FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - U CLUJ

VIDEO Dică, înainte de FCU Craiova - U Cluj: „Obiectivul e realizabil, altfel nu veneam aici”

Nicolae Dică, 43 de ani, antrenorul FCU Craiova, a prefațat duelul cu U Cluj de mâine seară.
Nicolae Dică, 43 de ani, antrenorul FCU Craiova, a prefațat duelul cu U Cluj de mâine seară.

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2023 18:57 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 19:09

Nicolae Dică, 43 de ani, antrenorul FCU Craiova, a prefațat duelul cu U Cluj de mâine seară.

  • FCU Craiova - U Cluj (runda #3 din Superliga) se joacă vineri, de la 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 2 și Digi Sport 1

„Ne așteaptă o partidă foarte grea. U Cluj este o echipă foarte bună a campionatului, cu jucători cu mare experiență, care au câștigat trofee. O echipă ofensivă, care de la mijloc în sus are jucători care pot face diferența. Și defensiv, mai ales cu Petrolul, a stat bine, la fel și în prima repriză cu Rapid. 

Sunt sigur că U Cluj nu va mai arăta ca în repriza a doua a meciului cu Rapid, va arăta mult mai bine. Noi trebuie să fim pregătiți pentru un joc foarte dificil. Este un meci pe care trebuie să-l câștigăm. Trebuie să dăm totul, să fim o echipă unită pe teren. Avem nevoie mare de cele trei puncte, mai ales că jucăm acasă. 

Rapid dă 750.000 € pe un fotbalist intrat în impas
RAPID
Rapid dă 750.000 € pe un fotbalist intrat în impas

Ca să obținem cele trei puncte trebuie să avem o atitudine bună, să reușim să facem diferența în ultimii 20 de metri. Avem nevoie ca jucătorii din față să fie concentrați pentru a marca mai multe goluri din ocaziile pe care ni le creăm. Trebuie să fim compacți în defensivă, agresivi, să avem reacție după pierderea mingii. 

Nu vom câștiga doar dacă intrăm pe teren, suntem FCU, avem echipament frumos, stadion frumos. Sunt de puțin timp la echipă, dar cred că s-a văzut și la meciul cu Sepsi atitudinea băieților, jocul defensiv bun, iar ofensiv ne-am creat trei ocazii mari de a marca, dar am ratat. De asta spun că trebuie să fim concentrați la finalizare. Avem jucători de calitate”, a declarat Dică.

Nicolae Dică, antrenor FCU Craiova, despre calificarea în play-off: „Obiectiv realizabil”

Ce își dorește Dică, după un început ratat de campionat al celor de la FCU Craiova, 1-3 cu FCSB și 0-1 cu Sepsi: „Ne dorim maximum din fiecare meci. Asta e mentalitatea mea, asta le transmit jucătorilor. Depinde și de adversar, nu doar de noi, dar este important să avem această gândire și să câștigăm fiecare meci. Sperăm să obținem cât mai multe puncte”. 

„Cred că e realizabil obiectivul de a accesa play-off-ul, altfel nu veneam la Craiova. Știu bine lotul. Presiune este peste tot, la orice echipă”, a mai spus „Nick”.

Nicolae Dică, antrenor FCU Craiova, despre...

🎥LIVE | Conferință de presă premergătoare meciului cu "U" Cluj.

🎥LIVE | Conferință de presă premergătoare meciului cu "U" Cluj.

Posted by Fotbal Club Universitatea 1948 on Thursday, July 27, 2023

  • campania de mercato: „E treaba conducerii, a domnului Adrian Mititelu, să oferteze jucătorii. Am vorbit cu dânsul despre lot. În mare parte lotul este bun, avem mare încredere în jucători. Dacă va fi să mai vină vreun jucător, este bine venit. Dacă nu, vom merge înainte cu lotul actual”
     
  • venirea lui Vlad Chiricheș la FCSB: „Pe Chiri îl cunosc foarte bine, l-am antrenat doi ani la echipa națională, este un profesionist sută la sută. Sunt sigur că-i va ajuta pe cei de la Steaua, pentru că știu cum se antrenează. Cu siguranță va fi un plus pentru ei. Probabil a vrut să se întoarcă acasă”
     
  • revenirea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Reghe este un antrenor care a avut rezultate foarte bune în România. Este bine pentru fotbalul românesc să avem cât mai mulți antrenori de valoare, cât mai mulți jucători valoroși care să joace în campionatul nostru, ca să ridicăm nivelul, să facem lucruri frumoase în Europa. Până la urmă contează ca echipele care merg în cupele europene să facă rezultate pozitive”

Mai multe articole despre FCU Craiova.

FCU Craiova a mai pierdut un fotbalist care era sub contract » Giovanni Piccolomo a semnat!
FCU Craiova
FCU Craiova a mai pierdut un fotbalist care era sub contract » Giovanni Piccolomo a semnat!
Nicolae Dică, două etape fără Mascarenhas » Principala variantă de fundaș stânga nu a jucat deloc în 2023
FCU Craiova
Nicolae Dică, două etape fără Mascarenhas » Principala variantă de fundaș stânga nu a jucat deloc în 2023

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
10iul73
10iul73  •  28 Iulie 2023, 17:24

Strambul și pacaliciul nu comentează aici!? Dar frustratul politic...săracul Dica vorbește despre performante,strategi...nimeni nu îl asculta,citește.. ei au treaba pe pagina Univ Craiova

nicto
nicto  •  28 Iulie 2023, 10:59

pai si unde mergeai? e suficient ca iti asumi... nu mai facace si pe grozavu...

Clujean
Clujean  •  28 Iulie 2023, 08:44

Doua echipe care suferă. Experienta clujenilor trebuie sa își facă treaba. Hai și cu spectacolul...sigur va fi lupta pe teren.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează