FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Netransferabil! » Kapetanos a devenit indispensabil pentru CFR Cluj

Kapetanos (29 de ani) a marcat 4 goluri în toate competițiile în actuala stagiune
Kapetanos (29 de ani) a marcat 4 goluri în toate competițiile în actuala stagiune

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 august 2012 20:08

Clujenii au refuzat o ofertă de două milioane de euro de la Hannover pentru jucătorul care a avut o contribuţie majoră la calificarea în play-off-ul UCL.

CFR Cluj a declinat o ofertă de două milioane de euro de la Hannover 96 pentru transferul grecului Pantelis Kapetanos. "Vişiniii" au gîndit bine pentru că vîrful de 29 de ani a avut o contribuţie semnificativă în dubla cu Liberec (1-0, 2-1), asigurînd practic participarea "feroviarilor" în grupele Europa League, unde încasările se vor ridica peste suma pe care o ofereau nemţii pentru achiziţionarea golgeterului.

În tur, grecul a scos penalty-ul din care Cadu a înscris golul victoriei, iar în Cehia, Pantelis a deschis scorul chiar înainte de pauză. În plus, forma sportivă a ex-stelistului îi face pe "vişinii" să spere că vor intra în grupele Champions League, după dubla cu Basel. Campioana României ar cîştiga în jur de 20 de milioane de euro dacă reuşeşte să acceadă în grupe.

Sougou a fost ofertat de Al-Hilal
Arpad Paszkany a declarat că nu se pune problema să renunţe la golgeterul său. "Îl vrea Steaua pe Kapetanos? Nu se poate pune problema, e netransferabil. Am primit pentru el o ofertă de la o echipă din Bundesliga care joacă în Europa League. Era o sumă cinstită, dar nu vrem să ne despărţim de jucător. Mai mult, şi el e atras mai degrabă de perspectiva de a juca în Champions League", a declarat finanţatorul grupării din Gruia.

Şi Sougou a primit o ofertă consistentă în această vară, de la Al-Hilal, şefii clujenilor procedînd ca în cazul lui Kapetanos. Ulterior, brazilianul Wesley a fost cel care a ajuns la gruparea din Arabia Saudită.

Rezervă cu Oţelul?
CFR mai are două confruntări în competiţia internă înainte de deplasarea din Elveţia (21 august). Clujenii joacă mîine la Galaţi, pentru ca vineri să o întîlnească pe teren propriu pe Poli Iaşi. Ando se gîndeşte să-l odihnească pe Kape într-unul dintre aceste două meciuri. N-ar fi exclus ca grecul să rămînă pe bancă la Galaţi, unde CFR ar putea adopta o tactică de contraatac, cu Nicoară şi Ronny în ofensivă.

Vogel: "CFR e peste Molde"
Antrenorul lui FC Basel, Heiko Vogel, a făcut avancronica disputei cu CFR Cluj. "Întîlnim o veche cunoştinţă, CFR Cluj. Românii mai au cîţiva jucători din lotul din 2010, dar am văzut că apar multe nume noi, jucători recent transferaţi. Nu trebuie subestimaţi, fotbalul românesc şi cel elveţian se află cam la acelaşi nivel. Obiectivul nostru e să ajungem în grupe şi e de aşteptat ca echipa din Cluj să fie mai puternică decît Molde, adversarul din turul III", a spus Vogel în presa elveţiană.

4,2 milioane de euro a fost suma la care s-a concretizat ultimul transfer important al clujenilor: cedarea lui Renan Garcia la Sampdoria

"Dacă intrăm în grupele Champions League e posibil să mai luăm un atacant. E vorba de un jucător foarte bun, veţi avea o surpriză" (Ioan Andone, antrenor CFR Cluj)

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  12 August 2012, 19:14

Sunt de acord cu *scoaterea* Greciei din zona euro.(imi place genul asta de intrebari pentru *ciocoflenderi* =de parca ne=ar intreba cineva pe noi la fel de sarantoci ca grecii!!!!!) maqi precis doar a lui Kapetanos. CFR i=a vandut pe Weldon ,Garcia alti atacanti de val;oare cum ar fi fara Kape ?

haideusicfr
haideusicfr  •  12 August 2012, 15:38

Normala decizie.Vasluiul l=a dat pe Wesley si a pierdut.

mixy
mixy  •  12 August 2012, 07:17

O sa-l aduca inapoi pe Fabiani ? :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează