FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică nu a fost numai lapte și miere cu Gigi Becali la negocieri: „Ce clauze, mă? Fugi de-aici cu clauzele”

Nicolae Dică nu a fost numai lapte și miere cu Gigi Becali la negocieri, foto: Raed Krishan / GSP
Nicolae Dică nu a fost numai lapte și miere cu Gigi Becali la negocieri, foto: Raed Krishan / GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 09:33 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 09:49

Revenit cu un succes spectaculos pe banca FCSB, Nicolae Dică pare să fi resuscitat echipa lui Gigi Becali, patronul care a fost foarte mulțumit de rezultatul cu Saburtalo, 4-2 pe Național Arena. 

  • FCSB o va întâlni în turul 3 preliminar din Conference League pe DAC Dunajska Streda, locul 4 în ultimul sezon din Slovacia;
  • Prima manșă va avea loc pe 4 august, în Slovacia. Returul va avea loc pe 11 august, la București.

Deși a spus că vine la meci, Becali a stat acasă și a anunțat că va vedea partidele pe viu doar dacă echipa se califică în grupele Conference League. În schimb, într-o intervenție telefonică la TV Digi Sport, patronul FCSB a vorbit despre relația cu noul antrenor, Nicolae Dică.

„Eu l-am sunat pe Dică și am vorbit să vină la FCSB. A avut niște pretenții pe care le-am acceptat, dar după aia a început să vorbească de tot felul de acte, de clauze, la fel ca Edi Iordănescu. I-am zis: «Ce clauze? Hai, mă, lasă-mă cu clauzele!» Dică este prietenul meu, cum e și Florin Tănase”, a explicat Becali. 

Edi Iordănescu a semnat cu FCSB în 2021 și și-a betonat contractul cu Becali, punând diferite clauze ce conțineau obligații și drepturi pentru antrenor, în speranța că patronul FCSB se va tempera în ieșirile publice și în atitudinea față de echipă. Dar nu a fost deloc așa și Edi a demisionat după o perioadă de câteva luni. 

Ce obiectiv va avea Dică la FCSB? „El trebuie în tur să fie în cărți cu CFR Cluj și cu Craiova lui Rotaru. Trebuie să fie la maximum 3 puncte distanță, să fie acolo”, a continuat patronul FCSB, relaxat după calificare. 

Ce nu s-a văzut la TV în FCSB - Saburtalo » „VULCANUL” Dică, imaginile serii oferite de un georgian + „Uite-o pe Dinamo în Conference League!”
FCSB - SABURTALO 4-2
Ce nu s-a văzut la TV în FCSB - Saburtalo » „VULCANUL” Dică, imaginile serii oferite de un georgian + „Uite-o pe Dinamo în Conference League!”

Nicolae Dică i-a găsit deja înlocuitor lui Florin Tănase! FCSB va avea un nou „decar”

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a anunțat că Octavian Popescu va prelua tricoul cu numărul 10 de la Florin Tănase, proaspăt transferat în China.

Primul meci cu Tavi „decar” va fi luni, de la ora 21:30, pe Arena Națională, împotriva celor de la FCU Craiova.

„Tavi Popescu a dat o bară și a avut o pasă de gol. Dar, normal, mă aștept la mai mult de la el. Nu e normal, dacă e căpitan? Stai, că apare cu numărul 10 la Craiova. Dică a decis asta, a fost ideea lui. Eu voiam asta de mult, dar nu mi-a dat prin cap să fac schimbarea acum”, a dezvăluit Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

Nicolae Dică, debut perfect de mandat la FCSB, dar vrea întăriri

Nicolae Dică este mulțumit de atitudinea elevilor lui, dar transmite că fără întăriri vor fi probleme în continuarea sezonului.

„Într-adevăr, am mai îmbătrânit 5 ani în seara asta. Important e că ne-am calificat. Au fost emoții constructive, pozitive. Cred că ați văzut o altă atitudine a echipei. Am făcut presing sus, nu i-am lăsat să construiască. Ne-am retras în repriza secundă, nu trebuia să facem asta. Important e că băieții au reușit să revină.

La 2-2, chiar le-am transmis că avem timp, să avem încredere. Suporterii au fost minunați, toți cei din stadion. Galeria e la înălțime, mă bucur că i-am făcut fericiți. Am spus-o, am vorbit cu șeful galeriei înainte să semnez. Mă bucur că am făcut această alegere”, a spus Nicolae Dică, la Pro Arena.

Citește și alte știri despre FCSB: 

NOTE GSP Dică și Radunovic, cele mai mari note după FCSB - Saburtalo » Doi roș-albaștri au rămas corigenți

Remarcatul lui Ionel Ganea, după FCSB - Saburtalo: „Datorită lui au venit peste 20.000 de specatori”

Prestația lui Tavi Popescu din meciul cu Saburtalo, criticată de un fost internațional: „Nu mi-a plăcut deloc”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (8)
istet10
istet10  •  29 Iulie 2022, 15:42
Postat de maradona79 pe 29 Iulie 2022, 14:45

Ideea era alta, ca echipa asta de losers a fost foarte aproape sa fie eliminata de o echipa de desculti. Dar nicio problema, va fi eliminata de slovaci. Forza Dunajska, sunt suporterul tau.

*** faptul ca aia s-au calificat e o problema. Ai bucurii marunte in viata. Adica esti un prost mic, ca sa zicem altfel.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  29 Iulie 2022, 14:45
Postat de istet10 pe 29 Iulie 2022, 13:14

Asadar, dupa mintea ta un meci se reduce la 78 de minute?

Ideea era alta, ca echipa asta de losers a fost foarte aproape sa fie eliminata de o echipa de desculti. Dar nicio problema, va fi eliminata de slovaci. Forza Dunajska, sunt suporterul tau.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  29 Iulie 2022, 13:30

Pai i-a dat 100.000 euro anticipat la teren și dacă mai vrea o reducere ii mai da un teren de 300.000 euro la 100.000 euro.... la fiecare calificare....ce vrea mai mult...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează