FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ALASHKERT 2-3

Florin Tănase, contrat dur în direct, după ce și-a atacat colegii de la FCSB: „Joacă tu, mă, că ești mai șmecher!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 august 2019 10:55

Narcis Răducan, 44 de ani, fost fotbalist al Stelei, nu este de acord cu declarațiile pe care Florin Tănase (24 de ani, mijlocaș ofensiv) le-a făcut după partida FCSB - Alashkert 2-3.

„Trebuia să găsească o modalitate de a rezolva lucrurile în vestiar, nu în faţa presei. O să îi spună colegii acum: «Joacă, tu, mă, că eşti mai şmecher». Să îţi dau un exemplu: tu ai un coleg cameraman (nr. către moderatorul emisiunii). Dacă râzi de el în timpul emisiunii, că nu îşi face treaba, crezi că l-ai motiva? Aşa e şi la fotbal”, a spus Narcis Răducan la TV Digi Sport.

Ce spunea Tănase acum 2 zile după eșecul cu Alashkert, 2-3

„Să ne fie rușine pentru seara asta. Avem șanse prea mici ca să mai ajungem în grupele Europa League. Florinel Coman a zis că avem șanse? Poate a zis în glumă.

Nu poți, jucător la Steaua, să te chinui cu Alashkert. Era cea mai mare rușine din istoria fotbalului românesc dacă pierdeam calificarea. Trebuie să se facă o analiză și să se decidă cine merită să rămână la Steaua și cine nu. Nu ne putem bate joc de fotbal! Nu e vorba de atitudine. Poate e vorba și de valoare”, spunea Tănase după FCSB-Alashkert.

6 a fost notaprimită de Florin Tănase din partea Gazetei Sporturilor pentru prestația din partida cu Alashkert

1 a primit Mihai Bălașa, care a fost eliminat, fiind cel mai slab jucător de pe teren

4.50a fost media notelor obținute de jucătorii roș-albaștrilor în meciul cu Alashkert

Următorul meci pentru FCSB va fi cu Astra. Partida se va disputa pe 5 august, de la ora 21:00, și va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Citește și:

DEGRINGOLADĂ TOTALĂ la FCSB: 5 anomalii cu care se confruntă echipa, după intervențiile fără cap ale lui Gigi Becali + „recordul” bifat de Bogdan Andone

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (13)
113293806628121
Dorel Instalatorul  •  06 August 2019, 02:00

Daca simulatorul asta are tupeul sa vorbesca despre atitudine ,el care nu pacaleste fotbalul ci e pacaliciul fotbalului,atunci ne-am dus dracului!Asta e jiji din teren:mincinos si h o t !

2177161549205487
Daniel Buriu  •  03 August 2019, 15:33

Sa-i spuna cineva lui Tanase la ce echipa este legitimat!!!Fara suporteri, palmares,stadion, antrenor,asta mai lipsea, jucatori care nu stiu unde joaca!

126791918017681
Danezul Gramada  •  03 August 2019, 13:08

Steaua a fost,este si va fi cea din liga intaia. Ce tot *** pt un Talpanel cu hotararile lui judecatoresti. Asa si maretii suporteri care veneau sa-l injure pe Gigi ce au rezolvat?Le-a dat Gigi interzis pe stadion si au fugit la liga 4.Acolo se pot bate si injura,ex.meciurile cu Carmen si anul trecut cu Rapid. Gigi a scos Steaua din faliment ca si Negoita cu Dinamo. Nu tin cu Dinamo dar Negoita e fraier ca baga bani. I-as lasa pe *** cu injuraturile lor sa ajunga in faliment si liga a cincea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează