FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA - DINAMO, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Mulţescu schimbă echipa » Titular-surpriză în atac azi, împotriva Coronei Braşov!

Balint are 71 de minute jucate în acest sezon şi o realizare: penalty obţinut cu Vaslui
Balint are 71 de minute jucate în acest sezon şi o realizare: penalty obţinut cu Vaslui

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 16 august 2013 10:59

Atacantul de 19 ani l-a convins pe Mulţescu să-l titularizeze azi după repriza foarte bună făcută împotriva Stelei:

Gigi Mulţescu a ajuns în etapa a 5-a şi încă are dureri de cap cînd se gîndeşte la alcătuirea primului "11". O echipă certă a titularilor nu există încă, aşa că din primul minut încep cei ce confirmă la antrenamente şi în partidele oficiale. Azi, contra Coronei Braşov, Valentin Balint va primi şansa să demonstreze că poate deveni un atacant de bază pentru "cîini".

Puştiul de 19 ani a intrat după pauză cu Steaua, 1-2, şi a avut o evoluţie entuziasmantă. Balint va juca azi chiar împotriva echipei la care fusese cedat la începutul acestei veri. Vali a apucat să joace pentru Corona în partidele de verificare, a fost cel mai bun om al braşovenilor în amicalul cîştigat chiar împotriva lui Dinamo, 1-0, apoi a fost cerut înapoi cu insistenţă de Mulţescu!

Şi Dorin Rotariu, care a marcat unicul gol în Derby de România, ar putea prinde primul "11". Pe postul de mijlocaş stînga mai există o variantă: Valentin Lazăr.

Fostul mijlocaş al Sportului pare favorit la titularizare, mai ales că Mulţescu a explicat în mai multe rînduri că Rotariu este determinant pentru echipă în momentul în care intră din postura de rezervă!

"Merit să fiu la Dinamo!"
Pentru Raphael Stănescu, meciul de azi este unul special. Mijlocaşul de 20 de ani este anunţat titular la Corona şi va da piept cu fostul său club.

"Dinamo e echipa mea de suflet, unde am învăţat fotbal şi pentru care am debutat în prima ligă. Aştept cu nerăbdare partida directă, vreau să le arăt celor de acolo că merit să îmbrac tricoul alb-roşu. Noi vrem să cîştigăm, nu ne mulţumim cu egalul. Va fi ceva special pentru că n-am evoluat niciodată împotriva lui Dinamo", a spus Stănescu la DolceSport.

100.000 de euro este cota lui Vali Balint, conform transfermarkt.de

"Balint a intrat foarte bine în meci contra Stelei, dar la el încă se vede lipsa de experienţă, în vreme ce Rotariu pare a fi mai bun cînd intră pe parcurs" (Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo)

583117-corona-dinamo.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Va fi numit luni
Giani Kiriţă va fi noul director sportiv al lui Dinamo, el urmînd să aibă rolul de liant între vestiar şi conducere, dar şi persoana care să reprezinte clubul în relaţia cu mass-media. În aceste condiţii, Cristi Bobar va primi funcţia de manager general. Luni, Kiriţă se va întîlni pentru o ultimă discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache, apoi va fi prezentat oficial.

Bilete ieftine cu Universitatea
Dinamoviştii vor să aibă cît mai mulţi suporteri în tribune, aşa că au pus deja la vînzare tichete pentru următoarea partidă de pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, de vinerea viitoare. Conducerea a decis să stabilească preţuri mici pentru această confruntare: 5 lei - peluze, 10 lei - tribuna a II-a, 15 lei - tribuna I, 20 lei - tribuna 0 şi 30 lei - tribuna VIP. Biletele pot fi achiziţionate online pînă miercuri, apoi de la casele din Ştefan cel Mare.

Inbox:
- Transferul lui Ţucudean nu s-a rezolvat încă. Standard s-a sucit: vrea ca Dinamo să suporte tot salariul atacantului de 22 de ani, adică 20.000 de euro lunar!
- Kristijan Naumovski a fost rezervă neutilizată pentru Macedonia, în partida de verificare cîştigată cu Bulgaria, 2-0.
- În dizgraţie la CFR, Liviu Ganea a fost dorit la Dinamo de Anghelache, însă atacantul CFR-ului a fost refuzat de Mulţescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (37)
radianu
radianu  •  16 August 2013, 12:52

Dragi dinamovisti! Va urez sa mancati si azi bataie!

vaalah
vaalah  •  16 August 2013, 12:04

Hai Brasovul bateti clubul Securitatii infiintat de tortionarul evreu parasutat de Moscova : Panteleimon Bodnarenko primul Șef al Securității .

zona_kisselef
zona_kisselef  •  16 August 2013, 11:35
Postat de dinamo_forever_77 pe 16 August 2013, 09:26

Bai copil facut la norma lui Ceasca, lasa-ne cu balivernele tale si cu jafurile facute de eterna rusine 5teaua. Spune-mi ai fost facut la apelul bocancilor de dimineata? Pe bune daca nu esti facut la decret.

Ala a fost facut la norma pe timpul lui Petru Groza ! La Politehnica a intrat pe timpul Republicii Populare Romania la recomandarea comunistilor . Atunci nu era nevoie de examen de intrare .

Vezi toate comentariile (37)
Comentează