FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica către Becali: "Gigi, eşti cel mai cuminte patron!"

Gigi Becali face dezvăluiri despre imixtiunea celorlalți patroni din Liga 1 în treburile antrenorilor
Gigi Becali face dezvăluiri despre imixtiunea celorlalți patroni din Liga 1 în treburile antrenorilor

Articol de - Publicat vineri, 24 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 august 2012 15:36

Patronul Stelei a dezvăluit la GSP TV ultimul compliment primit de la managerul său, Mihai Stoica divulgîndu-i lucruri incredibile pe care le-a văzut la Bucşaru şi Porumboiu.

Gigi Becali nu se consideră un patron problemă pentru propriul antrenor şi a dezvăluit ieri, în direct la GSP TV, că faţă de alţi foşti sau actuali patroni din Liga 1 se implică mult mai puţin la echipă.

"Un patron, care a fost la o echipă foarte importantă din Liga 1, nu numai că dădea lista cu echipa, dar spunea şi la ce oră să aibă loc antrenamentul, că ştia el cînd e presiunea atmosferică optimă", a spus Becali, care deşi n-a dorit să spună la cine face trimitere, a lăsat să se înţeleagă că despre Marian Iancu vorbeşte.

Becali a dat însă şi nume de patroni care se bagă la echipă, nume care i-au fost divulgate de Mihai Stoica: "Păi, MM, după ce a plecat de la Steaua, a fost prin nişte locuri. Ei bine, după ce a văzut cum îl înjura Bucşaru pe Dan Petrescu de faţă cu jucătorii şi după ce a dorit să se ducă la Vaslui, dar a văzut cum patronul de acolo scrie echipa de start pe o hîrtie, dar şi schimbările, mi-a dat telefon şi mi-a zis aşa: «Gigi, mă întorc la Steaua, eşti cel mai cuminte patron din Liga 1»".

Patronul roş-albaştrilor l-a indicat şi pe Paszkany ca făcînd parte dintre cei care intervin peste antrenor: "Paszkany trimite foaia prin intermediari, nici măcar nu i-o dă direct antrenorului. Şi mă întorc la Bucşaru, atît de urît îl înjura pe Petrescu, încît Dan a vrut de multe ori să plece, însă l-a convins Victor Becali să rămînă. Eu asta nu fac, să înjur antrenorul de faţă cu jucătorii."

Gigi: "Reghe, lasă presa în pace!"
Becali spune că i-a atras atenţia antrenorului său să nu mai aibă conflicte cu presa scrisă. "I-am spus lui Reghe că are parte de presă bună, nu ştiu de ce tot zice el că e supărat pe cei de la Gazetă şi de la ProSport. Aşa cum ne place cînd, după o victorie, vedem pe prima pagină titluri frumoase despre Steaua, aşa e normal ca atunci cînd ziariştii află cîte ceva sau văd ceva în neregulă, să scrie şi aceste lucruri. Dar, repet, poate doar Răzvan Lucescu să fi avut o presă mai bună decît Reghe".

Motivarea din ”Valiza”: premierea nu e mită
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a prezentat ieri motivarea în "Dosarul Valiza", în care Gigi Becali a fost achitat. Iar instanţa supremă a validat, practic, procedura patronului Stelei la meciul U Cluj - CFR Cluj din finalul sezonului 2007-2008, considerînd că premierea unei echipe pentru a-şi apăra corect şansele nu reprezintă mită. Gigi Becali promisese 1,7 milioane de euro jucătorilor de la U Cluj pentru a o încurca pe CFR în ultima etapă a campionatului respectiv.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (31)
dtdr
dtdr  •  24 August 2012, 22:25

... iar tu esti tot mai LINGAU !

ciupingher
ciupingher  •  24 August 2012, 22:13

Cat e Jiji de prost si golanul asta de hot sigur ca le inghite ca pelicanul si se umfla in pene!

mateuts37
mateuts37  •  24 August 2012, 20:42
Postat de steaua1986forever pe 24 August 2012, 17:37

Si sa nu ne imaginam ca se va termina cu chestia asta...

deci ce i s-a furat Timisoarei? Titlul? care titul bre??? probabil tii cu steaua care nu stie ce e ala titlu de veo 7 ani )))) s comfunzi definitiile

Vezi toate comentariile (31)
Comentează