FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mititelu la capătul răbdării: "E greu să mai lucrez cu Piţi"

Articol de - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2011 00:00

Războiul Mititelu - Piţurcă e la apogeu, oficialii olteni trecînd, printre altele, la ultimatumuri şi la ameninţări cu bătaia

În Bănie e asediu total! Cu mai puţin de 24 de ore înainte ca Victor Piţurcă să conducă azi, de la ora 12:00, primul antrenament din 2011, Adrian Mititelu a descărcat o ploaie de "gloanţe" în direcţia managerului general.

Patronul oltean aproape că a pronunţat public divorţul de Piţurcă, întocmindu-i acestuia o listă întreagă cu reproşuri într-un tur de forţă la televiziuni:

- "Piţi mi-a trimis de curînd o notificare hazlie. Ar vrea să-i pun la dispoziţie bani pentru transferuri în maximum 15 zile. Această notificare este zero! Nu are legătură cu nimic din contractul pe care îl avem. I-am dat un sms, dar mai bine era o înjurătură".
- "Vrea să pună presiune, ca fanii să zică: «Uite, domnule, Mititelu nu vrea să-i dea bani lui Piţi!»"
- "Am crezut foarte mult în antrenorul Piţurcă. Cred şi acum, dar... antrenorul Piţurcă e mai mult managerul Piţurcă. Să manageriezi o echipă nu e aşa uşor, nu poate face oricine asta"
- "Debandada la club a început în momentul în care am acceptat să împrumut bani de la el"
- "A trecut pe linie moartă 10 tineri din lot în care ne puneam speranţe, printre care şi Gîngioveanu"
- "Piţi mă costă foarte mult, 5 euro minutul, 1,5 milioane de euro pe an! În acest moment, mă simt şi bătut, şi f...t şi cu banii luaţi"
- "E greu să mai lucrăm împreună. Nu acceptă altă părere în afară de cea proprie, le ştie pe toate Domnia lui"


"Probabil că dacă erau bani ne înţelegeam mai bine. Ţin la Piţi, n-aş vrea să plece cu coada între picioare"
Adrian Mititelu, patron U Craiova


"Mititelu mi-a transmis că-mi rupe picioarele!"
Nebunia din Bănie a atins apogeul. Preşedintele clubului, Silvian Cristescu, susţine că patronul l-a ameninţat cu bătaia. "Mititelu i-a spus lui Costeşin să-mi transmită să am grijă, că atunci cînd mă va prinde îmi va rupe picioarele. Victor Piţurcă a auzit de ameninţare înaintea mea şi m-a sunat să-mi spună. Ce mai pot să mai zic?! Sînt scîrbit de tot ce se întîmplă la Craiova!", a declarat Cristescu pentru Gazetă. "Cristescu minte cu neruşinare! Oricum, am avut nevoie de el doar pentru că era prieten bun cu fraţii Costea. Misiunea lui era să-i aibă-n grijă", a replicat Mititelu.

"Ştiinţa alunecă în «B»!"
În jurul situaţiei explozive de la Craiova, tot mai mulţi oameni din anturajul echipei prevestesc retrogradarea: "La club nu e nici un leu, aşa că Piţi mai stă la Universitatea. Pînă nu-şi vede banii, nu pleacă! Nu va face nici un pas greşit, ca să nu rişte să încalce clauzele din contract. Oricum, mai bine priviţi în ansamblu: cu jucătorii neplătiţi, antrenori terfeliţi şi un patron dezlănţuit, echipa alunecă în «B»!".

Citește și:

„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (4)
azcan
azcan  •  12 Ianuarie 2011, 14:19

Nu e nimic de comentat daca si ei intre ei se cearta. Cristescu nu era serios nici ca jucator. Nu cred ca era in contract stipulat sa faca transferuri in iarna. Sa joace cu ce are ca se poate.Cand a venit la Craiova Piturca stia situatia. Probabil voia sa-i mai strige numele suporterii. Ar face bine sa stea si sa antreneze echipa cum trebuie si sa lase manageratul pe alta data. Sa nu lase echipa pe mana lui Neagoe ca a mai fost el pe acolo secund, interimar sau mai stiu eu ce.

nofrin
nofrin  •  12 Ianuarie 2011, 13:04

"Ştiinţa alunecă în «B»!": cu jucătorii neplătiţi, antrenori terfeliţi şi un patron dezlănţuit, echipa alunecă în «B»!". ..iote na mai cracanatzilor...alunecatzi in Liga 2 :)))H@H@H@ ce m,a mai distrez...tare bine va mai parea cand auzeatzi scandal de FC VASLUI si ne faceatzi urari numai de genu ..ca o sa ne desfiintzam....asa ca ciocu mic si ssssttttt ca inganfatzi mai suntetzi ..deja va vedeatzi cu titlul luat si ca suntetzi in Champions League

ianis4ever
ianis4ever  •  12 Ianuarie 2011, 09:48

mereu Craiova o sa fie o echipa mare cu sau fara Piti si POKERISTII lui. FORZA CRAIOVA! Piti ,ramai daca pui suflet,daca o faci sa te razbuni pe Mititelu,si implicit pe echipa,PLEACA!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează