a is ca sunt anumiti oameni in juru lui piturca care nu vor binele clubului dar nu a zis ca ar vrea piturca sa i fure jucatori, nu mai inventati stiri ba

Vezi toate comentariile (19)
Comentează