FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Narcis Răducan a izbucnit când a aflat amenda primită de Dinamo după Derby: „Iei mai mult dacă vorbești la telefon în timp ce conduci”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 10:23

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, e nemulțumit de amenda primită de clubul Dinamo după incidentele provocate de galeria roș-albilor la derby-ul cu FCSB din 5 octombrie, încheiat 1-1. 

Formația lui Ionuț Negoiță a fost amendată cu 2.000 de euro după scandările rasiste și xenofobe îngrozitoare ale ultrașilor din „Ștefan cel Mare. Aceștia au făcut abuz de invective la adresa lui Florinel Coman, dar și a arbitrului Istvan Kovacs. 

„Noi am luat 1.000 de euro amendă, iar Dinamo 2.000 de euro, după reacția galeriei lor la adresa lui Coman. Și dacă vorbești la telefon, în timp ce conduci, iei mai mult”, a spus Narcis Răducan, la TV Digi Sport.   

Derby-ul fotbalului românesc, umbrit de rasism

FCSB - Dinamo, derby încheiat 1-1, a fost întrerupt  în minutul 32 din cauza scandărilor rasiste ale ultrașilor dinamoviști, dar și pentru că Istvan Kovacs a fost lovit cu o brichetă în ochi. Partida a fost reluată după aproximativ 10 minute.  

Scandalul a început înaintea unei faze fixe, pe care Florinel Coman se pregătea să o execute. Fotbalistul FCSB-ului a fost luat la țintă cu diverse obiecte, apoi i-a aplaudat ironic pe ultrașii din peluza dinamovistă. Aceștia au replicat imediat și au început să lanseze atacuri rasiste la adresa lui Coman, căruia i-au strigat: „Țigane! Țigane!”. 

Vezi și: 

ANALIZĂ Regula U21 se evaporă repede! Dezamăgirile sunt 58%, marile câștiguri o treime 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
cornelconasu
cornelconasu  •  17 Octombrie 2019, 12:56

De ce or fi aceste scandări xenofobe ? Oameni importanți din această etnie, sunt mândri și nu ezită să își arate originile ! Alții ca personajul în discuție , ca analistul digi, nu concep asta din orgoliu și aroganță ! Adică...băi eu sunt cutare , cum zici tu că sunt t...n ?! Uite că muzicianul Damian Drăghici, pianistul de jazz Jhony Răducanu, Anca Parghel, Mircea Tiberian, Gyuri Pascu, Bănel Nicoliță și alții nu si-au ascuns și denigrat etnia și chiar au fost apreciați pentru asta ! În fond asta este denumirea istorică !!! Cum alții s-au numit gali, saxoni, vikingi, mauri, celți etc....așa și ei după exodul din Asia s-au numit....ț...ni ! Asta cu ..rromii mi se pare o porcărie politicianistă !

tandd
tandd  •  17 Octombrie 2019, 12:14
Postat de pugliesi pe 17 Octombrie 2019, 12:08

Dumnezeule, ce tip de gandire. In locul administratorului iti dadeam ban direct. Cum sa ai o asemenea judecata intr-o societate normala. Incredibil!

ptr ca organizatorul meciului e responsabil ptr asta nu oaspetii,tu pe celume traiesti?asta a vrut sa spuna omul ca teoretic organizatorul are o gramada de masuri la indemana pe care nu le ia,rasism?eliberezi tribuna,altfel ce putere avea clubul oaspete intr-un meci in care organiarea o face altcineva?asta e si motivul ptr care au luat doar amenda aia sa impace si capra si varza

pugliesi
pugliesi  •  17 Octombrie 2019, 12:08
Postat de ovidiu.blatistu pe 17 Octombrie 2019, 11:58

Acesta este fotbalul românesc... unul in care conducătorii unor echipe obscure sunt interesate de amenda primită de adversar pentru scandările suporterilor... meci in care echipa obscura era organizatoare...aceștia ar trebui sa fie interesați de sancționarea directa data celor ce se fac vinovați de anumite fapte, nicidecum de adversar...așa e fair play ul ilfovean...

Dumnezeule, ce tip de gandire. In locul administratorului iti dadeam ban direct. Cum sa ai o asemenea judecata intr-o societate normala. Incredibil!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează