FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Miza pe atac » Mulţumit de prestaţia defensivei în tur, Şumudică trage tare de ofensivă

Articol de - Publicat joi, 20 ianuarie 2011 00:00

Resemnat cu gîndul că nu va veni nici un atacant în această pauză competiţională, Marius Şumudică încearcă să recupereze lucrînd intens la relaţiile de joc.

Aseară, antrenorul rapidist, după o scurtă încălzire, a lucrat cu elevii săi exerciţiile de finalizare. Atacanţii într-o parte şi fundaşii în cealaltă s-au duelat între ei.

Ultimul la alergări, primul la deposedări
Unu contra unu sau trei contra doi, jucătorii de profil ofensiv au trebuit să înscrie în poarta apărată pe rînd de Coman şi Bornescu. Deşi a revenit din vacanţă cu 5 kilograme în plus, Marius Constantin se descurcă la fel de bine în apărare. Stoperul a cîştigat majoritatea duelurilor cu adversarii săi. Din partea atacanţilor, s-au remarcat Spadacio, Herea şi Sburlea, ultimul pare să fi cîştigat deocamdată duelul cu Cassio pentru titularizare. "Bravo, Sabrine, asta vreau de la tine!", i-a strigat Şumi în repetate rînduri.

S-au rupt Spadacio şi Marcos
Intensitatea cu care alb-vişiniii s-au pregătit aseară a lăsat urmări printre fotbalişti. Marcos Antonio a acuzat dureri la muşchii inghinali fiind suspect de o întindere şi a ieşit de pe teren după doar 30 de minute. Spre finalul antrenamentului, Spadacio a plecat şi el: "Mă dor rău genunchii, cred că e de la teren", s-a plîns brazilianul.

"E o atmosferă bună în vestiar, la noi aşa a fost mereu! Băieţii se pregătesc bine fiindcă ştiu că ne aşteaptă un an foarte greu"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

"Lazăre, ce mic eşti!" :)
La încălzire, foarte bine dispus, Şumudică a glumit cu Costin Lazăr pe seama pantalonilor pe care-i împrumutase de la el: "Băi Lazăre, ce naiba ai picioarele aşa scurte? Îmi intră vîntul pe dedesubt, am îngheţat". Căpitanul i-a replicat: "Aşa sînt ei, eu am un metru şi 78 de centimetri, sînt mai înalt decît tine". Şumi a avut ultimul cuvînt: "Eu cred că la tine s-a terminat materialul".

Olberdam semnează azi
Brazilianul Olberdam de Oliveira Serra (25 de ani) era aşteptat azi-noapte la Bucureşti, iar azi se va întîlni cu conducerea rapidistă pentru a semna actele. Mijlocaşul defensiv a fost împrumutat de la Maritimo Funchal, din Portugalia, pînă la vară. Sorin Frunză spune că spera ca sud-americanul să-i ajute să-şi atingă obiectivele: "Nu-l cunosc, să fie sănătos! Dacă a venit, înseamnă că e bun".

Duarte: "Vă aştept în Spania"
Dinu Gheorghe a discutat cu Rui Duarte şi a obţinut promisiunea portughezului că se va alătura lotului în cantonamentul din Spania. "E ultima lui şansă! Dacă duminică nu-l găsim acolo, atunci, nu-l mai iertăm şi-l vom suspenda!", a spus "Vamă". Duarte va fi oricum amendat cu 24.000 de euro pentru cele 12 zile în care nu s-a prezentat la pregătire!

- Comisia pentru Statutul Jucătorului a amînat cazul lui Pancu de pentru 25 ianuarie, aşa că mijlocaşul se află încă sub contract cu Vaslui. "Nu înţeleg de ce, am văzut hîrtia pe care o are de la fosta sa echipă, era doar o formalitate", a spus Dinu Gheorghe.
- Sorin Frunză spune că Rapid încă mai speră la titlu: "Sînt doar 9 puncte, de ce să nu ne gîndim că putem fi campioni? Totuşi, noi vrem neapărat în Europa, nu contează dacă vom juca acolo de pe locul 1 sau de pe 5".
- Ricardo Fernandes nu s-a prezentat nici acum la antrenamente, iar şefii vor să ceară rezilierea contractului său. Giuleştenii vor scăpa astfel de salariul stoperului portughez, 16.500 de euro pe lună.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (6)
alrpd
alrpd  •  20 Ianuarie 2011, 20:13
Postat de flavius1988 pe 20 Ianuarie 2011, 12:14

Şumi, adu un atacant! Nu e clar pentru toata lumea că în atac nu stăm bine deloc?!

Saracu Sumi, ce ar mai aduce el atacant.... Din pacate nu e dupa el. trebuie sa se descurce cum poate. Bafta Sumi, suntem alaturi de tine.

cismasuciprian
cismasuciprian  •  20 Ianuarie 2011, 19:32

dc il ia hagi pe stancu sigur se duce moraes la stelisti ca o sa aibe bani:d asta e....ai batem si asa...oricum dc pleaca vreun stelist afara e ca un antrenor roman il ia altfel nu va pleca niciunul ce sa faca cu mielusei astya:)))

flavius1988
flavius1988  •  20 Ianuarie 2011, 12:14

Şumi, adu un atacant! Nu e clar pentru toata lumea că în atac nu stăm bine deloc?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează