FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM a fost să-l urmărească pe Mrdakovici, golgeterul Ciprului » Vor un sîrb uriaş!

Mrdakovici (în echipament alb) e imbatabil în jocul aerian
Mrdakovici (în echipament alb) e imbatabil în jocul aerian

Articol de , - Publicat joi, 19 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 19 mai 2011 12:40

Miljan Mrdakovici, care măsoară 1,87 metri şi care doar în acest sezon a marcat 25 de goluri, e aproape de un transfer la Steaua

Steaua a rezolvat 7 transferuri, dar nu se opreşte aici. Deşi dintre cei 7, nu mai puţin de 5 sînt cu profil ofensiv, Mihai Stoica a plecat ieri să vadă un alt atacant pe care Steaua vrea să-l aducă în Ghencea pentru sezonul următor. MM a fost în tribune la finala Cupei Ciprului, Omonia Nicosia - Apollon Limassol, scor 1-1, pentru a-l urmări pe atacantul echipei din Limassol, sîrbul Miljan Mrdakovici.

Acesta a fost propus Stelei de agenţii lui, Mrdakovici urmînd să devină liber de contract la finalul lunii mai. Vîrful lui Apollon a făcut senzaţie în acest sezon din Cipru, fiind golgeterul campionatului cu 21 de reuşite. MM l-a luat în vizor şi pentru calităţile lui fizice. El are nu mai puţin de 1,87 metri, fiind un adevărat vîrf de careu, Steaua neavînd multe soluţii la acest capitol în actualul lot.

Sub privirile lui MM, Mrdakovici a jucat titular aseară pentru Apollon, iar în minutul 85, cînd echipa sa era condusă cu 1-0, a contribuit la golul egalizator, venit din autogolul lui Charalambous. Dacă MM se va decide că Miljan e ce îi trebuie trupei din Ghencea, Steaua va începe imediat negocierile directe cu el şi, foarte probabil, va ajunge la un acord, pentru că sîrbul devine liber de contract.


A marcat într-un meci cît Bilaşco într-un sezon
Mrdakovici a reuşit în urmă cu o lună o performanţă rară. A marcat în meciul Apollon - Olympiakos, 5-1, 4 goluri, tot atîtea cîte a înscris Bilaşco, singurul atacant de careu din lotul actual al Stelei, în tot sezonul, adică în 29 de partide.

A marcat în 2011 cît toată echipa Stelei la un loc
Atacantul lui Apollon a reuşit în meciurile din acest an să înscrie tot atîtea goluri cîte a reuşit întreaga echipă a Stelei în toate jocurile oficiale din 2011! Mrdakovici a dat 17 goluri în 20 de meciuri, fix cîte a marcat şi Steaua în 17 meciuri oficiale.

"MM a plecat să vadă un meci pentru că avem în vizor un atacant care evoluează în această partidă, atacant pe care îl vom lua"
Gigi Becali, declaraţie făcută aseară

35 de meciuri a jucat Mrdakovici în acest sezon pentru Apollon Limassol, în toate competiţiile

25 de goluri a marcat Mrdakovici în perioada iulie 2010 - mai 2011

CV - Miljan Mrdakovici
- a împlinit 29 de ani pe 6 mai
- are 1,87 metri şi 82 de kilograme
- a început fotbalul la juniorii lui Partizan Belgrad, de unde a fost achiziţionat în vara lui 2001, la doar 19 ani, de către Anderlecht
- a schimbat apoi multe echipe, printre care OFK Beograd, SV Salzburg, Metalist Harkov şi Maccabi Tel Aviv
- în 2007-2008 a evoluat la Vitoria Guimaraes, iar după doi ani în China a ales să meargă în Cipru

De ce işi spune "Journey man" :)
Mrdakovici are şi o poreclă, pe care şi-a dat-o singur pe site-ul său oficial: "Journey man", în traducere "Călătorul". Motivul? În toată cariera lui a evoluat la nu mai puţin de 12 echipe, în 8 campionate diferite: Serbia, Belgia, Austria, Ucraina, Israel, Portugalia, China şi Cipru.

A jucat la Olimpiada din 2008
Printre realizările lui Mrdakovici se numără şi participarea cu "naţionala" olimpică a Serbiei la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing. Într-o grupă cu Australia, Coasta de Fildeş şi Argentina, Mrdakovici a evoluat în toate partidele, a şi marcat împotriva africanilor şi a prins în acea vară un contract de peste un milion de euro pe an ca salariu în prima ligă din China, la Shandong Luneng.

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută
Liga Campionilor
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (15)
ionnis
ionnis  •  19 Mai 2011, 13:39

intrebarea care se pune este: il vrei la steaua?

nicky_ghimpele
nicky_ghimpele  •  19 Mai 2011, 13:11

foarte bun va felicit pt. reusita , este ultimul lui gol msi dateaza din 27.11.2005, o alta petarda hi hi hi , Raspuns :be- be- beeeeee

guest_one
guest_one  •  19 Mai 2011, 12:40

Gigi Becali , voi cumpara 2 atacanti de mare valoare , pana acum Costea are cea mai mare valoare , adica 1,4 milioane pe 60% , restul liberi de contract , vad ca verzele sunt cele mai scumpe.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează