FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică, trădat de jucători? Detalii de la cel mai aprins conflict din vestiar: „Taci! Mai și comentezi?! Ieși afară!”

În ziua în care și-a dat demisia de la FCSB, Nicolae Dică a explicat conflictul avut la pauza meciului cu U Cluj, 1-2, cu Dawa. FOTO: Imago
În ziua în care și-a dat demisia de la FCSB, Nicolae Dică a explicat conflictul avut la pauza meciului cu U Cluj, 1-2, cu Dawa. FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 21:06 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 22:01

Azi, în ziua în care și-a dat demisia de la FCSB, Nicolae Dică a explicat conflictul avut cu Dawa la pauza meciului cu U Cluj, 1-2.

Antrenorul de 42 de ani a lăsat impresia că în spatele demisiei s-ar afla și neînțelegerile cu jucătorii, însă a refuzat să explice în detaliu. A dezvăluit în schimb ce s-a întâmplat la cel mai recent conflict din vestiarul FCSB.

Mesajul lui MM Stoica pentru Nicolae Dică, după „divorțul” de FCSB: „Se plasează excelent în istoria roș-albastră”
FCSB
Mesajul lui MM Stoica pentru Nicolae Dică, după „divorțul” de FCSB: „Se plasează excelent în istoria roș-albastră”

Nicolae Dică, detalii despre conflictul lui Dawa

„Eu nu mă cert cu jucătorii. Ei trebuie să facă ce le spun. I-am spus lui Dawa cum am pregătit meciul și ce trebuia să facă. Le-am spus jucătorilor să joace mingea pe atacant, nu pe mijlocașii centrali sau pe cei laterali când au adversar în spate, pentru că riscăm să pierdem mingea. 

Dawa a început să vorbească. Eu vreau disciplină când merg la o echipă. Nu contează cine e, poate să fie și cel mai bun jucător. În primul mandat l-am sancționat și pe Alibec. Nu accept să comentezi la deciziile mele. Iar Dawa comenta. Nu am înțeles ce zice, vorbea în franceză. Păi, nu faci ce zic și mai și comentezi?! I-am spus «Taci» în engleză. Am continuat cu indicațiile, dar el tot vorbea în franceză. Am zis «OK, gata!» și l-am dat afară.

Eu imediat le reglez. Le-am zis jucătorilor să facă ce vreau eu și ce pregătim în antrenamente. Dacă fac asta și greșesc, eu sunt vinovat. Când spui ceva unui jucător, el poate spune că nu e așa, că nu crede că e așa. 

La Ploiești a mai fost ceva. Am căutat eu un conflict. Jucam bine și îmi era teamă să nu fie o automulțumire. Și am avut un discurs mai acid cu un jucător, dar a fost bine”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport.

Ce a spus Gigi Becali despre scandalul Dică - Dawa

Am înțeles că Dawa s-a certat cu Dică la vestiare, că nu știu ce, că nu știu cum. Așa am înțeles, că ar fi comentat ceva. Foarte bine a făcut cu el! Dar n-am văzut așa ceva. Așa fundași slabi, să nu paseze unul vertical o singură dată.

- Gigi Becali, la PrimaSport
 

VIDEO Becali a stabilit criteriile pentru noul antrenor FCSB: „Va fi un român”

Citește și:

Nu mai e căpitan la FCSB! I-au luat banderola după prestațiile dezastruoase

Mesajul lui MM Stoica pentru Nicolae Dică, după „divorțul” de FCSB: „Se plasează excelent în istoria roș-albastră”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
Pecai
Pecai  •  02 Noiembrie 2022, 13:08

Bine ca ai plecat , ai stat ca sa ce sa iei banii,un antrenor care se impune in fata jucatorilor si al conducerii trebuie adus , plus antrenamente pana gafaie

valentindragobete
valentindragobete  •  02 Noiembrie 2022, 08:18
Postat de costeltudor pe 01 Noiembrie 2022, 23:05

Dica NU a fost , NU este și NU va niciodată un antrenor de fotbal ! NU orice musca face miere !!!

Bă, nici-o muscă nu face miere, prostăvane!

Alex_rastan90
Alex_rastan90  •  02 Noiembrie 2022, 07:48

Pe lânga faptul ca este extrem de slab ca antrenor, oare cum îşi inchipuie Dică ca ar putea avea respectul jucătorilor atunci cand ii face altcineva echipa sau îi sunt puşi pe liber jucatori fara acordul lui ? E o chestiune de a fi sau a nu fi mascul Alfa in vestiar. Nu esti, golanii te simt imediat . Amintiți-vă de Alibec care din " *** de antrenor" nu il mai scoteaa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează