FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - STEAUA, AZI, ORA 19.00, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

MM şi-a dat foc la "valiză"! » Victor Becali lansează acuzaţii violente în direcţia managerului Stelei

Mihai Stoica a fost luat la ţintă de verii lui Becali
Mihai Stoica a fost luat la ţintă de verii lui Becali

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 06 mai 2012 20:18

Victor Becali nu-i pronunţă numele lui Mihai Stoica, însă spune că "Gigi îşi apleacă urechea la cineva din club, nu Argăseală, care vrea să-şi ascundă incompetenţa şi care a făcut blaturi la viaţa lui".

Acuzele de blat pe care Gigi Becali le-a făcut cu referire la meciul Vaslui - Astra 2-1 l-au aruncat pe unul dintre subalternii săi în gura verilor Ioan şi Victor Becali. Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost pus la zid de Victor Becali, acesta din urmă arătîndu-l cu degetul ca fiind persoana care l-a influenţat pe Gigi Becali să spună că "Lung junior, Găman şi Bărboianu au fost blat la Vaslui".

Victor Becali nu i-a pronunţat numele lui MM, însă declaraţiile sale reprezintă un atac direct la adresa lui. "E incredibil că Gigi Becali îşi apleacă urechea la unii din clubul său care vor să-şi ascundă incompetenţa în acest mod, şoptindu-i tot felul de mizerii. Nu vă gîndiţi că e vorba despre Argăseală, îl cunosc bine, e un băiat serios, despre altcineva vorbesc. Chiar sînt deranjat că Gigi Becali crede tot ce aude de la această persoană", a spus Victor Becali.

Mai mult, vărul patronului din Ghencea lansează o acuzaţie fără precedent la adresa lui Mihai Stoica: "Cel care i-a spus lui Gigi Becali că a fost blat la Vaslui - Astra a făcut aşa ceva la viaţa lui, de-asta probabil că ştie cum se face un blat! Nu pierzi campionatul că a fost meci aranjat la Vaslui, ci pentru că Steaua pierde pe mîna ei".

E în război de mult cu verii lui Gigi
Relaţiile dintre Mihai Stoica şi Ioan şi Victor Becali s-au răcit de ani buni. MM nu mai vorbeşte de multă vreme cu cei doi, lucrul care a accentuat războiul rece dintre ei fiind atacul violent pe care managerul Stelei l-a avut în urmă cu un an la adresa lui Victor Piţurcă, poate cel mai bun prieten al verilor lui Gigi Becali.

"Pe mine nu mă interesează să stau să-l conving pe Gigi că cei 3 jucători de la Astra doar dacă aud de posibilitatea de blat fug din cantonament, însă e incredibil că îi crede pe toţi incompetenţii care îi spun lucrurile astea" (Victor Becali)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Dănănae va fi dat afară

Adus în ianuarie din postura de jucător liber de contract, Ovidiu Dănănae a fost deja anunţat că nu va face parte din lotul Stelei şi în sezonul următor. El a semnat în iarnă un contract pe 6 luni cu opţiune pentru încă 3 ani. Randamentul său catastrofal i-a convins pe şefii din Ghencea că nu mai au nevoie de el.

"Reghe vrea să ne bată"
Gigi Becali respinge suspiciunile de blat care au apărut înaintea meciului cu Concordia Chiajna, de diseară. "Reghecampf îşi doreşte din tot sufletul să bată Steaua, ar fi probabil cel mai mare rezultat din CV-ul său de antrenor de pînă acum", a declarat Gigi Becali.

Edi îl contrează pe Gigi
Fostul secund al lui Ilie Stan, Edi Iordănescu, a comentat faptul că Gigi Becali a spus că Florin Costea va fi îndepărtat din lot la vară. "Eu cred că se greşeşte şi că trebuie să fie echilibru în orice decizie. Nu poţi să spui, cînd îl aduci, că Florin Costea este cel mai bun şi acum să spui că nu mai are ce căuta! Florin, în momentul de faţă, nu e pregătit! Nu are ritm de joc! Mai are nevoie de încă o perioadă de cantonament ca să poată da randament", a declarat Iordănescu junior.

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (47)
merace
merace  •  07 Mai 2012, 22:12

BLAT si VALIZA stim toti ca sunt obicei la Steaua lui Gigi! De ce se mai aprind unii, ca sa dea vina pe altii?!

inginerinterventie
inginerinterventie  •  07 Mai 2012, 21:09

Din cunostintele mele cu "valiza" se ocupa George Becali. MM, dupa cum i se spune in presa e mai mult cu geamantanul, sau cu bagajul (dar nu de cunostinte), sau cu...vaca, ca sa ma exprim academic (sau nu). Articolul e bine intocmit textual, la obiect (dar nu la cel magic-adica mingea). Titlul e cam de...Click sau Cancan, in rest e de bine Bogdane. Succes in bransa.

orizont
orizont  •  07 Mai 2012, 13:48

Si cine e Victor Becali? Orice rahat scoate asta pe gura, voi GSP, il mincati? Cine e asta? un impresar? Spuneti voi un alt impresar in lumea asta unde este atit de mediatizat. Asta va tine ziarul? Nu va e rushine?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează