FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu are drept de semnătură! Noul manager general al roș-albilor a primit mână liberă din partea lui Negoiţă

Articol de - Publicat joi, 13 octombrie 2016 00:00

Adrian Mutu este de ieri noul manager general al lui Dinamo, urmând a avea sarcini multiple şi drept de semnătură

Este oficial: Adrian Mutu, 37 de ani, este noul manager general al "câinilor". "Briliantul" este de domeniul trecutului, cariera de fotbalist a lui a rămas la "remember", acum va trebui să fie "domnul Mutu", numărul 1 executiv în acest moment la Dinamo, cu responsabilități multiple și drept de semnătură.

Ieri, Adrian s-a împărțit între viitoarele meserii. A venit, mai întâi, la Rin Grand Hotel, a vorbit cu Ionuț Negoiță, a semnat contractul, a făcut cunoștință cu noii colaboratori, a servit un prânz frugal în compania patronului și a lui Ionel Dănciulescu, după care a fugit la sediul FRF pentru a participa la cursurile școlii de antrenori. Nu renunță la varianta de a deveni tehnician.

Care este fișa postului lui Mutu la clubul cu care a câștigat eventul, ca fotbalist, în ediția 1999/2000:

  • Se va ocupa de transferurile lui Dinamo, urmând a veni cu diverse propuneri, având libertate în a-și alege scouterii, în afara celor deja existenți la club. Adrian a transmis că dorește să urmărească la lucru el însuși fotbaliștii monitorizați de echipă.

  • Va căuta atragerea de noi surse de finanțare la club, sponsori și parteneri de imagine. Poate chiar investitori, mai ales că Mutu ar fi demarat deja diverse discuții pentru aducerea unor oameni de afacere din Italia care să vină să bage bani la Dinamo.

  • Va fi puntea de legătură dintre conducere și vestiar, va avea libertate deplină în a vorbi cu jucătorii înainte și după meciuri, considerându-se că va fi o voce impunătoare pentru fotbaliști.

  • Va reprezenta clubul în întâlnirile cu oficialii FRF și LPF.

  • Se dorește a fi o voce puternică, alături de Ionel Dănciulescu, în discuțiile în care este implicat clubul, mai nou, în cele legate de arbitraj.

  • Nu va sta pe banca de rezerve a "câinilor", acolo unde, lângă Ioan Andone, va fi Danciu-gol, directorul sportiv al roș-albilor.

  • Va păstra legătura între club și suporteri, în acest sens urmând a fi zilele viitoare o întâlnire între el și "ultrași".

"E onorant că Dinamo mi-a oferit șansa să debutez într-o funcție atât de importantă și îi mulțumesc domnului Negoiță pentru această provocare imensă în carieră. Sper să răsplătesc încrederea cu rezultate"
Adrian Mutu, manager general Dinamo

"Mă bucur că Adrian Mutu este alături de noi și sunt convins că experiența sa în fotbalul internațional ne va duce către un nou standard de performanță"
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (19)
bogdany8
bogdany8  •  14 Octombrie 2016, 02:34
Postat de zidane92 pe 13 Octombrie 2016, 09:38

Dinamo a murit! Imaginea cu mutu si negoita e cea mai gretoasa din istoria clubului! Pana si turcu care imi venea sa ma bag sub pat de rusine cand aparea pe ecran vasile turcu vicepresedinte ca dinamo, e doctor honoris causa pe langa astia 2! Un fotbalist esuat, drogat notoriu presedinte, unde ati mai vazut presedinte de club in europa tatuat iar negoita saracul cand te uiti la el nu ai cum sa-l jignesti cand vezi in ce hal a putut sa isi bata joc natura de o fiinta umana! E haos in club, imi pare rau de andone singurul dinamovist adevarat care mai e in club ca isi pateaza imaginea de om si fosta glorie a clubului participand activ la dezintegrarea clubului! Lot de liga 3, manager general drogat, patron *** ce mai urmeaza, cred ca mai lipseste doar bomboana de pe coliva : reintoarcerea pe un armasar alb cu surle si trambite a lui nea costica ca presedinte al consiliului de administratie!!!

Drogat,tatuat,betiv sau cum l-*** mai face tu, sa nu uitam totusi ca a fost al 2 cel mai bun fotbalist roman dupa Gica Hagi. Ce a reusit Mutu in cele mai mari campionate ( cum ar fi Anglia-Chelsea, Italia: Juventus,Inter,Fiorentina) nu va mai reusi niciun alt fotbalist roman. Are relatii prin tarile unde a fost. Va ajuta clubu cu diferiti oameni dornici sa bage bani la Dinamo si ar putea aduce si jucatori de valoare. Asa ca vorbesti aiurea in vapor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153981523762919
Lio Zosmer  •  13 Octombrie 2016, 16:04

*** cu greu vorbeste lb. romana, normal ca a fost greu pentru el sa conduca, el poate fi...mascota, un fel de breloc la steaua sau...portar, acum poate fi portar la stadion sa rupa bilete nu sa-si dea cu parerea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

467991146719096
Costel Rosoiu  •  13 Octombrie 2016, 15:32

Cum sa-ti fie rusine cu MUTU?Voua nu va e rusine cu 2 PUSCARIASI la FCSB-BECALI si MEME?Terminati o data cu prostiile,cu jignirile,Mutu a fost o valoare in fotbalul romanesc si mondial,indiferent ca a facut niste greseli grave,care i-au afectat cariera,insa in final el si-a recunoscut vina si este iertat pentru greselile trecutului.Citi fotbalisti are ROMANIA.golgheteri ai nationalei,care a jucat 77 partide in nationala(putea sa aiba mai multe selectii,dar selectionerul barbigiu,nu l-a mai agreat fiindca i-a stricat onoarea de amant,(fiindca mutulica, n-a fost baiat cuminte si a umblat cu amanta selectionerului).Ale tineretii valuri,citi dintre noi n-am gresit la tinerete?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează