FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Se întorc Nicolae Badea și Cristi Borcea la Dinamo? Victor Becali: „Eu asta știu”

Nicolae Badea și Cristi Borcea
Nicolae Badea și Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 10:02 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 11:33

Invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, fostul impresar Victor Becali (59 de ani) a comentat situația lui Dinamo la nivelul conducerii, unde suporterii-acționari luptă din greu pentru salvarea clubului pus pe butuci de șeful din acte, Pablo Cortacero. 

În ciuda faptului că Nicolae Badea, fost conducător al echipei din „Ștefan cel Mare”, continuă să sprijine DDB în demersul lor de a salva Dinamo din situația financiară alarmantă în care a ajuns, Victor Becali nu crede că fostul conducător al echipei din „Ștefan cel Mare” se va întoarce la Dinamo ca investitor. 

Mai mult, în privința fostului finanțator Cristi Borcea nu are vreun dubiu: spune că sigur nu va reveni alături de Dinamo.

Victor Becali: „Borcea sigur nu se întoarce la Dinamo”

„Eu știu că nici Badea nu se întoarce la Dinamo. Îi ajută pe suporteri, dar nu poate să se întoarcă. A condus clubul ăsta foarte mult timp, are experiență, are și posibilități, cu niște sponsorizări. Poate ajuta, stăpânește foarte bine domeniul ăsta, așa că le dă o mână de ajutor suporterilor. Dar nu cred că Badea se va întoarce ca investitor la Dinamo. De Borcea îți spun sigur că nu”, a declarat Victor Becali la GSP Live. 

Fanii lui Dinamo nu l-au vrut pe Badea, au scris asta și pe garduri. Acum îl au pe Cortacero.

Dinamo ca să se poată lupta cu FCSB, cu Universitatea Craiova și CFR Cluj are nevoie să bage 3-4 ani la rând 3-4 milioane de euro în transferuri, pe lângă bugetul normal. Deci e nevoie de vreo 10 milioane de euro pe an.
 - Victor Becali

Cum o ajută Nicolae Badea pe Dinamo

Fostul număr 1 din „Ștefan cel Mare” sprijină clubul financiar și logistic. La finalul anului 2020, a fost de acord cu încheierea unui contract de sponsorizare prin care a alocat 50.000 de euro ca Dinamo să încheie ultimele etape. 

În continuare, l-a delegat pe omul său de încredere, Marius Bacria, administrator al ACS FC Dinamo, să-i ajute pe cei de la prima ligă cu diverse probleme legate de organizarea de competiții sau a partidelor oficiale.

VIDEO. Marian Savu analizează viitorul lui Dinamo: „E o situație foarte dificilă, dar poate vor veni câțiva salvatori”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cristi Borcea rămâne neimpresionat de eforturile DDB: „Dinamo va fi deconectată de la aparate”

Fanii lui Dinamo anunță că l-au convins și pe Janusz Gol să accepte mai puțini bani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
creeperno999
creeperno999  •  20 Ianuarie 2021, 22:44

Iarasi ii puneti intrebari acestui individ?

albion_rovers
albion_rovers  •  20 Ianuarie 2021, 14:13
Postat de mosh.gerila... pe 20 Ianuarie 2021, 13:11

Fake Sport News: O nouă țeapă dată cititorilor de Telekomsport. Dacă îi demascăm zi de zi pe cei care fac de rușine meseria, poate că se vor simți și vor avea mai mult respect față de cititori. Telekomsport.ro este campion la fonfleuri. Titlurile care păcălesc cititorii ajung pe prosport.ro și pe gsp.ro într-un cross-promo degradant pentru aceste din urmă site-uri.

Doar fraierii accesează fake news-ul TelekomSport.

cunoscatorul
cunoscatorul  •  20 Ianuarie 2021, 13:35
Postat de cunoscatorul2 pe 20 Ianuarie 2021, 13:27

Logica de...Paz Nic !

Dave?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează