FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM îl laudă pe bosniac: ”Sovsici e perfect pentru noi!” (VIDEO)

Sovsici este una dintre ţintele lui MM
Sovsici este una dintre ţintele lui MM

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 23:22

MM Stoica îl laudă pe mijlocaşul de 21 de ani pe care Steaua vrea să-l transfere de la NK Zagreb.

Roş-albaştrii vor în continuare întăriri. Una dintre ultimele ţinte ale steliştilor în acestă campanie de achiziţii este Damir Sovsici, mijlocaşul ofensiv al celor de la NK Zagreb. Internaţionalul bosniac de 21 de ani i-a impresionat pe oficialii echipei în meciul direct din Austria, scor 1-1, cînd a marcat un gol superb şi a fost cel mai mare pericol pentru Gardoş şi colegii lui din defensivă.

VEZI AICI SUPERBUL GOL MARCAT DE SOVSICI CONTRA "ROŞ-ALBAŞTRILOR" ÎN STEAUA - NK ZAGREB 1-1!

Ieri, Mihai Stoica a confirmat că Steaua este foarte interesată de serviciile mijlocaşului. "De mult timp Gigi Becali mi-a cerut să caut un jucător de acest profil. L-am găsit acum, dar şi patronul trebuie să-l vadă pentru că transferul lui va fi unul costisitor!", a anunţat managerul general. De altfel, directorul sportiv al roş-albaştrilor, Narcis Răducan, a fost ieri în Croaţia pentru a-l vedea live pe Sovsici în partida de campionat în care NK Zagreb a jucat contra lui Karlovec şi pentru a aduna cît mai multe informaţii despre jucător.

De la 18 ani titular
Sovsici este considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din prima divizie din Croaţia. NK Zagreb ar dori circa 3 milioane de euro pentru un transfer definitiv, însă steliştii ar agrea mai mult o coproprietate pentru a plăti mai puţini bani. Mijlocaşul are deja trei ani de cînd e titular la NK Zagreb, a jucat 67 de partide şi a înscris de două ori.

Speră şi la Moraes
MM îl doreşte şi pe vîrful brazilian de 24 de ani Junior Moraes. "E unul dintre cei mai buni atacanţi care au venit în România. Cînd va fi declarat liber de FIFA, el poate ajunge la Steaua. Îl vrem şi îl aşteptăm pentru că ar fi o achiziţie foarte bună!", a anunţat managerul roş-albaştrilor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Du-te, bă, de aici!” » Ce-l entuziasmează pe Gigi Becali: „Se adeverește ce am prevăzut eu”
Europa League
„Du-te, bă, de aici!” » Ce-l entuziasmează pe Gigi Becali: „Se adeverește ce am prevăzut eu”
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
Campionate
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”
Stiri extrasport
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (12)
antoniooooo
antoniooooo  •  30 Iulie 2011, 14:11

eu unul imi pariez viata ca in 30 de minute gasesc cel putin 5 jucatori mai buni pe acelasi post sub 3 mil de euro meme cauta de ani de zile un jucator dasta steaua avea nevoie de un golgheter asta a dat 2 goluri toata viata lui + ca la cum sunt antrenorii stelei probabil o sa joace in banda ca sa jc cu 2 inchizatori cum a facut si cu tanase zicea ca e playmakeru de care are steaua nevoie a dat un gol in 2 ani si a fost accidentat vreo 10 luni

valicadinamo
valicadinamo  •  30 Iulie 2011, 13:16

2 mil de euro pe 50% cand el e cotat la 600 mii tot :))

valicadinamo
valicadinamo  •  30 Iulie 2011, 13:16

a dat 2 goluri in 66 de partide , perfect dodel !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează