FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Nicolae Dică, mesaj categoric pentru Denis Alibec: „Nu a ştiut să ţină ștacheta sus. Gândirea lui trebuia să fie alta”

Nicolae Dică, sfat pentru Denis Alibec
Nicolae Dică, sfat pentru Denis Alibec

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 19:24 / Actualizat joi, 25 mai 2023 20:38

Nicolae Dică a avut un mesaj pentru fostul său elev, Denis Alibec (32 de ani).

Antrenorul care a lucrat cu atacantul Farului la FCSB, unde au avut o altercație, a vorbit despre prestațiile acestuia și i-a dat un sfat vârfului care a impresionat în acest sezon.

Gigi Becali, decizie categorică: „Am zic că merg cu avioanele F16 la război, dar nu pentru el” » Cine pleacă de la FCSB
FCSB
Gigi Becali, decizie categorică: „Am zic că merg cu avioanele F16 la război, dar nu pentru el” » Cine pleacă de la FCSB

Nicolae Dică, sfat pentru Denis Alibec 

„Când a venit la Farul, pe Alibec nu îl lua nimeni la Liga 1. L-a luat Hagi pentru că îl știa. S-a ridicat, după când s-a văzut jos. 

S-a ridicat din nou, după iar a dat cu capul de tavan. De fiecare dată când s-a ridicat, el nu a ştiut să ţină ștacheta sus. Gândirea lui trebuia să fie alta! Să spună «De ce să nu trag să ajung mai sus?» El are calităţi extraordinare”, a spus Nicolae Dică la OrangeSport.

Cu siguranță că acest titlu e mai special, pentru că domnul Hagi a luat echipa asta de la zero și uitați ce a realizat. Este meritul lui și sperăm ca tot orașul Constanța să fie alături de noi. Eu mereu am încercat să demonstrez și să-mi ajut echipa pe oriunde am fost. Am dat totul pe teren. O dată s-a putut, o dată nu s-a putut.

- Denis Alibec

Denis Alibec, primul jucător din Liga 1 campion cu 3 echipe din provincie

Alibec a devenit primul jucător din istorie care câștigă titlul cu 3 echipe din provincie. Toate sub conducerea unor antrenori de top:

  • 2015/16 - campion cu Astra Giurgiu, alături de Marius Șumudică;
  • 2021/22 - campion cu CFR Cluj, alături de Dan Petrescu;
  • 2022/23 - campion cu Farul Constanța, alături de Gică Hagi.

Atacantul născut la Mangalia mai are în palmares Cupa și două Supercupe cu Astra și 4 trofee uriașe cu Inter Milano, campionatul, Cupa italiei, Supercupa Italiei și Campionatul Mondial al Cluburilor. Alibec a fost desemnat Jucătorul Român al Anului 2016 în cadrul prestigioasei Anchete realizate de Gazeta Sporturilor.

Salvat de Hagi de două ori

Alibec a renăscut în acest sezon la Farul, unde a marcat 14 goluri în 31 de meciuri, fiind principalul motor al constănțenilor în drumul spre titlu. După două sezoane ratate în care a schimbat 4 echipe și a marcat două goluri, atacantul a revenit sub comanda lui Hagi, care l-a repus pe picioare.

Și nu e prima dată când o face. „Regele” a fost cel care, în 2012, a insistat pentru împrumutul său de la Inter Milano și a reușit să-i relanseze cariera. După sezonul petrecut la Constanța, atacantul a trecut pentru o scurtă perioadă la Bologna, iar apoi a evoluat la Astra și FCSB.

VIDEO DJ Hagi in the club » Imagini senzaționale din noaptea petrecerii campionilor: Denis Alibec, one-man show

Citește și: 

„Știm cu toții că FCSB este Steaua” » CNA, verdict după discursul manifest al lui Emil Grădinescu

Cum a reacționat Damjan Djokovic, după ce a primit oferta de la Gigi Becali » Detalii de ultimă oră

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
_kuba._
_kuba._  •  26 Mai 2023, 09:33

Mare fotbalist si peruca asta! 6 luni la Catania si zero realizari! Poate il ia de mila Radoi ca secund pe la arabi asa cum a facut Reghe cu Panduru….

magic4ever
magic4ever  •  25 Mai 2023, 21:18

Mare fotbalist a dost Dica sa ii dea sfaturi lui Alibec...Dica a fost 0/ cand a jucat in strainatate sau la nationala ..Alibec cu toate defectele lui este mai fotbalist ca Dica...

Sarcastique
Sarcastique  •  25 Mai 2023, 21:17
Postat de zetanu pe 25 Mai 2023, 20:46

Cand Dica juca semifinala de Cupa UEFA, Alibec juca CS Go cu tovarasii de la bloc. Alibec e exemplul cel mai clar de fotbalist cu creier zero.

cand dica juca semifinala , printr o conjunctura , el era locul doi . jupanul era radoi . prin milogeala specifica a ajuns finul lui radoi . mai vezi vreu semifinalist de asta sa si dea cu parerea despre alibec ? oamenii isi vad de treaba lor . dar fiindca a fost umilit de alibec la fc fcsb , s a gandit si dica sa si dea cu parerea . app echipa aia de pe ultimele locuri din italia (catania) isi permite sa transfere jucatori de semifinala uefa ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează