FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

VIDEO Moment tensionat la Arena Națională, înainte de FCSB - Sepsi: „Vezi cum vorbești!” » A fost nevoie de intervenția lui Laszlo Dioszegi

Un moment tensionat a avut loc înaintea meciului dintre FCSB și Sepsi. Un fan al gazdelor a strigat în direcția conducătorilor clubului covăsnean, dar Laszlo Dioszegi a calmat spiritele.
Un moment tensionat a avut loc înaintea meciului dintre FCSB și Sepsi. Un fan al gazdelor a strigat în direcția conducătorilor clubului covăsnean, dar Laszlo Dioszegi a calmat spiritele.

Articol de , - Publicat duminica, 12 martie 2023 20:32 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 20:52

Un moment tensionat a avut loc înaintea meciului dintre FCSB și Sepsi. Un fan al gazdelor a strigat în direcția conducătorilor clubului covăsnean, dar patronul Laszlo Dioszegi a calmat spiritele.

Sepsi vine după o săptămână complicată, iar starea de tensiune este evidentă în tabăra covăsnenilor. Un susținător al celor de la FCSB, prezent la Arena Națională, a amplificat lucrurile.

Dan Petrescu a vorbit despre antrenorul aflat pe lista rivalei FCSB: „Era un pitbull, rupea terenul”
FCSB
Dan Petrescu a vorbit despre antrenorul aflat pe lista rivalei FCSB: „Era un pitbull, rupea terenul”

Cu aproape o oră înaintea partidei, bărbatul a strigat spre șefii lui Sepsi: „Nu mai băgați imnul Ținutului Secuiesc!”. Kertes David, vicepreședintele oaspeților, i-a replicat: „Vezi cum vorbești!”. Intervenția finanțatorului Laszlo Dioszegi a făcut ca situația să nu degenereze.

VIDEO. Laszlo Dioszegi, înainte de FCSB - Sepsi 

„Am venit să luăm punct sau puncte. Pot să spun că în decembrie eram mult mai sigur de play-off, dar sunt optimist. Dacă nu am încredere în băieți și în club, ce rost are să mai continuăm? 

Nu a fost nicio deziluzie că se rejoacă meciul cu FCU Craiova. Asta e. Noi vrem să câștigăm pe teren. Deziluzie este că s-a deschis Cutia Pandorei. De acum putem fi înjurați fără probleme, meciul nu mai poate fi oprit. Cred că ar trebui modificat regulamentul cât mai repede. 

Nu există nicio primă specială, trebuie să lupte pentru play-off și gata”, a spus Laszlo Dioszegi.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Tamaș a făcut scandal după ratarea play-off-ului: „FRF și LPF să ia măsuri! Zici că venim duminica la grătar, ne batem joc!”

Dan Petrescu a vorbit despre unul dintre antrenorii aflați pe lista celor de la FCSB: „Era un pitbull, rupea terenul”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (19)
tristan
tristan  •  14 Martie 2023, 09:41
Postat de Dobermannul pe 13 Martie 2023, 11:10

***

hai ba ma lasi cu patriotismul bucurestenilor...

retribution
retribution  •  13 Martie 2023, 17:27
Postat de Sqr.Q pe 13 Martie 2023, 06:15

Nu exista "steaua" in Liga 1. A avut gb grija sa NU MAI EXISTE . Schimband conducerea in intregime si sistemul de conducere, dar si pe cel de evaluare a traditiilor si a valorilor Clubului STEAUA , gb a renuntat , mai fatis mai pe ascuns la adevarata STEAUA si stindardul pe care il flutura la lume este un fake cu care a luat fata UEFA, cu sprijinul FRF, care se temea ca va ramane fara o echipa (cum ar fi fost NORMAL sa se intample) in cupele europene ! In Momentul in care Viitorul a luat -pe bune Campionatul in fata fc fcsb-ului, si gb a vrut sa mearga la TAS, conducerea FRF i-a aratat pisica moarta lui gb spunandu-i ca va afla intreaga Europa de misculatie si echipa lui (indiferent de denumire) va primi interzis in Cupele europene cel putin 15 ani ! Asa s-a calmat oierul si si-a retras actiunea de la TAS ! Lucru pe care ar fi TREBUIT sa il faca din bun simt daca NU altfel intrucat nasul lui, Gica HAGI, a fost singurul care i-a intins o mana de impacare dupa episodul cu injuraturilelui gb catre Gica de cand acesta antrena la STEAUA Pacat de toate lucrurile FRUMOASE pe care le face gb, daca vorba (gura ***) il fac sa piarda, tot ce castiga cu sufletul!!!

ce naiba ai fumat? a fost perfect legitima mergea la tas in acel an. si am mers pana la final. cine te-a mintit ca nu am mers pana la final? dar din pacate am pierdut la tas.

Tikuletz
Tikuletz  •  13 Martie 2023, 15:56

Tema asta n-are sfarsit: - sunt unii care striga 'ria ria Hungaria' - niste nesimtiti au intors spatele la imn la nationala de hochei - sunt extremisti si inflamati de ambele parti dar: - nu poti sa pretinzi ca daca cineva face o magarie esti indreptatit sa faci si tu una, asa pas cu pas ajungem la anarhie. Nu ajuta, strica. - pentru fiecare abatere trebuie sa existe rasplata ei proportionala, dar nu facuta de justitiari ci pe baza legilor si normelor existente. Daca hocheistii aia nu-s multumiti sub steagul nostru, sa joace in alta parte. N-o sa murim fara echipa nationala de hochei. - deci n-are legatura decizia din meciul FCU-Sepsi cu ce-au mai facut extremisti din ambele parti de-alungul timpului. Comisia care a decis rejucarea argumenteaza ca rezultatele se obtin pe teren nu la masa verde. E perfect adevarat, dar atunci sa schimbe regulamentul si sa propuna alte masuri decat cele pe care tot ei le-au impus. Deocamdata s-au facut de ras, nu-si respecta propriile legi. Nu veniti sa-mi spuneti ca xenofobie nu-i egal rasism decat dupa ce cititi din scoarta-n scoarta regulamentul FRF, eu l-am citit.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează